Starije kuciste-velike temperature

poruka: 8
|
čitano: 1.145
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav.. 

Imam jedno malo starije kuciste, (budem poslikao) i sad sam na novo stavio gts 250 u komp i temperatura u idle mi je oko 50 C na 40% vent...

Grafa je kupljena od frenda i kod njega kad je fan bio na 50%,pokrenut bf3, grafa nije prelazila 50 C.

Zbog cega je to?  Imam ventilatore u kompu, naprijed upuhuje,odozada ispuhuje... Ali ne pomazu

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

promijeni termalnu na njoj i ocisti je.

Roses are red,my screen is blue,and I'm sitting here thinking WTF did I do?///Svi smo mi Mentalist///
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Starije kuciste-velike temperature
NSRkić kaže...

Pozdrav.. 

Imam jedno malo starije kuciste, (budem poslikao) i sad sam na novo stavio gts 250 u komp i temperatura u idle mi je oko 50 C na 40% vent...

Grafa je kupljena od frenda i kod njega kad je fan bio na 50%,pokrenut bf3, grafa nije prelazila 50 C.

Zbog cega je to?  Imam ventilatore u kompu, naprijed upuhuje,odozada ispuhuje... Ali ne pomazu

Ma nek te ne brine idle previse , temp. pod opterecenjem su vazne , znas mozda kak se krecu ?

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan

Fan je bio na auto slozen, bf3,reza 1280x1024, settings high, fps je bio oko 35-40 a temp 75°C... Sad sam skinuo evga prec. i podesio fan na nekih 40-50 % al sam sprckal nekaj drivere pa nemogu vise u bf3 uci, al recimo u league of legends, sve na very high, ista reza, drzi 60-70 fpsa, i temp nejde prek 54 °C

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

To su jos temp. u granicama normale !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Starije kuciste-velike temperature

Ak neide više prek 54°C onda je sve ok. Neka stara kučišta se jednostavno vole glupirat i jače grijat :) Poskidaj stranice s njega da se bolje ventilira i gotovo.

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
15 godina
neaktivan

Znam ja to, al kod frenda u kompu kad je igrao bf3 na srednjim detaljima i 40 % ventu, temperatura nije prelazila 50C

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sad su temperature jos nize, ocistil sam komp i malo poslozio kablove

(max temp od proca krivo kaze)

EDIT: evo i load temp(HWmonitor, max temp)- (bf3, mid-high detalji, 4xAA, 2XAF, motion blur off,reza 1280x1024)

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 11:16 (NSRkić).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice