Ovako, prijatelju prodajem svoje staro racunalo, ali mu fali jos napajanje. Konfa je Sapphire HD 4870, Intel Core 2 Duo E8400 i 2x2GB corsair DDR2 memorija. Problem je sto nebi bas vise love trosio na to racunalo, al ja mu isto nebi ugradio neko noname napajanje. Pa trazim neki prijedlog oko nekog solidnog napajanja do...a recimo 300ak kuna.
Vidio sam da su ljudi davali preporuke za LC power 460W silent giant Green. U linksu za 330kn. Mi moze netko rec nesto o tom napajanju i o LC POWER-u opcenito? Valjaju li ta napajanju cemu?
Da sam ja u pitanju ja bi si najrade uzeo neko Corsairovo vx seriju od 500ak W, al to je 500ak kuna i definitivno previse, kakva je cx serija npr, ovo cx430?
I cito sam mnogo dobroga o cx400(drugi proizvodac od ovog 430 i zato znatno bolje navodno) ali to nemogu nac nigdje. Tj, nasao sam polovno na njuskalu za 350kn, al to mi se cini malo previse jer sam naso na njusaklu i Corsair VX450 za istu cijenu. To me dovodi do jos jednog pitanja, razmisljao sam da uzmem i polovno al nisam bas neki znalac za napajanja i htio bi neke preporuke, na sta pazit i tak to. Nasao sam i ova 2 LC POWER-a polovna: 550W siletn giant GREEN POWER-250kn i 650W silent giant GREEN POWER 650W 350 kn
Ajde da kad se vec raspiso da dodam jos nesto: Brinem se jos za kuciste jer on nije siguran da zna di je nejgovo neko staro, a jedino sto ja imam pri ruci je neko radnom kuiciste. Ono sto me malo brine je sto je to kuciste nekak jako malo. Ono jest midi tower, ali je neobicno kratko i cak da uspijem sve nagurat unutra(te danasnje graficke su VELIKE!) + ova LC napajanja su isto cini mi se dosta velika, ova sapphire 4870 radi na dosta visokim temp pa ak bude jos nagurana u taj mli prostor nisam siguran oce radit kak spada, ili ce se mozda cak napajanje zagrijavat vise nego sto bi trebalo i sl.? Mislim nebi me tolko brinulo da je obicni midi tower, al eto ovo je nekak bas cudno, kratko, dobrih 10ak cm nego ajmo rec neko prosjecno.
Eo, hvala na citanju i unaprijed na prijedlozima i pomoci. I ako usput ima netko nesto adekvatno na prodaju nek mi slobodno posalje pm.