Hvala. Jesi probao da izneses prve dojmove : )
Pa pravio sam ga 5 dana, naravna stvar da sam ga flashao preko 100njak puta na svoj mob (uz recovery i root) i par puta na stock kdz(rootani) :)
Hvala. Jesi probao da izneses prve dojmove : )
Pa pravio sam ga 5 dana, naravna stvar da sam ga flashao preko 100njak puta na svoj mob (uz recovery i root) i par puta na stock kdz(rootani) :)
:) sibni komentar tamo, ajmo malo podrske :)
Ima jedan seronja tamo koji samo provocira a stavis mu sve na pladanj pa malo da..hehe
Ja trenutno cloudyFlex 2.0 ali paralelno i cloudystock 2, trenutno u testiranju, odlican je, stabilan. Art podrska, skrivanje buttona, knock on(iako...sta ce ti trenutno).
Hvala bender, nisam jos koristio app ali ne sumnjam da cu u skorije vrijeme.
Moze preporuka za neki case i sp?
Case bi mi trebao da je tanak ali opet da pruza barem neku medium zastitu (ne mora sada biti ono bacanje moba ali ako slucajno ispadne da ga zastiti)
Sp da je sto tanji i neprimjetniji ali isto tako barem medium zastitu.
Ima jedan seronja tamo koji samo provocira a stavis mu sve na pladanj pa malo da..hehe
Ja trenutno cloudyFlex 2.0 ali paralelno i cloudystock 2, trenutno u testiranju, odlican je, stabilan. Art podrska, skrivanje buttona, knock on(iako...sta ce ti trenutno).
Mislio si na KnockCode?
I odličan posao sa AutoRec! :)
Da. Titlove staviš u isti folder sa filmom i BSPlayer ih sam poveže, netrebaš ništa manualno ubacivat, samo nek su u istom folderu.
Mislio si na KnockCode?
I odličan posao sa AutoRec! :)
Pardon, naravno knock code :) (ali onaj sa pro g2 portova trenutno)
EDIT:
tko nije please rating 5 zvjezdica ;)
link :) da bude na naslovnoj u reviewu.
RAM na Androidu se ne alocira jednako kao na računalu, tako da uopće nije bitno koliko ga je "slobodno". 2GB RAMa je trenutno i više nego dovoljno za sve za što ćeš koristiti uređaj tako da se s tim stvarno nije potrebno zamarati
RAM na Androidu se ne alocira jednako kao na računalu, tako da uopće nije bitno koliko ga je "slobodno". 2GB RAMa je trenutno i više nego dovoljno za sve za što ćeš koristiti uređaj tako da se s tim stvarno nije potrebno zamarati
Kao sto je netko pametan izjavio i pritom bio u pravu: Free ram is wasted ram
Ovaj mobitel ima jednu veliku manu.
Koji god telefon uzmeš nakon njega za paljenje prvo pokucaš po ekranu, i tek onda shvatiš da to ne radi
Koji god telefon uzmeš nakon njega za paljenje prvo pokucaš po ekranu, i tek onda shvatiš da to ne radi
tocno to!!!
Hahaha....da, desi mi se upravo to kada uzmem Xperiu Z pa pocnem kuckati po njoj dok bolja polovica gleda zbunjeno da koji jarac radim.
Hahah +1 za tu manu. Ne znam sta je gore, kad shvatim kakvu glupost radim ili pogled ljudi u okolini.
Ajmo ljudi pomozite mi sa odabirom maske (post gore)
Ispposlali tek 23 se ako je pitanje već bilo postavljeno ali da li je neko narucivao svoj G2 preko Mobicity-a i kakva su iskustva ?
LG G2 16gb, naručen, 15. 03. nisu ga imali na stocku iako je pisalo da šalju u roku od 4 dana, kad nisam dobio potvrdu da je mob poslan kontaktirao sam ih, odgovorili su mi u roku od sat vremena da čekaju novu pošiljku , tako da su mob poslali tek 23.03. na kućnu adresu mi je stigao 28.03. tri dana prije njihove procjene sa stranice dostavljača /tracking numbera, mobitel je zvijer, baterija, knock on, ekran, kamera, brzina, ne znam što je bolje, fantastičan mob, jedino punjač dobiješ američki sa adapterom za uk
Preporuka u svakom slučaju, pozitivno iskustvo :-)
i ne bas... Sve Lumie to imaju... Pocevsi od 520,do 1520...
Jel se može još uvijek dobiti Quick Window Case ili je ta pogodnost završila?
Ako se može dobiti na koji mail se trebam obratiti?
I mene zanima.
Hvala.
Jel se može još uvijek dobiti Quick Window Case ili je ta pogodnost završila?
Ako se može dobiti na koji mail se trebam obratiti?
I mene zanima.
Hvala.
Ne moze,ja sam ih pitao prije par dana.
ne zamjeri, ali ovo mi je smijesno pomalo, jer kao korisnik nokie ovu stvar sam vec odavno imao, ali i upravu si :D
Jel zna itko kako da spojim G2 na komp al ne preko MTP-a neg prek mass storaga? Može i neka root metoda, sve šta sam probo ništa ne radi...
Ne mozes :/
Cao svima, imam pitanje u vezi kamere posto planiram da mi sledeci uredjaj bude bas G2. Pogledao sam dosta klipova na youtubeu i pogledao dosta recenzija i svi hvale kameru i sve to (to mi je jedan od bitnih delova) ali gledajuci nocne video snimke ostao sam razocaran jer nemoguce je da ovakav uredjaj nocu snima toliko lose da se cak frejmovi spustaju??? Da li se desava to nekom od vas? I da pitanje za mikrofon prilikom snimanja, da li stvarno pravi toliko los zvuk? Ili je sve to reseno updateom?
Za snimanje nez sta bi ti rekao...1. Put kad sam snimao slabo se culo...2. Put okej i od onda u vecini slucajeva bude okej
:) sto cesce snimas to imas vecu mogucnost za nesto dobro snimiti. To ti je kao s lotom :) j/k
Ne kužim zašto su mi mijenjali softver ako je bio problem u zaslonu...
Kvar
Greška: Ostali problemi,
Opis greške: BIJELA CRTA NA DESNOJ STRANI EKRANA
Vidljiva oštećenja:
Informacije o servisu
Servisni status: REP (Repaired),
Datum završetka: 17.04.2014. 08:04:00
Datum izlaska iz servisa: 17.04.2014. 08:04:00
Novi IMEI:
Novi serijski broj:
Napomena
Navedeni kvar je uočen,zamjena dodirnog zaslona,promjena softvera,testiranje aparata.
Kako da ukucam na tapatolk da nadjem ovaj forum? Hvala
Kako da ukucam na tapatolk da nadjem ovaj forum? Hvala
Ne mozes. Mislim da je vec bilo par upita.
@ software - meni kad je s3 bio na servisu pa sam dosao po njega(digitizer sam sprzio) i pita se na glas: "hm, jesam ti stavio novi software.." a upisano je da je stavio. Pa je naknadno stavljao dok sam ja ko mila dusica gledao (pravio se u neznanju) kako mi flasha.
Ma da, al ne kužim zašto ide promjena softwarea ako se mijenja ekran... Jedino ako promjena ekrana to zahtjeva što mi nema baš smisla :D