pozdrav,
razmišljam o kupovini G2, jer mislim da je to trenutno best buy za omjer uloženo/dobiveno, no zanima me jedna stvar o kojoj dosta ljudi ne piše puno a to je kakav je uređaj kod razgovora na gornji zvučnik?
Prije X godina sam imao LG chocolate što je tada bio skup i poželjan mob koji je bio užasno tih kod razgovora pa me to malo odvlači od kupovine.
Kakva su vaša iskustva s zvučnikom (ne vanjskim) kod razgovora na G2-u?? Trenutno imam Samsung Galaxy Nexus i zadovoljan sam kvalitetom kako čujem druge ljude preko moba.
Može i mišljenje o vanjskom zvučniku za npr slušanje glazbe i slično, navodno je to jedan od lošijih djelova na ovom uređaju.
Isto tako neko vaše slobodno mišljenje koliko ste uređajem zadovoljni i iskreno koje ste mu mane primjetili tj što vas smeta najviše.
Ja ljude čujem dobro, al oni mene ne, to primjećujem. Jedina velika mana ovog moba, bar kod mene. Dosta puta se prekida govor (s moje strane) bez obzira na 5 linija signala, nemogu ležat u krevetu i pričat (nevjerovatno), moram sjest ili upalit razglas. I tako. Na nekim mjestima me čuju ko robota... Velik minus