OCZ StealthXStream 500 w

poruka: 7
|
čitano: 2.188
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
OCZ StealthXStream 500 w

Ovako molio bih mišljenja o ovome napajanju, čuo sam da  je u rangu Fortrona 500 W Bluestorm II...a sada trebam vaše savjete u vezi kupnje napajanja....je li postoji još koje napajanje u tom rangu za otprilike tu cijenu ili je i ovo dobro napajanja?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: OCZ StealthXStream 500 w
fanspeed kaže...

Ovako molio bih mišljenja o ovome napajanju, čuo sam da  je u rangu Fortrona 500 W Bluestorm II...a sada trebam vaše savjete u vezi kupnje napajanja....je li postoji još koje napajanje u tom rangu za otprilike tu cijenu ili je i ovo dobro napajanja?

Isto kao i BS2, samo što nove revizije ocz-a dolaze sa 6+2pin PCI-E koji služi za napajanje novijih high end grafičkih kartica. Napajanje je solidno, vrlo glasno, i nema 8 pin EPS. EPS je koristan jer daje više struje procesoru, npr Q6600 opako klokan zhtjeva EPS. Može se kupiti i adapter za 8pin EPS i sve pet.

Znaći, glavni nedostatak je bučan vent.
16 godina
neaktivan
OCZ StealthXStream 500 w

aha, znači napajanje je dobro, mislim da bi moju konfiguraciju bez problema upogonilo...eto hvala na savjetu. pozdrav!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

oprez , ja sam uzeo to napajanje za drugi komp i krivo je napisano.

On ima 3x SATA konektora za struju i samo 2x Molex (oni standardi). Svakako si uzmi neki splitter za to ili DVD+RW na SATA ako hoces.

Oni su to krivo napisali na svojoj vlastitoj stranici.

16 godina
neaktivan
OCZ StealthXStream 500 w

oprostite ali ne zelim bezveze otvarat novu temu pa cu ovdje postaviti pitanje. imam  OCZ StealthXStream 600W i zanima me da li mozda znate zasto napajanje proizvodi neki zvuk kao da nesto pisti, jako se slabo cuje ali mi to uzasno ide na zivce. to se cuje samo kad je komp ugasen, kad komp radi nemogu cut taj zvuk jer rade ventilatori i sve to pa se ne cuje i naravno ne cuje se kad iskljucim napajanje. da li mozda znate do cega bi to moglo bit??? hvala

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2009 13:58 (CHE).

0 0 hvala 0
17 godina

Znam na što misliš. To i mene zna nekad živcirati po noći kada pišti, ali onda ga isključim pomoću prekidača.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
16 godina
neaktivan

ja ga gasim stalno. samo zasto to pišti?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice