LG G2 tema

poruka: 4.960
|
čitano: 1.085.058
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: LG G2 tema
Alien 22 kaže...
bender_007 kaže...

Evo ga :)

AutoRec
KitKat Recovery Installer

XDA link 

Enjoy :) 

Hvala. Jesi probao da izneses prve dojmove : )

Pa pravio sam ga 5 dana, naravna stvar da sam ga flashao preko 100njak puta na svoj mob (uz recovery i root) i par puta na stock kdz(rootani) :)

ja
14 godina
neaktivan
LG G2 tema

bender_007 evo ja rootao dva mobitela i sve prošlo u redu!Hvala

Koji custom rom koristitte?

2 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

:) sibni komentar tamo, ajmo malo podrske :)

Ima jedan seronja tamo koji samo provocira a stavis mu sve na pladanj pa malo da..hehe

Ja trenutno cloudyFlex 2.0 ali paralelno i cloudystock 2, trenutno u testiranju, odlican je, stabilan. Art podrska, skrivanje buttona, knock on(iako...sta ce ti trenutno).

ja

0 0 hvala 0
14 godina
LG G2 tema

Hvala bender, nisam jos koristio app ali ne sumnjam da cu u skorije vrijeme.

Moze preporuka za neki case i sp?

Case bi mi trebao da je tanak ali opet da pruza barem neku medium zastitu (ne mora sada biti ono bacanje moba ali ako slucajno ispadne da ga zastiti)

Sp da je sto tanji i neprimjetniji ali isto tako barem medium zastitu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
bender_007 kaže...

Ima jedan seronja tamo koji samo provocira a stavis mu sve na pladanj pa malo da..hehe

Ja trenutno cloudyFlex 2.0 ali paralelno i cloudystock 2, trenutno u testiranju, odlican je, stabilan. Art podrska, skrivanje buttona, knock on(iako...sta ce ti trenutno).

Mislio si na KnockCode?

I odličan posao sa AutoRec! :)

15 godina
tonix8 kaže...
Znaci skinem film preko kompa,prebacim na mob i preko BSPpayera ubacim titlove?

Da. Titlove staviš u isti folder sa filmom i BSPlayer ih sam poveže, netrebaš ništa manualno ubacivat, samo nek su u istom folderu.

13 godina
FCA00000 kaže...
bender_007 kaže...

Mislio si na KnockCode?

I odličan posao sa AutoRec! :)

Pardon, naravno knock code :) (ali onaj sa pro g2 portova trenutno)

EDIT:

tko nije please rating 5 zvjezdica ;)

link :) da bude na naslovnoj u reviewu.

ja
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 17:43 (bender_007).
13 godina
neaktivan
LG G2 tema
Da vas pitav,kako stojite s ramom...koliko imate slobodno?meni je oko 500-600mb...jel to ok?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tonix8 kaže...
Da vas pitav,kako stojite s ramom...koliko imate slobodno?meni je oko 500-600mb...jel to ok?

RAM na Androidu se ne alocira jednako kao na računalu, tako da uopće nije bitno koliko ga je "slobodno". 2GB RAMa je trenutno i više nego dovoljno za sve za što ćeš koristiti uređaj tako da se s tim stvarno nije potrebno zamarati {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.4.2014 23:04 (lllnuclearlll).
15 godina
lllnuclearlll kaže...
tonix8 kaže...

RAM na Androidu se ne alocira jednako kao na računalu, tako da uopće nije bitno koliko ga je "slobodno". 2GB RAMa je trenutno i više nego dovoljno za sve za što ćeš koristiti uređaj tako da se s tim stvarno nije potrebno zamarati {#}

Kao sto je netko pametan izjavio i pritom bio u pravu: Free ram is wasted ram

Bivši ulični prodavač limuna i hodajući leš
17 godina
LG G2 tema

Ovaj mobitel ima jednu veliku manu.

Koji god telefon uzmeš nakon njega za paljenje prvo pokucaš po ekranu, i tek onda shvatiš da to ne radi {#}

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

Koji god telefon uzmeš nakon njega za paljenje prvo pokucaš po ekranu, i tek onda shvatiš da to ne radi {#}

tocno to!!!

[url]http://ogame.org?refId=110+110631[/url]
15 godina
lllnuclearlll kaže...

Hahaha....da, desi mi se upravo to kada uzmem Xperiu Z pa pocnem kuckati po njoj dok bolja polovica gleda zbunjeno da koji jarac radim. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
14 godina
LG G2 tema

Hahah +1 za tu manu. Ne znam sta je gore, kad shvatim kakvu glupost radim ili pogled ljudi u okolini.

Ajmo ljudi pomozite mi sa odabirom maske (post gore)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

True that :)

Uzmem druge mobove i kuckam i mislim si na milisekundu:"hmm..ne radi knock on"..

