Gdje je LTE opcija na ovom uređaju? Jel to radi automatski gdje je dostupno kad je "mobile data" upaljen?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni se automatski spaja kada je dostupan LTE
Ko koristi Tele2 karticu, mobitel ne pokazuje LTE opciju jer sama mreža nema podršku za istu
Jako brzo mi baterija odlazi na LTE-u, doduše uređaj je star nekoliko dana, ali svejedno mislim da cirka 6 sati facebooka, nekakvih poruka itd nije dovoljno da izvuče bateriju na 10%. Što mislite o tome?
6 sati si aktivno koristio Facebook?
Nije baš u komadu, nisam poludio haha . Ali nisam radio doslovno ništa drugo osim provjeranja facebook-a, malo viber itd. Znači ništa pretjerano, a baterija ode.
Pa imaš graf u postavkama i za svaku stavku koliko je vremneski aktivna pa vidi koliko je SOT
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2727537
Novi UI od LG G3. Meni izgleda puno ljepse i zanimljivije nego G2. Sto vi mislite hocemo li ga dobiti?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2727537
Novi UI od LG G3. Meni izgleda puno ljepse i zanimljivije nego G2. Sto vi mislite hocemo li ga dobiti?
Nadam se da hočemo ili da izađe neki dobar port jer ovo izgleda odlično.
Kako vi stojite s baterijom? Meni nekad 1 dan,nekad 2..ovisi koliko koristim..kad mi traje 1 dan SOT mi bude oko 6h i 15min uz 24-5h rada...a 2 dana SOT oko 5h i 30min..uz 45-6h rada..meni je odlicno..
Kako vi stojite s baterijom? Meni nekad 1 dan,nekad 2..ovisi koliko koristim..kad mi traje 1 dan SOT mi bude oko 6h i 15min uz 24-5h rada...a 2 dana SOT oko 5h i 30min..uz 45-6h rada..meni je odlicno..
Najčešće bude otprilike ovako.
Super..
Ni ja ne gasim wifi nikako..tj. preko noci kad idem spavat ugasim,i stavim svjetlinu na 0..al preko dana nikako!
Super..
Ni ja ne gasim wifi nikako..tj. preko noci kad idem spavat ugasim,i stavim svjetlinu na 0..al preko dana nikako!
Ja po noći upalim onaj Quiet Mode. Ne gasim ni wifi ni svjetlinu.
Meni svjetlina na automatic. Navečer ju držim na najmanje, ne volim kad mi ekran blješti...
Mobitel mi drži bez ikakvih problema 2-2 i pol dana nekakvog po meni normalnog korištenja, igre ne igram, WiFi radi prek dana, prek noći gasim i ide u quiet mode. Izvučem prek 6h SOTa svaki put.
Za sta je taj quiet mode?
Za sta je taj quiet mode?
Da te ne probudi usred noći :D
Zeka, za notifikacije da namjestiš, ugasiš i tako to.
Malo apsurdno ali - kako namjestiti vibraciju kada se tipka (poruke znači itd)
Malo apsurdno ali - kako namjestiti vibraciju kada se tipka (poruke znači itd)
kad otvoris tipkovnicu setings (mali kruzic ljevo od space-a) otvoris setings ili postavnke ovisno o jeziku
i onda zadnja ili predzadnja aditiaonal setings i tamo imas 4-5 opcija jedan je vibracija prilikom tipkanja
Koliko vidim LG G2 daj najviše za malo love i to je best bay kupnja. Ima S3 (kupljen odmah čim je izašao) i košta me dosta.,S5 me ne privlači i ne mislim bacat lovu na mobitel. G2 me košta 2500kn i to mi je ok
Pročitao sam dosta recenzija ali bi ipak neke odgovore od samih korisnika
Zanimaju par stvari :
1.Koliko traje garancija?
2.Jer ima tu od Vas tko verziju s 32GB/24GB., 16GB/10GB mi je dosta a i nije!!!
3.Da li je kamera bolja nego na S4?
4.Video snimanje – da li snimate 1080p, 1080p 30 fps, 1080p 60 fps – kako vam video snimanje najbolje ispadne?
5.Koja je cijena zamjene baterije ako slučajno crkne? Meni je na S3 crkla nakon godine dana!!
6.Netko je dekodirao mob preko neke stranice za dolar,dva. Može link??
7.Da li ste s mobitelom u konačnici zadovoljni?
Koliko vidim LG G2 daj najviše za malo love i to je best bay kupnja. Ima S3 (kupljen odmah čim je izašao) i košta me dosta.,S5 me ne privlači i ne mislim bacat lovu na mobitel. G2 me košta 2500kn i to mi je ok
Zanimaju par stvari :
4.Video snimanje – da li snimate 1080p, 1080p 30 fps, 1080p 60 fps – kako vam video snimanje najbolje ispadne?
5.Koja je cijena zamjene baterije ako slučajno crkne? Meni je na S3 crkla nakon godine dana!!
1. nisam gledao - neka netko drugi odgovori
2. 16 :/ ..i ajd..ok je, samo pravim backupe pa opet brisem stare itd
3. uz trenutne modove, modifikacije..svasta nesta kamera je ista/u nekim slucajevima bolja/u nekim losija
4. 1080p 30 /60 i 4k, 1080p 30 fps ispadne solidno
5. ---
6. unlockcode247.com
7. superZadovoljan
Zanimaju par stvari :
1. nisam gledao - neka netko drugi odgovori
2. 16 :/ ..i ajd..ok je, samo pravim backupe pa opet brisem stare itd
3. uz trenutne modove, modifikacije..svasta nesta kamera je ista/u nekim slucajevima bolja/u nekim losija
4. 1080p 30 /60 i 4k, 1080p 30 fps ispadne solidno
5. ---
6. unlockcode247.com
7. superZadovoljan
7. Super zadovoljan : )
Ako sam pomogao .
Zanimaju par stvari :
1. Nisam siguran, pretpostavljam standardno 2 godine
2. 16, sasvim mi je dosta.
3. Nisam direktno uspoređivao, ali po internetima kažu da je
4. 1080 60 fps, sasvim solidno
5. Baterija na ebayu košta oko 150 kn, u servisu je sigurno puno skuplje
6. Kolega bender je dao već link, nisam koristio jer sam kupio otključan uređaj
7. I više nego zadovoljan
Ekipo hvala na odgovorima...
Kako procitah na xda developers forumu, krenuo je 20d update za EUR open uredjaje. Taj update donosi ispravke bugova i Knock Code. Da li je iko od vas dobio (preko LG PC Suite.a)?
Budemo vidjeli kad če doči
Ja sam na 20b, rootano sa TWRP recovery.
Kad instaliram ovaj update preko OTA, zaglavim u recovery, a kad "oživim" mobitel po ovim uputama, ponovo imam 20b.
Kako flashati ovo bez da mi se to događa?
Jedino kdz. Ili flashaj onaj d802 bootstack i onda ota.
Jedino kdz. Ili flashaj onaj d802 bootstack i onda ota.
Pokrenuo sam onaj LG Mobile Support Tool, skida 1,6 gb koliki je i kdz, valjda će raditi.
Btw. molim te pošalji mi link za tool za flashanje kdz-a ako ovo ne prođe i/ili to za bootstack.