Gigabyte big tower 3D AURORA

poruka: 5
|
čitano: 3.096
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Kompletiram novi komp pa me zanima ako ko ima iskustva s Gigabyte big tower 3D AURORA kućištem?

Malo kasno sam se sjetio jer je kućište naručeno i preuzeto od firme prek koje kupujem tak da otišla baba s kolačima, ali me zanima ako sam si izabral kak spada?

Isto tak uzeta je naponska od Chiefteca od 550W. To vredi kaj?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja imam isto 3D AURORA i mogu reći da sam zadovoljan. Izrada je ok, ima dosta mjesta za diskove, CD/DVD. Ispod diskova je spremište u kojem možete držati rezervne djelove, alat ...

Jedini mali problem sam imao sa pričvršćenjem grafičke pošto zauzima 2 utora a pričvršćenje je bez vida.

Slike se mogu vidjeti pod razno/predstavljanje/slike vašeg hardvera. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja imam chiefteca 550 W i za sada radi super

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Također imam Auroru 3D i prezadovoljan sam sa kucištem. Neke ce mozda smetati ventilatori koji se dobe sa njim jer svjetle plavo ali lako se to da zanemariti.

Uglavnom  za  te  novce  mislim  da  je  best  buy  kucište.  Big  Tower,  sve  se  obavlja  pomocu  toolsa  nema  šarafa  (naravno  osim  za  maticnu  i  napajanje)...  moj  je  u  crnoj  boji  i  odlicno  mi  izgleda...

Plavo  svjetlo  koje  svjetli  dole  na  podu  i  piše  3DAurora  mozeš  zamjeniti  i  napisati  šta  ti  zeliš  npr.  svoje  ime,  nickname  ili  šta  vec  zeliš  a  mozeš  i  maknut  ako  ništa  ne  zeliš  i  sl.

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Gigabyte big tower 3D AURORA

Kuciste je vrlo dobro cjelo alluminijsko i ima iza dva otvora za vent 120mm no da ne duljim citajte sami malo :-)

review1

review2

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2008 17:45 (elvis again).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice