XFX Napajanja?

poruka: 8
|
čitano: 1.584
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
XFX Napajanja?

tu sve piše,koja su vaša mišljenja o tome?

Status:Moljac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: XFX Napajanja?

Imam zalmana na 850 s 80+ certifikatom, i nema zime. Pogoni sve sto mozes prikljucit na njega. S obzirom da ovaj XFX ima modularne vodove i 88% iskoristivosti, ako imas potrebu/novaca neces pogrijesit, samo se pazi elektre, ovo napajanje trosi. Za ovu tvoju konfiguraciju je malo veci overkill...

Zlo i Naopako
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 11:19 (bestia).
17 godina
protjeran
warhed kaže...

tu sve piše,koja su vaša mišljenja o tome?

predobro napajanje, kad bude izaslo i ako bude imalo razumnu cijenu kupujem
King of the South!
17 godina
XFX Napajanja?

Vrlo zanimljivo, izgledom je full primamljivo, ali to mi je malo prejako pa cu pricekat slabije izvedbe ;)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
XFX Napajanja?

kad već drugi mogu lijepiti svoje naljepnice zasto nebi mogao i xfx :)    fkt fora izgleda... crno zelena kombincija

Only God (& mod) can judge me

0 0 hvala 0
17 godina
XFX Napajanja?

Sve je to fino krasno samo kod napajanja nije bitno kak ono izgleda vec kako se ponasa pod opterecenjem tj stabilnost napona u svakoj situaciji pa i efikasnost onda i tako dalje a bogami i mora bit tiho da ne ronda ko kamion jasno to se odnosi na ona napajanja za desktop racunala. Ak je sve to nabrojano dobro onda je super ak jos dobro izgleda i tu nema problema no ak samo sminkerski izgleda a u praksi je samo zadovoljavajuce onda ste kupili opet macka u vreci!Cool

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Moj ima heatpipes uz 140 mm cooler, ispod 31db u opterecenju, napon je stabilan kod mog laickog mjerenja (nemam instrumente da to potvrdim), a i tesko mi ga je natjerat do maksimuma. 

Zlo i Naopako
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.5.2009 13:43 (bestia).
17 godina
neaktivan
bestia kaže...

Imam zalmana na 850 s 80+ certifikatom, i nema zime. Pogoni sve sto mozes prikljucit na njega. S obzirom da ovaj XFX ima modularne vodove i 88% iskoristivosti, ako imas potrebu/novaca neces pogrijesit, samo se pazi elektre, ovo napajanje trosi. Za ovu tvoju konfiguraciju je malo veci overkill...

Što ti znaći ovo boldano? :D Napajanje troši koliko ga se optereti, i potrošnja nema veze sa nazivnom snagom.
A ovaj tvoj Zalman, to je jedno od najboljih napajanja u zadnjih par godina (odličan OEM Enhance) , meni osobno i najljepše. :) ... To si u Formelu kupio?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice