Bootstack je zapravo stari kernel + stare particije.
Probaj prvo kdz skinuti pa onda flash.
Ovo je thread
Ugasi antivirusni program.
Bootstack je zapravo stari kernel + stare particije.
Probaj prvo kdz skinuti pa onda flash.
Ovo je thread
Ugasi antivirusni program.
Gdje se može skinuti 802D version kdz
Instalirao sam V20d, knock-code radi. Ali nakon što sam rootao i instalirao recovery sa Autorec, knock-on mi ne radi. Knock off radi.
edit: potrebno je napraviti ovo
* 3845#*802# > setting > update touch firmware
* The device will freeze ( Wait until the process )
Da. To svaki put napisem po 2-3 puta :)
Kakav je firmware inace ?
Da. To svaki put napisem po 2-3 puta :)
Kakav je firmware inace ?
Fino radi. Osim knock code-a nisam primjetio neke razliku. Knock code mi se jako sviđa.
Kad idem napraviti update na v20d,sve lijepo odradim po uputama i kad stavim kdz file i odem normally upgrade...u support tool mi uvijek izbaci da imam najnoviju verziju 20b i neče da pokrene update....kako ti rješit..hvala
Edit:hvala blenderu rješeno je
Osvrt:Bluetooth više nečupa bateriju kad je ugašen..nema više šuma u slušalicama tu je knock-code i mislim da je os fluidniji
Je li vama jucer na VIP-u dosao neki update velik 90 i kusur MB?
Koliko vidim dosla je neka ikona "Discover" i cini mi se da je bio u igri update za stock browser?
Ovako, trebao bi od nekog ovjde tko je na stock LG D80220a(b ili d) da mi posta ovdje što mu piše u build.propu
znači:
root/system/build.prop
unuta build.prop zanima me što piše pod ro.build.target_country=(NEŠTO)
to NEŠTO me zanima :)
Hvala!
Kad idem napraviti update na v20d,sve lijepo odradim po uputama i kad stavim kdz file i odem normally upgrade...u support tool mi uvijek izbaci da imam najnoviju verziju 20b i neče da pokrene update....kako ti rješit..hvala
Edit:hvala blenderu rješeno je
Osvrt:Bluetooth više nečupa bateriju kad je ugašen..nema više šuma u slušalicama tu je knock-code i mislim da je os fluidniji
Jesu li menjali sta po pitanju kamere?
Ovako, trebao bi od nekog ovjde tko je na stock LG D80220a(b ili d) da mi posta ovdje što mu piše u build.propu
znači:
root/system/build.prop
Hvala!
Nisam na stocku ali..skini kdz, raspakiraj ga, mergaj system particiju. System.bin ucitaj u linux partition reader, samo build.prop izbacis i imas ga.
znači:
root/system/build.prop
Hvala!
Kod mene je to nešto COM.
Da li je za Tele2 mobitele stigao KitKat? Možda je glupo pitanje ali probao sam FOTA i preko računala ali ništa pa čisto da provjerim status jer su Tele2 i LG podrška jad i bijeda.
Je, stigao medju prvima. Verzija a), verzija b), nova verzija b) + knockCode..
Dobio novi LG G2 na kraju zbog svih problema s ekranom.
Jedini problem je što sam morao ić u 150km udaljeno mjesto po njega jer mi ga nisu htjeli poslati iz ne znam kojeg razloga, pa sam na kraju sve skupa na servise potrošio prek 250kn za prijevoz koje mi nitko neće nadoknaditi...
Uglavnom, problem je sad što sam dobio zaključani uređaj na TELE2.
2945#*802# je kod za ulazak u izbornik za otključavanje. Kod bi kupio na Internetu, pa ako može prijedlog gdje da uzmem.
Također me zanima dali gubim garanciju na uređaj ako ga otključam uz taj kod? Smatram da nebi trebao gubiti jamstvo.
Imam 1 kredit viska. Posalji mi na pm imei.
Ne gubis garanciju.
D80210e imam na ovom novom. Na prošlom sam imao D80220b
Jel ovo neš novije sad ili što??? Trebam li što mijenjati u vezi toga, a da ne trebam rootati?
edit. Krivo gledam.
4.2.2 je na njemu. Moram ga na KitKat prebacit.
Pozdrav, zanima me posto svi imate duze iskustvo sa ovim mobitelom pa da li da uzmem iPhone 5s ili LG G2?
Pozdrav, zanima me posto svi imate duze iskustvo sa ovim mobitelom pa da li da uzmem iPhone 5s ili LG G2?
Ako već imaš toliko novca ja bi na tvom mjestu išao na Galaxy S5 Ako želiš proći nešto jeftinije onda G2. Al ne možeš baš uspoređivat Apple i Android na taj način...
Sto mislis koji ces odgovor dobiti u ovoj temi ? Naravno Lg G2... Veci ekran, bolja baterija, bolji mob. Samo je stvar tvog osobnog ukusa, iOS ili Android
Ako već imaš toliko novca ja bi na tvom mjestu išao na Galaxy S5 Ako želiš proći nešto jeftinije onda G2. Al ne možeš baš uspoređivat Apple i Android na taj način...
Jel mi mozes rec zasto bi uzeo s5 koji je duplo skuplji a malo bolji po performansama...jedino ako uzimas na pretppatu il sl. S5 je ok...a oko g2 i 5s uzmi 5s samo ako ti je g2 prevelik...
Razlika izmedju dva navedena mobitela je zbilja minimalna za dati tolike novce.
Ma kao sto netko rece gore. Tko sta osobno preferira. Meni ios ne pase nikako. Imao sam iphone 5 i dao sam ga za s3 i bio prezadovoljan.
Jel mi mozes rec zasto bi uzeo s5 koji je duplo skuplji a malo bolji po performansama...jedino ako uzimas na pretppatu il sl. S5 je ok...a oko g2 i 5s uzmi 5s samo ako ti je g2 prevelik...
Pa i 5S i S5 su na njuškalu oko 3500kn novi, pa ako već ide na iPhone, zašto onda ne uzeti u obzir i S5?
G2 se može nać već za 2500-2600kn novi Al eto ak mu cijena nije bitna onda bi ja prije uzeo S5 nego iPhone.
Mogu jeftino kupiti onaj QuickWindow case, ali sada na internetu procitah da onaj metalni okvir oko ruba prozorcica sa prednje strane uzrokuje ogrebotine po ekranu. Je li neko imao iskustva sa ovim? Inace, koristim screen protector, pa mislim da bi sve trebalo biti ok.
To (NEŠTO) je u mojem slučaju OPEN, naime stavio sam CloudyFlex 2.1 pa LTE mi se nije stickao nakon reboota nego sam morao svaki puta ponovno staviti na LTE. Nakon mijenjanja ro.build.target_country=COM na ro.build.target_country=OPEN LTE ostaje označen nakon reboota :). Inače superb ROM, svaka preporuka, niti najmanji bug nisam primjetio, knock code radi, camera odlična, a najvažnija stvar zbog koje sam zamjenio stock rom sa ovim je hide front touch buttons. ;)
ima li ovde vlasnika LG Optimus G? zna li ko hoce li biti za njega kitkat, a na gsm areni pise planned upgrade to 4.4
ima li ovde vlasnika LG Optimus G? zna li ko hoce li biti za njega kitkat, a na gsm areni pise planned upgrade to 4.4
Teško...
pozdrav,
razmišljam o kupovini G2, jer mislim da je to trenutno best buy za omjer uloženo/dobiveno, no zanima me jedna stvar o kojoj dosta ljudi ne piše puno a to je kakav je uređaj kod razgovora na gornji zvučnik?
Prije X godina sam imao LG chocolate što je tada bio skup i poželjan mob koji je bio užasno tih kod razgovora pa me to malo odvlači od kupovine.
Kakva su vaša iskustva s zvučnikom (ne vanjskim) kod razgovora na G2-u?? Trenutno imam Samsung Galaxy Nexus i zadovoljan sam kvalitetom kako čujem druge ljude preko moba.
Može i mišljenje o vanjskom zvučniku za npr slušanje glazbe i slično, navodno je to jedan od lošijih djelova na ovom uređaju.
Isto tako neko vaše slobodno mišljenje koliko ste uređajem zadovoljni i iskreno koje ste mu mane primjetili tj što vas smeta najviše.
@marko
Zvučnik je OK, ja ga čak stišavam kad nije okolina bučna jer je preglasan.
Što se tiče vanjskog zvučnika, normalan kao i kod svih ostalih uređaja (osim HTC One-a koji ima nešto bolji), nemoš očekivat kvalitetan zvuk iz prdekavca od 5mm