Evo rivju tj instalacija jutrju->

<-jutjub.

ja
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 16:23 (bender_007).

0 0 hvala 0
12 godina
zY3wz kaže...

Ispposlali tek 23 se ako je pitanje već bilo postavljeno ali da li je neko narucivao svoj G2 preko Mobicity-a i kakva su iskustva ?

LG G2 16gb, naručen, 15. 03. nisu ga imali na stocku iako je pisalo da šalju u roku od 4 dana, kad nisam dobio potvrdu da je mob poslan kontaktirao sam ih, odgovorili su mi u roku od sat vremena da čekaju novu pošiljku , tako da su mob poslali tek 23.03. na kućnu adresu mi je stigao 28.03. tri dana prije njihove procjene sa stranice dostavljača /tracking numbera, mobitel je zvijer, baterija, knock on, ekran, kamera, brzina, ne znam što je bolje, fantastičan mob, jedino punjač dobiješ američki sa adapterom za uk 

Preporuka u svakom slučaju, pozitivno iskustvo :-) 

11 godina
neaktivan
lllnuclearlll kaže...

i ne bas... Sve Lumie to imaju... Pocevsi od 520,do 1520...

16 godina
lllnuclearlll kaže...

Jel se može još uvijek dobiti Quick Window Case ili je ta pogodnost završila?

Ako se može dobiti na koji mail se trebam obratiti?

I mene zanima.

Hvala.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Provokator starog kova R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Kaže LG da se rootanjem gubi garancija.

a ja ga taman mislio rootat{#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
lllnuclearlll kaže...

Jel se može još uvijek dobiti Quick Window Case ili je ta pogodnost završila?

Ako se može dobiti na koji mail se trebam obratiti?

I mene zanima.

Hvala.

Ne moze,ja sam ih pitao prije par dana.

14 godina
lllnuclearlll kaže...

ne zamjeri, ali ovo mi je smijesno pomalo, jer kao korisnik nokie ovu stvar sam vec odavno imao, ali i upravu si :D

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Jel zna itko kako da spojim G2 na komp al ne preko MTP-a neg prek mass storaga? Može i neka root metoda, sve šta sam probo ništa ne radi...

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx

0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

Ne mozes :/

ja

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Cao svima, imam pitanje u vezi kamere posto planiram da mi sledeci uredjaj bude bas G2. Pogledao sam dosta klipova na youtubeu i pogledao dosta recenzija i svi hvale kameru i sve to (to mi je jedan od bitnih delova) ali gledajuci nocne video snimke ostao sam razocaran jer nemoguce je da ovakav uredjaj nocu snima toliko lose da se cak frejmovi spustaju??? Da li se desava to nekom od vas? I da pitanje za mikrofon prilikom snimanja, da li stvarno pravi toliko los zvuk? Ili je sve to reseno updateom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G2 tema

Za snimanje nez sta bi ti rekao...1. Put kad sam snimao slabo se culo...2. Put okej i od onda u vecini slucajeva bude okej

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
LG G2 tema

:) sto cesce snimas to imas vecu mogucnost za nesto dobro snimiti. To ti je kao s lotom :) j/k

ja

0 0 hvala 0
17 godina
LG G2 tema

Ne kužim zašto su mi mijenjali softver ako je bio problem u zaslonu...

Kvar
Greška: Ostali problemi,
Opis greške: BIJELA CRTA NA DESNOJ STRANI EKRANA
Vidljiva oštećenja:
Informacije o servisu
Servisni status: REP (Repaired),
Datum završetka: 17.04.2014. 08:04:00
Datum izlaska iz servisa: 17.04.2014. 08:04:00
Novi IMEI:
Novi serijski broj:
Napomena

Navedeni kvar je uočen,zamjena dodirnog zaslona,promjena softvera,testiranje aparata.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2014 15:25 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
LG G2 tema

Kako da ukucam na tapatolk da nadjem ovaj forum? Hvala

0 1 hvala 0
13 godina
LG G2 kaže...

Kako da ukucam na tapatolk da nadjem ovaj forum? Hvala

Ne mozes. Mislim da je vec bilo par upita.

@ software - meni kad je s3 bio na servisu pa sam dosao po njega(digitizer sam sprzio) i pita se na glas: "hm, jesam ti stavio novi software.." a upisano je da je stavio. Pa je naknadno stavljao dok sam ja ko mila dusica gledao (pravio se u neznanju) kako mi flasha.

ja
17 godina
LG G2 tema

Ma da, al ne kužim zašto ide promjena softwarea ako se mijenja ekran... Jedino ako promjena ekrana to zahtjeva što mi nema baš smisla :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice