LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.085.611
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: LG G2 tema
marko1103 kaže...

pozdrav,

razmišljam o kupovini G2, jer mislim da je to trenutno best buy za omjer uloženo/dobiveno, no zanima me jedna stvar o kojoj dosta ljudi ne piše puno a to je kakav je uređaj kod razgovora na gornji zvučnik?

Prije X godina sam imao LG chocolate što je tada bio skup i poželjan mob koji je bio užasno tih kod razgovora pa me to malo odvlači od kupovine.

Kakva su vaša iskustva s zvučnikom (ne vanjskim) kod razgovora na G2-u?? Trenutno imam Samsung Galaxy Nexus i zadovoljan sam kvalitetom kako čujem druge ljude preko moba.

Može i mišljenje o vanjskom zvučniku za npr slušanje glazbe i slično, navodno je to jedan od lošijih djelova na ovom uređaju.

Isto tako neko vaše slobodno mišljenje koliko ste uređajem zadovoljni i iskreno koje ste mu mane primjetili tj što vas smeta najviše.

Ja ljude čujem dobro, al oni mene ne, to primjećujem. Jedina velika mana ovog moba, bar kod mene. Dosta puta se prekida govor (s moje strane) bez obzira na 5 linija signala, nemogu ležat u krevetu i pričat (nevjerovatno), moram sjest ili upalit razglas. I tako. Na nekim mjestima me čuju ko robota... Velik minus

17 godina
LogicusMPS kaže...

Ja ljude čujem dobro, al oni mene ne, to primjećujem. Jedina velika mana ovog moba, bar kod mene. Dosta puta se prekida govor (s moje strane) bez obzira na 5 linija signala, nemogu ležat u krevetu i pričat (nevjerovatno), moram sjest ili upalit razglas. I tako. Na nekim mjestima me čuju ko robota... Velik minus

Ja takvih problema nemam, nije mi se još niti jedan razgovor prekinuo. To je neki kvar.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.5.2014 19:02 (lllnuclearlll).
14 godina
neaktivan
LogicusMPS kaže...

Nemam takvih problema, sve se čuje odlično....

15 godina
Taj isti case je smece te sam osobno svoj prodao i nisam ga ni sekunde koristio.
Da, onaj dio grebe display i cak ako stavis kvalitetan SP opet ce ruzno izgledati postol ce on na tome dijelu biti jako izgreban.
Drugo, cesto ljudi prijavljuju da im se trgaju one plastike koje drze sam uredaj pa ja ne bi riskirao posto za G2 ima stvarno ogroman izbor jako kvalitetnih i dobrih kejsova kao i SP.

Nego, koristi li tko od vas na G2 Xtreme Guard no onaj koji se na mokro stavlja i je li vam ostalo kakvih baloncica.

Gledam malo SP po netu i stvarno ih ima hrpa odlicnih za G2 (osobno sam tu u temi postavio linkove do velike vecine kvalitetnih screen protectora i kejsova).

Jedino imam problem s kejsom za Xperiu Z.
Jos nisam u zivotu naisao na mob koji se toliko prlja i na kojemu se vidi i najmanja packica (G2 je mila majka za njega), a uz sve njegov dizajn stvara probleme proizvodacima kejsova pa je jako tesko naci ok kejs za njega i kejs koji ce ako nista drugo bar na diljem rubova biti ravan i kako treba....uzas.

Sada mi je zao sto u startu nisam uzeo jos jedan G2, a ne taj Sony (nemojte krivo shvatit, uredaj je ok, ali te packice su veliki problem i stvarno ruzno izgleda....99% vremena mob izgleda kao da jedem masni burek i istovremeno tipkam).

Izvinjavam se na ovome malom OT.
First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
LG G2 tema

Zanima me u vezi kamere.

1080p 60FPS ima. Zar nebi bilo logično da onda ima i 720p 120FPS?

Jel to stvar hardvera il bi se to dalo nekakvom drugom aplikacijom za kameru dodati???

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Zanima me u vezi kamere.

1080p 60FPS ima. Zar nebi bilo logično da onda ima i 720p 120FPS?

Jel to stvar hardvera il bi se to dalo nekakvom drugom aplikacijom za kameru dodati???

to je do firmwarea...dakle LG bi prvo trebao izbacit adekvatan firmware, da omoguci snimanje 720p videa pri 120FPS...No cisto sumnjam da ce izbacit takav firmware... Ni jedna aplikacija ne moze nadomjestit ono cega nema u firmwareu...

11 godina
LG G2 tema

Ekipo, par postova prije netko je uputio za unlock na unlock247, i moram reci da sam za 1.90$ uspješno oktljučao mobitel. Nakon uplate u roku 15 min došao je kod koji se jednostavno unese. A tu ekipa traži po 100-150 kn. Eto ideje za biznis.

Inače je mob. super, imam i S4, ali ovo leti..........

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav,

već duže pratim temu i samo da pohvalim mobitel uz normalno korištenje wi-fi on, mreža automatski dobio battery use od 135h i SOT od 3h i 50 min, dok na Samsungu S Advance bilo punjenje svaki drugi dan. 

0 0 hvala 0
15 godina

Znamo svi da G2 ima najbolju bateriju na tržištu{#}

16 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Znamo svi da G2 ima najbolju bateriju na tržištu{#}

Ovo mi je glavni razlog zašto bih ga i uzimao.

Inače baš sam jučer prolazio pored Tele2 u Arena Centru i taman pored G2 je bio Galaxy S5. malo sam ih uspoređivao i S5 je malo višlji od G2 i ima manji ekran od G2 tako da ja ne vidim zašto bi bilo tko pored G2 uzeo S5.

S5 je noviji i ima malo jači hardware al za razliku od 1500kn na oglasniku to se po mom mišljenju ne isplati nikako.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 10:32 (marko1103).
15 godina
15 godina
lllnuclearlll kaže...
LogicusMPS kaže...

Ja takvih problema nemam, nije mi se još niti jedan razgovor prekinuo. To je neki kvar.

Neznam. Nije stalno tako. Recimo dok sam bio u Dubrovniku (ni u kući ni vani), kao ni ovdje u Splitu (osim u mojoj kući), nemam nikakvih problema. Vani u kafiću, bilo gdje, sve odlično, doma ok većinom osim u sobi.

EDIT - Baš sam sad uključio Voice enhancement pa ću vidit oće bit i dalje smetnji, inače je stalno bio isključen.

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.5.2014 10:40 (LogicusMPS).
11 godina
neaktivan
LG G2 tema
Pozdrav ekipa evo ponosan sam vlasnik G2(32GB{#}) verzije vec skoro mj dana jako sam zadovoljan sa mobitelom (osim kamere u mracinm uvjetima) jos me tih par sitnica muci pa bi vas molio za pomoc
1.Pokusavao sam gledat Full HD mkv filmove na njemu i slika je odlicna ali nema zvuka ako stavim film bez convertanja,kad convertam skinuo sam oko 5 programa sljedio upute koje sam naso i filmovi imaju zvuk i slika je dobra ali samo prvu minutu mozda i manje onda se pokvari pokusavao sam sve moguce i nikako da najmestim.
2.Da li imam ja tak novi kitkat i jos me zanima ta tema rootanje ma da sam cito dosta vec ali posto sam vec jako zadovoljan sa mobitelom neznam dal da riskiram mada mi zvuci primamljivo sta sve onda na njemu mozes eto zanimalo bi me dali bi onda mozda mogo stavit xbox smartglass aplikaciju koju u google play-u nemogu skinut radi regije na mobitel i jel bude puno brži i bolji i štedljiviji mobitel i ta kamera ako koristim neku dobru root i tu kernel postavku.
3.Nekih par programa koje bi obavezno trebo imat na njemu i najbolji screen protector(bez mjehurica) i di da narucim.

Eto ima puno toga hvala na pomoci.

Pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Što će vam ti screen protectori svima? Pa telefon ima Gorillu 2.

Ja sam HTC Wildfire imao 3 godine, imao je gorillu 1. i niti jedne jedine ogrebotine na ekranu mobitel nije imao kad sam ga prodao, a prošao je sito i rešeto...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
lllnuclearlll kaže...

Ja sam HTC Wildfire imao 3 godine, imao je gorillu 1. i niti jedne jedine ogrebotine na ekranu mobitel nije imao kad sam ga prodao, a prošao je sito i rešeto...

Gorilla 1 je bolje štitila od grebanja. I moj P990 se u 3 godine nije ogrebao, a G2 u manje od mjesec dana ima jednu, doduše skoro pa nevidljivu ogrebotinu. Planiram i ja nabaviti screen protector uskoro, možda i neki case, pa bi bilo zanimljivo da ljudi kažu što koriste.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Lijep pozdrav...zanima me jel zna tko sta je sa updateom 20d za Tele2?!Hoce li uskoro??!

0 0 hvala 0
15 godina

Opasno sam zagrizao za ovaj mob pa me zanima neke stvari o njemu. Ponajviše koje su mu glavne mane? Da ne čitam sada cijelu temu, ako može netko napisati neke probleme s kojima su se susretali s njim?

BF Nick: Xtream_Switch
13 godina
odjavljen
Switch kaže...

Opasno sam zagrizao za ovaj mob pa me zanima neke stvari o njemu. Ponajviše koje su mu glavne mane? Da ne čitam sada cijelu temu, ako može netko napisati neke probleme s kojima su se susretali s njim?

Ja ga imam cca mjesec dana ali na problem jos nisam naisao. Dosao sam sa Sonya XZ od kojeg je ovaj za klasu bolji. Jedina mana bi mogla biti memorija od 16 giga , meni osobno dosta. U svemu ostalom mob je metak - ekran , baterija , fotic .... Mislim da trenutno nema boljeg za te novce ( mozda koji kinez ali to je druga prica ) . Nadam se da sam pomogao . Poz Ixicima.

14 godina
LG G2 tema

Gubi li se garancija ubacivanjem koda za otkljucavanje sa npr ove stranice? Jer i u vipu i u tele2 ih lockaju koliko vidim.

Ljudi, nemojte bit glupi, molim vas.

0 0 hvala 0
15 godina
Alien 22 kaže...
Switch kaže...

Ja ga imam cca mjesec dana ali na problem jos nisam naisao. Dosao sam sa Sonya XZ od kojeg je ovaj za klasu bolji. Jedina mana bi mogla biti memorija od 16 giga , meni osobno dosta. U svemu ostalom mob je metak - ekran , baterija , fotic .... Mislim da trenutno nema boljeg za te novce ( mozda koji kinez ali to je druga prica ) . Nadam se da sam pomogao . Poz Ixicima.

Ma meni bi i 8 GB bilo dosta. Ja ne koristim mob za igre, glazbu ili video.

Kakva je baterija? Jel izdrži jedan dan (od ujutro do navečer) sa upaljenim 3g-om, jedno 1h razgovora, pol sata surfanja, whatsup, viber itd.?

BF Nick: Xtream_Switch
13 godina
odjavljen
LG G2 tema

Switch @ kaj se tice baterije nemas frke doci ces doma s 50 % .

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
HCS kaže...

Gubi li se garancija ubacivanjem koda za otkljucavanje sa npr ove stranice? Jer i u vipu i u tele2 ih lockaju koliko vidim.

http://unlockcode247.com/

ne gubis garanciju.

ja
14 godina

Hvala ti, i cek to fakat funkcionira, za 1.5$? Fora :)

13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav svima!Novi sam ovdje,presao sam sa Samsunga pa bi vas pitao par pitanja.

Da li je moguce nadograditi software preko ota-e ako je uređaj samo rootan a da ne zavrsi u bootloopu kao sto je slucaj sa twrp-om(koliko sam uspio pročitati)?

Do sada sam preferirao Phillz recovery pa me zanima ima li ga tko instaliranog i ukratko kako se to najlakše riješi?

0 0 hvala 0
15 godina
lllnuclearlll kaže...

G2 je poprilicno osjetljiv na grebanje te se ne bi kladio u njegov Gorilla Glass (moze se diljem neta naci podaci o tome kako se na njemu lako izgrebe display).

Vidis, zato mi je lakse izdvojit par dolara i biti miran, a ne dobiti izgreban display radi neke totalno debilne stvari.

Zato i pitam koji SP ekipa koristi i kakav im se pokazao Extreme Guard na mokro postavljanje (jos mi stoji kod kuce par komada za Xperiu Z i G2, ali nikako da ih stavim tj. Z je dobila neki SP koji je no name, a nema niti jedan baloncic i nigdje se nije odlijepio nakon cca mjesec dana koristenja).

Osim EG, koje ste jos nasli dobre SP, a da su bubble free i da se po mogucnosti postavljaju na suho (ovako mokro postavljanje sam koristio na iPhone-u s ZAGG-om, ali nekako mi se ono cinilo bolje izvedeno na ZAGG-u bez sapunice i sl. stvari).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
LG G2 tema

Nabavih G2 iz tele2, naime jos uvijek mu je najnovija verzija 4.2.2, kako da napravim upgrade na 4.4 a da firmware bude stock, tj 4.4 od teletine koji je navodno vani?

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

spoji ga na racunalo i preko lg suita stavi sluzbeni sofware.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Switch kaže...

Ma meni bi i 8 GB bilo dosta. Ja ne koristim mob za igre, glazbu ili video.

Kakva je baterija? Jel izdrži jedan dan (od ujutro do navečer) sa upaljenim 3g-om, jedno 1h razgovora, pol sata surfanja, whatsup, viber itd.?

Ak smanjiš svjetlinu ekrana na automatic i 50% MAX doći ćeš doma sa 70% {#}

Meni je evo prvo punjenje novog uređaja držalo 74h uz 5h SOTa. Dakle 3 puna dana, a koristio sam ga za sve osim za igrice i GPS, i spojen je na WIFI 80% vremena, a očekujem i više od idućih punjenja jer sam nakon ovog prvog radio upgrade na Kitkat/resetiranje na tvorničke postavke i instalaciju svih aplikacija što mi je pojelo dio baterije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2014 16:02 (lllnuclearlll).
14 godina
Shaka111 kaže...

spoji ga na racunalo i preko lg suita stavi sluzbeni sofware.

Rado, nakon instalacije, da bi provjerio soft trazi update Suite-a, nakon odvratnog dugog updatea, pri pokretanju, javlja ovo, probano vise puta, wtf

14 godina
LG G2 tema

Probaj na drugom racunalu ili na laptopu.Nisam dobio nikad takvu poruku...

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice