evo samo me zanima šta mislite koje je bolje, jer trebam hitno kupit kučište a nemogu se odlučit između ova dva....
evo samo me zanima šta mislite koje je bolje, jer trebam hitno kupit kučište a nemogu se odlučit između ova dva....
Ja isto neznam što bi ti savjetovao.....
Antec je baš lijepo kučište pogotovo prednja maska,ima dosta ventilatora i mogućnosti za postavljanje novim ali zamjeram mu to što nema mogućnost provlačenja kablova iza matične ploče(to je dosta korisno kod EPS 4/8 pin kabla) i nije mi baš lijepo što je unutrašnjost siva.....
NZXT mi nije baš lijepo s prednje strane ali isto ima ventilatore i mogućnost za postavljanje novim,kablovi idu iza matične i lijepa crna unutrašnjost i dobra bočna stranica(one dvije rupe su valjda predviđene za postavljanje ventilatora ali i ledice unutar kučišta bi lijepo došle.
Sada odluči šta ti je bitnije i potrebnije...koje got odabereš nečeš pogriješiti.
evo uzeo sam Anteca, i mogu reč da sam strašno zadovoljan i da ga svima preporučam.
Mislim odličan je jer je strašno lijep i može se ugradit 4 ventolatora...xd
evo uzeo sam Anteca, i mogu reč da sam strašno zadovoljan i da ga svima preporučam.
Mislim odličan je jer je strašno lijep i može se ugradit 4 ventolatora...xd
koliko se dobije ventova s njim? gdje napajanje ide? kako si zice proveo?