Android borbeni komplet izdvojena tema

poruka: 11.980
|
čitano: 2.703.704
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Android borbeni komplet

PA NE GOVORIM JA O SLUŽBENIM APLIKACIJAMA nego o tome kako na PC-u pokrenuti Android a sa njime i bilo koju android aplikaciju pa i Whatsapp!!!

Some people are so poor... all they have is money!
Moj PC  
2 3 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Ajd, ajd, nećemo se klati i flejmat bez veze.

Rade i Pokemoni na Androidu, uz pomoć emulatora.
Ali kada se radi o nekim aplikacijama/programima koje imaju milijune korisnika, strpim se i pričekam pravu, legitimnu, originalnu verziju.

A znam da će takva ista, neminovno doći.

p.s. stari, uredi one postove s linkovima, da ne tko od ljudi ne bi naivno nasjeo.
{#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Ova je dobra...{#}

Moj PC  
27 3 hvala 3
13 godina
neaktivan
Re: Android borbeni komplet
andi.cro kaže...

Ova je dobra...{#}

smiješno.....i totalno bzvz :D

14 godina
14 godina
Android borbeni komplet

Ekipa, Imam instaliran Viber na smartphone i na računalu.
Danas bih promijenio broj mobitela, pa me zanima da li je moguće da ne "brišem" aplikaciju s uređaja, nego da samo zamijenim broj,
Da li je to moguće te koji je postupak ??

Krstacic Nino

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Zašto bi brisao aplikaciju? Kad mjenjaš broj onda mjenjaš samo SIM karticu (ili ti operater promijeni), a svi podatci ostaju.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Udjes u postavke-upravljanje aplikacijama i tamo odaberes viber i resetiras ga. 

13 godina
Gale92 kaže...

Danas bih promijenio broj mobitela, pa me zanima da li je moguće da ne "brišem" aplikaciju s uređaja, nego da samo zamijenim broj,

u postavkama od viber-a odaberes deaktiviraj racun..i kad budes opet ulazio u viber upise broj mob-a koji zelis{#}

warrior
15 godina
Pacoo kaže...
Gale92 kaže...

u postavkama od viber-a odaberes deaktiviraj racun..i kad budes opet ulazio u viber upise broj mob-a koji zelis{#}

Ma neeee...neka poslusa @DrFrixa!

Deaktivacija racuna je gore nego Reinstalacija jer sve ce morat nanovo namjestat kao da nikada nije imao Viber!

Jednostavno ga u Postavkama Aplikacije prisilno zaustavis i obrises podatke i međuspremnik!

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2013 15:19 (andi.cro).
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Jel ima koja aplikacija na marketu ili uzeta iz novijih mobitela (na xda), da u toku kad snimaš video, istovremeno možeš slikati?

I zanima me jedna stvar sa punjačima za mobitele koji nemaju toliko veze sa androidom, al posto ovdje ima dosta korisnika mobitela, netko možda zna.

Šta će se dogoditi ako bi SGS III Mini punio na jači punjač (1A) od HTC Desirea, i suprotno, ako bi HTC Desire punio na slabiji punjač od SGS III Mini (0.7A)? Ili recimo ako bi uzeo još neki slabiji punjač, recimo od 350mA?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet
mislim da ovo za slikanje mozes za prvu ruku radit screenshot pomocu kombinacije tipki pa kasnije izrezes sliku, a sto se punjaca tice jednom sam koristio slabiji i nije mi radio touch tj. ne al jako zbagano, ko kad koristis xperiu z u vodi, cim sam skinuo s punjaca radio je normalno...
Ako si opalio TU, opali i HVALA da znam tko si
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Hugo Barra stigao u Xiaomi.
Ovo će itekako pogodovati toj kineskoj kompaniji.
Pred njima je dobra i svjetla budućnost. 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
5 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

Ako imaš SIII mini, to možeš raditi preko njega bez ikakvog problema.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
Osa kaže...

Jel ima koja aplikacija na marketu ili uzeta iz novijih mobitela (na xda), da u toku kad snimaš video, istovremeno možeš slikati?

I zanima me jedna stvar sa punjačima za mobitele koji nemaju toliko veze sa androidom, al posto ovdje ima dosta korisnika mobitela, netko možda zna.

Šta će se dogoditi ako bi SGS III Mini punio na jači punjač (1A) od HTC Desirea, i suprotno, ako bi HTC Desire punio na slabiji punjač od SGS III Mini (0.7A)? Ili recimo ako bi uzeo još neki slabiji punjač, recimo od 350mA?

Te oznake 1 A; 0,7 A itd na punjaču znače koliko može struje isporučit. Ako staviš jači punjač neće biti nikakve promjene, mobitel će vući onoliko koliko mu treba da napuni bateriju. Na slabijem punjaču će se sporije punit...kao kad mobitel puniš preko USB porta na PC-u ili laptopu, dosta sporije se puni jer usb može isporičit ,čini mi se, samo 0,5 A.

