LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.085.746
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: LG G2 tema

Hvala thebatman...to je i meni palo na pamet.,jer ne sječam se da sam ga sam instalirao...

Samo da kažem da je ekran zakon. Napokon vidim na dnevnom svijetlu/suncu ekran kako spada, i to je na 50% svijetline.

Pa na AMOLEDU na suncu sa 100% svijetline nisam vidio ništa.

Danas ja i kolega na kavi pod pauzom.,i vidim kafić na terasi ima LG Led.,rekoh idem isprobat ir blaster...

Usmijerio ja mob u televizor i ugasim ja njega. Konobarica sva zbunjena gleda koji k.... se događa - hahahahaha.

Ide ona po daljinski i ponovno ga pali hahahahahhaa.,nisam je htio više zajebavat. hahahaha

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.5.2014 13:10 (R36).
11 godina
LG G2 tema

I ja sam ga kupio, moram priznat da mi je sjeo. Dobar ekran, ok kamera, al psujem svaki put kad pisem nesto jer slucajno pritisnem home hehe

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I meni se zna dogodit da stisnem home - ahaha

11 godina
LG G2 tema

Dobio sam i M8 na test, baš ću bacit usporedbu sa g2. 

Moj PC  
4 0 hvala 3
13 godina
neaktivan
thebatman kaže...

Jbt koliko je M8 veći uređaj a još ima manji ekran od G2.

Ah, gravity - thou art a heartless bitch.
11 godina
LG G2 tema

ma ogroman je, klizav, dva puta mi skoro otresao. Ali recimo kamera puno bolja nego na g2, poje jace, vise detalja. 

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
thebatman kaže...

ma ogroman je, klizav, dva puta mi skoro otresao. Ali recimo kamera puno bolja nego na g2, poje jace, vise detalja. 

Toliko o pixelima..iako vjerujem prilikom zumiranja da g2 daje vise i bolje detalje? ili se varam?

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
15 godina
thebatman kaže...

al psujem svaki put kad pisem nesto jer slucajno pritisnem home hehe

Ima nas jos, ali sva sreca da se raspored tipki da zamjeniti (makar ovaj koji je "najproblematicniji" raspored mi i najvise odgovara). {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
11 godina
merio kaže...
thebatman kaže...

Toliko o pixelima..iako vjerujem prilikom zumiranja da g2 daje vise i bolje detalje? ili se varam?

Bez daljnjega, ajds tavim vcrs usporedbu.

11 godina
neaktivan

Ako je suditi prema ovoj stanici slike su kao na proslom HTC one, tijekom
dana, tako da ne vjerujem da su puno bolje od G2..ba sto se tice po danu..
sto se detalja tice sve super, dok god se ne treba zoomirat...
barem po njihovom misljenju...

http://www.engadget.com/2014/03/25/htc-one-2014-review/

11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Pozdrav

Dali netko od vas kompetentnijih zna kako i na bilo koji način,osposobiti zvuk u slušalici da ne pali i gasi non stop glas sugovornika?Odnosno kad druga strana prestane govoriti da ne iskapča zvuk u slušalici..nego da jednostavno prenosi sve s druge strane.

Inače,nakon kojekakvih Z,Z1,S4,S3,Z1c,..mobitela je iznenađujuće zanimljiv i potentan.Svakako boh ga zadržao,ali nemogu nikako svariti taj tip reprodukcije glasa..

Hvala,kako god.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 21:06 (payser).

0 0 hvala 0
14 godina

Shaka111 kaže...

Probaj na drugom racunalu ili na laptopu.Nisam dobio nikad takvu poruku...

Bome, na drugom kompu radi sve ok, dignuh ga na 4.4.2, jos jedno pitanje, slike kontakta pri pozivanju su valjda 3x3 rezolucije, moze li se nekako ukljuciti HD slike kontakata, slike su 90% syncane s fejsa.

HCS kaže...

Jos jedno pitanje,kaj se tice baterije, fast dormancy enabled ili disabled?

Bump?
Ljudi, nemojte bit glupi, molim vas.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 0:03 (HCS).
13 godina
neaktivan
thebatman kaže...

LG G2 -  HTC ONE M8 

Ekran : Isti,nema neke razlike i teško je uopće primjetit razliku.

Sučelje i funkiconalnost : M8 - vizualna prezentacija i jednostavnost, G2 - raznolike mogučnosti

Procesor i memorija : An tu tu -  G2 35.376, M8 31.075, KVADRANT - G2 -20.654  M8 - 19.139 ITD.... G2 - bolji

Internet i povezanost : blaga prednost na strani G2 zbog veče zaslona

Kamera - M8 ima prednost u nočnim uvijetima, a sve ostalo je na strani G2. Ukupan dojam je da G2 ima bolje slike

Multimedija : M8 jer ima bolje zvučnike

Kvaliteta poziva : M8 nosi pobjedu.

Baterija : M8 7:12h a G2 : 6:48. M8 je tu pobjednik

G2 - povoljna cijena, softverske značajke, superiornija kamera i snimanje, veči zaslon u kompaktnom kučištu.

M8 - lijep dizajn, cool fotografije, vijek trajanja baterije,kvaliteta poziva

11 godina
LG G2 tema

Kod M8 mi se sviđa drop down menu, više nalikuje na stock android i to mi je super. Također mi se sviđaju manualne postavke kamere di se može ručno fokusirati sve do par mm daljine i shutter speed staviti do 4 sec što je po noci genijalno.

Edit:

btw evo i tri slike sta sam jucer slikao na plaži, malo sam digao kontrast sa snapseedom (super app)

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 9:34 (thebatman).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Odlicne su fotke zapravo. G2 bi mogao bolje slike praviti(ne vidim ni razloga zasto kad su ove super).

Jel to stock app (iso itd?) - izgleda odlicno.

ja

0 0 hvala 0
11 godina
HCS kaže...

Shaka111 kaže...

Bome, na drugom kompu radi sve ok, dignuh ga na 4.4.2, jos jedno pitanje, slike kontakta pri pozivanju su valjda 3x3 rezolucije, moze li se nekako ukljuciti HD slike kontakata, slike su 90% syncane s fejsa.

HCS kaže...

Bump?

Meni su slike ok

11 godina
bender_007 kaže...

Odlicne su fotke zapravo. G2 bi mogao bolje slike praviti(ne vidim ni razloga zasto kad su ove super).

Snapseedom sam digao kontrast za 30%

13 godina
thebatman kaže...
bender_007 kaže...

Druga slika po redu u attachment panelu. Jel to stock cam ili ? Izgleda krcato opcijama. Ili je to snapseed ?

ja
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 17:09 (bender_007).
14 godina
thebatman kaže...
HCS kaže...

Shaka111 kaže...

HCS kaže...

Bump?

Meni su slike ok

http://www.pohrani.com/f/3C/Ry/4gcBePc9/screenshot2014-05-11-15-.png

Evo meni je tako, neznam zkj, iritirajuce 

Ljudi, nemojte bit glupi, molim vas.
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 15:29 (HCS).
11 godina
bender_007 kaže...
thebatman kaže...
bender_007 kaže...

Druga slika po redu u attackment panelu. Jel to stock cam ili ? Izgleda krcato opcijama. Ili je to snapseed ?

To je stock cam app na m8

13 godina
LG G2 tema

:) damn..ne znam ali..svidja mi se :)

ja

0 0 hvala 0
11 godina
LG G2 tema
Ako rootam mob mogu li ga unrootat bez da se vide tragovi u slucaju jamstvenog servisa?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
thebatman kaže...
Ako rootam mob mogu li ga unrootat bez da se vide tragovi u slucaju jamstvenog servisa?

Ako i možeš, što ako ti mobitel krepa tako da ne možeš to napraviti? Tipa ode ekran/ili ga ne možeš upaliti...

13 godina
LG G2 tema

Onda ne mogu ni oni :)

Evo pomagao nekom svabi da sredi mob. Totalno ubijen mob, rootan itd ali otisle sve particije tako da nema ni bootloadera ni nista. Garancija <3 :)

Tako, ako ga ikada ubijes, dodatno mu jos sprzis particije.

ja

0 0 hvala 0
11 godina
LG G2 tema

Ma rootao bi ga, stavio modanu kameru i unrootao. Evo doli maaaali prikaz da je ipak stvar u pikselima hehe.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
thebatman kaže...

Ma rootao bi ga, stavio modanu kameru i unrootao. Evo doli maaaali prikaz da je ipak stvar u pikselima hehe.

Puno bolje slike na G2., i ova snapseed aplikacija je odlična.

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 7:42 (R36).
12 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 10:12 (amkan).
12 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
uros1995 kaže...
Jel normalne ove linije,jel ih primecujete vi?

To ti je digitizer i taj dio je normalan.

Aj zamračite sobu, svjetlinu na MAX i ukucajte 3845#*802#

HW Device Test

LCD Test

Manual Test

Pa klikajte po bojama. Zanima me jel vidite na nijansama tamno-sive kakve bijelkaste flekice/crte po ekranu? Ako se mene pita ekran na G2 nije baš savršen.

Ja sam imao te flekice/crtice na sva 3 ekrana koja sam promijenio. Na prvom uređaju su bile stvarno velike pa sam išao reklamirati, kad su mi promijenili ekran su bile katastrofalne. Onda sam dobio novi uređaj i sad imaju dvije neprimjetne u normalnom radu, ali se daju primjetiti na tom LCD testu i vide se samo na nijansama sive boje. No velim, ekran nije baš savršen i vjerujem da bi bio zadovoljniji s AMOLEDom. Znam da cjepidlačim, ali gledam svaku sitnicu na uređaju.

Ne znam je li kod mene normalno posto te linije ja primjecujem u radu, pogotovo na bijeloj podlozi sa 100%.

Nisam ih odmah primjetio ali kad sam ih ugledao sad mi ne silaze sa ociju.

Mozda su moje oci u pitanju{#}

13 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...
uros1995 kaže...
Jel normalne ove linije,jel ih primecujete vi?

To ti je digitizer i taj dio je normalan.

Aj zamračite sobu, svjetlinu na MAX i ukucajte 3845#*802#

HW Device Test

LCD Test

Manual Test

Pa klikajte po bojama. Zanima me jel vidite na nijansama tamno-sive kakve bijelkaste flekice/crte po ekranu? Ako se mene pita ekran na G2 nije baš savršen.

Ja sam imao te flekice/crtice na sva 3 ekrana koja sam promijenio. Na prvom uređaju su bile stvarno velike pa sam išao reklamirati, kad su mi promijenili ekran su bile katastrofalne. Onda sam dobio novi uređaj i sad imaju dvije neprimjetne u normalnom radu, ali se daju primjetiti na tom LCD testu i vide se samo na nijansama sive boje. No velim, ekran nije baš savršen i vjerujem da bi bio zadovoljniji s AMOLEDom. Znam da cjepidlačim, ali gledam svaku sitnicu na uređaju.

Znači napravio po ovim uputama i ja nemam nikave crte. Ništa,ništa, normalan bijeli ekran.

Možda je to do serije.,ja sam ga kupio prije par dana s instaliranim 4.4.2 Kit Kat...možda su to popravili u novim serijama.

12 godina
neaktivan

Stvarno ne znam do cega je. I ja sam ga kupio neki dan sa 4.4.2 androidom. Prvi dan nisam primijetio linije. Ali prvi puta kad sam ih ugledao, vise ne mogu da ih ne primijetim. 

Najbolje se vide na jednolicnoj podlozi (bijela) sa 100% osvjetljenjem.

Linije se primijete i kad je display ugasen, kada se gleda pod određenim uglom. Radi se o vertikalnim linijama poredane u pravilnom razmaku od oko 2 mm duz citave sirine ekrana.

Ne znam treba li ovo da reklamiram. Svi hvale display a ja vidim linije {#}

To ovako izgleda:

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 12:46 (amkan).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice