Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.703.083
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Android borbeni komplet
Marko :D kaže...
SIII Deny kaže...

jel netko zna jel ima gdje za skinuti sat i vrjeme isto onakvo koje se nalazi u samsungu galaxy s4  kao sto se vidi na slici... ali da radi svoj posao kako treba, jel sam nesta skidao sa google playa na tu foru pa nevalja nista... meni treba za galaxy s3... hvala unaprijed!

Probaj ovo http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2192099

nazalost to ne radi... 

12 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

jel zna netko kako otkljucati nova launcher prime bez roota? kupio bi ja preko google playa ali mi se ne isplati jer samo zelim smanjit ikone u app drawu i to je to

0 0 hvala 0
16 godina
Android borbeni komplet

Backupiraj si setting ikona, obriši svoga, zatim instaliraj ovo.

I'm not crazy, my mother had me tested!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

Backupiraj si setting ikona, obriši svoga, zatim instaliraj ovo.

ne mogu instalirat. pise da paketna datoteka nevazeca. jel treba root?

16 godina
Android borbeni komplet

Prije svega backupiraj si shortcute: Nova Settings -> Backup and Import -> Backup. 

Kada skineš to s linka, raspakiraš na kompu s WinRarom ili na mobitelu sa recimo b1 Archiverom, dobiješ Nova Launcher Prime 2.2. apk i Tesla Unread 2.2.apk.

Ne treba ti root, samo ako nisi, odi u Security i stavi kvačicu na Unknown sources.

Kada instaliraš, odi opet istim putem, samo ovaj put na Import.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 21:20 (marinn95).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel ima koji app, da mogu prebacit kontakte na komp, uredit ih pa vratit na mobitel.

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ako je u pitanju tvoj L9 onda probaj sa LG PC Suite

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Da, probt cu sad preko Pc Suite

Rappy
12 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

Prije svega backupiraj si shortcute: Nova Settings -> Backup and Import -> Backup. 

Kada skineš to s linka, raspakiraš na kompu s WinRarom ili na mobitelu sa recimo b1 Archiverom, dobiješ Nova Launcher Prime 2.2. apk i Tesla Unread 2.2.apk.

Ne treba ti root, samo ako nisi, odi u Security i stavi kvačicu na Unknown sources.

Kada instaliraš, odi opet istim putem, samo ovaj put na Import.

sve napravim, backupam, i krenem instaliravat i onda se javi greska. zas nemoze instalirat?

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 23:15 (icip).
16 godina
Android borbeni komplet

Probaj ju pushati sa kompa na telefon preko Airdroida. Skineš ga sa playstorea.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.8.2013 23:26 (marinn95).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Android borbeni komplet

Postoji li neki mod da mi se ekran upali kada dobijem neku obavjest? To mi je još zadnja stvar koja mi fali s iOSa, jer mi mob uvjek stoji na stolu, a kada npr. igram nešto i mob zazvoni moram otključavati da vidim što je došlo, a na iPhoneu bi sam pokazao, tako da je dosta samo pogledati bez diranja moba

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
marinn95 kaže...

Probaj ju pushati sa kompa na telefon preko Airdroida. Skineš ga sa playstorea.

evo uspjelo je na moje iznenadenje. hvala :D

15 godina
rappy kaže...

Jel ima koji app, da mogu prebacit kontakte na komp, uredit ih pa vratit na mobitel.

Nešto takvo za vlasnike ostalih android uređaja?

14 godina
power_user kaže...

Postoji li neki mod da mi se ekran upali kada dobijem neku obavjest? To mi je još zadnja stvar koja mi fali s iOSa, jer mi mob uvjek stoji na stolu, a kada npr. igram nešto i mob zazvoni moram otključavati da vidim što je došlo, a na iPhoneu bi sam pokazao, tako da je dosta samo pogledati bez diranja moba

Mislim da NoLED aplikacija odraduje taj posao..

16 godina
dinos3 kaže...
power_user kaže...

Mislim da NoLED aplikacija odraduje taj posao..