15 godina
Android borbeni komplet

Jel ima koja aplikacija da mi prikazuje koliko posto baterije imam u gornjaj traci di je vrijeme i signal, al da izgleda kao jelly bean znaci da se ne razlikuje od izgleda baterije i vremena-isti font i da se nalazi pokraj baterije u desnom kutu a ne lijevom

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Android borbeni komplet

Neznam dali ima aplikacija, ali znam da si na 4.2 verziji (možda i 4.1, ali nisam sicher) možeš u postavkama to srediti da ti pokazuje samo ikonu, ikonu+postotak ili samo postotak. Isto vrijedi i za signal.

System - Interface - Status bar.

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

2 0 hvala 0
15 godina
speedy56 kaže...

Neznam dali ima aplikacija, ali znam da si na 4.2 verziji (možda i 4.1, ali nisam sicher) možeš u postavkama to srediti da ti pokazuje samo ikonu, ikonu+postotak ili samo postotak. Isto vrijedi i za signal.

Nema to na 4.1 .... ili ima? Na hrvatskom mi je meni pa mozda nisam uspio nac

16 godina
speedy56 kaže...

Koji mobitel imaš? U Senseu to ne postoji(izbornik, opcija za postotak postoji), a 99% sam siguran da nema ni na stock Androidu(Nexusi)

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 16:27 (power_user).
15 godina
neaktivan
Android borbeni komplet

Ima na 4.1.2 

Zaboravio sam spomenuti da je mobitel LG Optimus L9.

1. - Klikni na ušteda energine 1. - Klikni na ušteda energine
2. - Postavi kvačicu na postotak baterije 2. - Postavi kvačicu na postotak baterije
My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 17:21 (Marko :D).

1 0 hvala 0
14 godina
maxy0 kaže...

Jel ima koja aplikacija da mi prikazuje koliko posto baterije imam u gornjaj traci di je vrijeme i signal, al da izgleda kao jelly bean znaci da se ne razlikuje od izgleda baterije i vremena-isti font i da se nalazi pokraj baterije u desnom kutu a ne lijevom

Ja na Samsung Galaxy S III ( Android 4.1.2) imam.

Postavke
Zaslon
Prikaz Postotka Baterije

Krstacic Nino
15 godina
Android borbeni komplet

Imam huawei y300 i mislim da nemam tu opciju

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Android borbeni komplet

Na dolphin browseru se frendu mice ovaj status bar kada se dolje skrola, meni ne. Jel znate mozda zasto. Verzije su iste

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
power_user kaže...

Koji mobitel imaš? U Senseu to ne postoji(izbornik, opcija za postotak postoji), a 99% sam siguran da nema ni na stock Androidu(Nexusi)

SE Xperia Neo V, AOSP 4.2.2 ROM. Kolega me je podsjetio, imao sam to i na 4.1.2.

Vjerujem da onda i Nexusi imaju.

16 godina
speedy56 kaže...
power_user kaže...

SE Xperia Neo V, AOSP 4.2.2 ROM. Kolega me je podsjetio, imao sam to i na 4.1.2.

Vjerujem da onda i Nexusi imaju.

Na Nexusu nema uopće, bar na 4.3, a ne vjerujem da je to nešto što bi maknuli. Na Senseu postoji, ali u potpuno drugom izborniku

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
13 godina
neaktivan
Postoji i na samsung tw, ali na nexusu 4 na 4.3 nema nigdje.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
14 godina
Android borbeni komplet

Evo ga.

To je ovdje pod Syste > Interface > Battery status style

Sada sam išao vidjeti na temu o ROM-u na XDA i našao sam da je ROM mix s AOKP-om koji sam po sebi ima 3403297234089723 mogučnosti za personalizaciju. Zato vjerojatno nema na oguljenim Nexusima.

moPROJECT42

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Android borbeni komplet

Pa na nexusu je postotak baterije dostupan samo jednim potezom a to je povlačenjem statusbara prema dolje uz pomoć 2 prsta. Google nije implementirao postotak baterije kao opciju a vjerojatno nikada niti neće.

LG Google Nexus 4

0 0 hvala 0
17 godina
Android borbeni komplet

Iz Alcatela stiže super phablet, bog i batina za Note 3.

http://www.bug.hr/forum/topic/vijesti-by-forumasi/alcatel-one-touch-hero-phablet-projektorom/194319.aspx?page=0&jumpto=3828102&sort=asc&view=flat

Projektor, E-ink drugi ekran itd., ali najzanimljivija stvar je ovaj HDMI stick, nešto kao ChromeCast ali nije ograničen, već streama sav sadržaj ekrana :)

Možda će se moći upotrijebiti za druge uređaje

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.

8 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
znam da mogu na SIII mini...al mene zanima dal postoji app da si stavim recimo na Desire, ili je tu i pitanje hardwera, tj dal to kamera podržava?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice