- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam zalmana na 850 s 80+ certifikatom, i nema zime. Pogoni sve sto mozes prikljucit na njega. S obzirom da ovaj XFX ima modularne vodove i 88% iskoristivosti, ako imas potrebu/novaca neces pogrijesit, samo se pazi elektre, ovo napajanje trosi. Za ovu tvoju konfiguraciju je malo veci overkill...
Vrlo zanimljivo, izgledom je full primamljivo, ali to mi je malo prejako pa cu pricekat slabije izvedbe ;)
kad već drugi mogu lijepiti svoje naljepnice zasto nebi mogao i xfx :) fkt fora izgleda... crno zelena kombincija
Sve je to fino krasno samo kod napajanja nije bitno kak ono izgleda vec kako se ponasa pod opterecenjem tj stabilnost napona u svakoj situaciji pa i efikasnost onda i tako dalje a bogami i mora bit tiho da ne ronda ko kamion jasno to se odnosi na ona napajanja za desktop racunala. Ak je sve to nabrojano dobro onda je super ak jos dobro izgleda i tu nema problema no ak samo sminkerski izgleda a u praksi je samo zadovoljavajuce onda ste kupili opet macka u vreci!
Moj ima heatpipes uz 140 mm cooler, ispod 31db u opterecenju, napon je stabilan kod mog laickog mjerenja (nemam instrumente da to potvrdim), a i tesko mi ga je natjerat do maksimuma.
Imam zalmana na 850 s 80+ certifikatom, i nema zime. Pogoni sve sto mozes prikljucit na njega. S obzirom da ovaj XFX ima modularne vodove i 88% iskoristivosti, ako imas potrebu/novaca neces pogrijesit, samo se pazi elektre, ovo napajanje trosi. Za ovu tvoju konfiguraciju je malo veci overkill...