Hvala, ali ne treba mi to, samo želim da mi pokaže stock lock screen na 10sek kada dobijem notifikaciju, kao i iOS
While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
17 godina
odjavljen
Jel uzeo tko Asphalt 8? Jel valja čemu?
LG Google Nexus 4
12 godina
Kordy kaže...
Jel uzeo tko Asphalt 8? Jel valja čemu?

kupio ja ali force close {#}

15 godina
Android borbeni komplet

frend mi je prisilno zaustavio tvoricku aplikaciju od fotoaparata i sad ju nemoze uopće pokrenit. jel postoji koja zamjenska aplikacija koja ce moc i slikat i snimat?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
maxy0 kaže...

frend mi je prisilno zaustavio tvoricku aplikaciju od fotoaparata i sad ju nemoze uopće pokrenit. jel postoji koja zamjenska aplikacija koja ce moc i slikat i snimat?

A da frend jednostavno vrati uređaj na tvorničke postavke {#}

Krstacic Nino
14 godina
odjavljen

Neka resitira mob.

13 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Dajte dečki pogledajte naslov teme. {#}

Poželjno je stisnuti HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Pa dobro, nećemo upropastiti temu ako pomognemo čovjeku {#}

10 0 hvala 1
12 godina
Android borbeni komplet

Evo mala informacija za sve one koji bi možda kupili asphalt 8 i za one koji su kupili već a možda im igrica ne radi...  Isključite u postavkama pozadinske procese i igrica će raditi 

0 2 hvala 0
17 godina
odjavljen

Ja sam je uzeo prije par dana i nisam imao nikakvih problema ali nexus ima 2gb rama pa vjerojatno zato sve radi kako treba :)

LG Google Nexus 4
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.8.2013 16:36 (Kordy).
12 godina
neaktivan
Ok, malo komentari o viberu i watsapp-u, nerabim ni jedan ali cujem da je kao skype i facebook zajedno pa tako nekako,
Ima li smisla za ljude koji nemaju puno brojeva i mogu li se cak i mail adrese rabiti ne samo brojevi (za zvati i slati itd)
Ajmo vrag je u detaljima i nemojte reci stavi pa vidi i takve gluposti.
15 godina
Killua kaže...
Ok, malo komentari o viberu i watsapp-u, nerabim ni jedan ali cujem da je kao skype i facebook zajedno pa tako nekako,
Ima li smisla za ljude koji nemaju puno brojeva i mogu li se cak i mail adrese rabiti ne samo brojevi (za zvati i slati itd)

ako se jako puno dopisujes a ti ljudi imaju whatsup ili viber onda instaliraj. ja ih osobno nemam jer sta god mi treba na fejsu odem a i da mi ne rade u pozadini, a nekad znaju i kasnit s porukama, tj. dok sam prije imo viber jako cesto je kasnio s porukama

15 godina
neaktivan
Killua kaže...

Ja sam prije koristio Viber za poruke samo. I s vremenom je počeo kasniti s porukama jer je sve više ljudi počelo koristiti Viber i serveri vjerojatno nisu mogli sve to dovoljno brzo rješavati. Tada sam se prebacio na Whatsapp (i svi prijatelji) i od onda koristim njega. Sada kasnije se Viber ponovo popravio, al nekako mi je Whatsapp draži. Razlika je u tome što ti Viber ima opciju i za pozive, kao Skype, a Whatsapp ti je samo za poruke, slike, video, zvuk :) Koristi ono što ti koriste prijatelji :)

16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Whatsapp koristim i on mi je najbolji jer je brz i mozes slati zvuk.

zvuk se moze slati i preko facebook mesengera ali je na whatsappu bolje brze prakticnije.

viber sam kosristio prije ali je spor, laga ponekad, a poruke i pozivi kasne il ne dolaze.

evo ankete sto vise preferirate

10 Viber
40 Whatsapp
Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ovakva su moja iskustva sa Viberom i WhatsAppom. Dakle Viber, spor, kasne poruke i pozivi (bez obzira što je mob spojen na WiFi u uredu a ne na 3G). WhatsApp - brz, jednostavan, učinkovit. E sad još koristim i Hangouts (ex G Talk) te FB Messenger. Od ova dva bolji je Hangout jer ima opciju video call-a preko stražnje kamere (ah taj Mini 2 nema front kameru :P ) te jer mogu poruke odgvarat i na najjadnijem 2G-u (kojeg sam imao na moru skoro cijelo vrijeme) dok kod FB Messengera na 2G-u jedva loada app i poruke su kasnile previše (na 3G je bilo malo bolje ali i tamo su kasnile poruke)

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Android borbeni komplet

toliko o viberu i whatsappu, valja, nevalja, ovo ono... ja koristim voxer i nema mi boljega, brzeg i jednostavnijeg... {#}

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice