Ovako molio bih mišljenja o ovome napajanju, čuo sam da je u rangu Fortrona 500 W Bluestorm II...a sada trebam vaše savjete u vezi kupnje napajanja....je li postoji još koje napajanje u tom rangu za otprilike tu cijenu ili je i ovo dobro napajanja?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovako molio bih mišljenja o ovome napajanju, čuo sam da je u rangu Fortrona 500 W Bluestorm II...a sada trebam vaše savjete u vezi kupnje napajanja....je li postoji još koje napajanje u tom rangu za otprilike tu cijenu ili je i ovo dobro napajanja?
aha, znači napajanje je dobro, mislim da bi moju konfiguraciju bez problema upogonilo...eto hvala na savjetu. pozdrav!
oprez , ja sam uzeo to napajanje za drugi komp i krivo je napisano.
On ima 3x SATA konektora za struju i samo 2x Molex (oni standardi). Svakako si uzmi neki splitter za to ili DVD+RW na SATA ako hoces.
Oni su to krivo napisali na svojoj vlastitoj stranici.
oprostite ali ne zelim bezveze otvarat novu temu pa cu ovdje postaviti pitanje. imam OCZ StealthXStream 600W i zanima me da li mozda znate zasto napajanje proizvodi neki zvuk kao da nesto pisti, jako se slabo cuje ali mi to uzasno ide na zivce. to se cuje samo kad je komp ugasen, kad komp radi nemogu cut taj zvuk jer rade ventilatori i sve to pa se ne cuje i naravno ne cuje se kad iskljucim napajanje. da li mozda znate do cega bi to moglo bit??? hvala
Znam na što misliš. To i mene zna nekad živcirati po noći kada pišti, ali onda ga isključim pomoću prekidača.
ja ga gasim stalno. samo zasto to pišti?