Desktop ili horizontalna kučišta

poruka: 5
|
čitano: 5.320
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Što mislite o ovakom tipu kučišta (horizontalno položeno) ? Znam da takvih ima 1% al evo frend kaže da bi se možda radi prostora na stolu odlučio na ovu varijantu.

http://www.antec.com/productImageLarge.php?ProdID=00280

Janbo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Desktop ili horizontalna kučišta
Janbo kaže...

Što mislite o ovakom tipu kučišta (horizontalno položeno) ? Znam da takvih ima 1% al evo frend kaže da bi se možda radi prostora na stolu odlučio na ovu varijantu.

http://www.antec.com/productImageLarge.php?ProdID=00280

Imam ja jedno slično za HTPC, i mogu reći da sam zadovoljan... Nemam nikakvih primjedbi... Samo neznam koliko je to prozračno jer je sve nagurano u malom prostoru i pitanje kako bi unutra držala neka gamerska konfa koja se dosta grije... BTW, moje je mATX, tako da pazi na to, da ne kupiš mATX kućište i ATX ploču...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
neaktivan

to sam i mislio, poanta je da ima više prostora a ne manje:)

Janbo
17 godina
neaktivan
Janbo kaže...

to sam i mislio, poanta je da ima više prostora a ne manje:)

Pa možda imaš više prostora na stolu, ali unutra imaš puno manje, jer je sve to nekak nagurano... Mislim da mal duža grafa ne bi ni stala unutra jer bi joj smeto DVD ROM... I imaš mjesta samo za 2 DVD ROM-a, a ne 3-4 ko na običnim kućištima... Jednostavno, ako želiš prostranost u kućištu, uzmi ti običan tower...
Da se Facebook server srusi 90% mladih bi palo u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sig...
17 godina
odjavljen

To kućište je dobro za HTPC koji nema nekih velikih harderskih zahtjeva. Bilo kakve komponente koje se jače griju ili imaju velike hladnjake tu nemaju što tražiti. Hlađenje procesora je otežano jer cirkulira vrući zrak oko hladnjaka, pa ga ventilator opet povuče.

MA78G-DS3G, Athlon64 X2 5000+, 2x2 GB DDR2 800 MHz, 8600 GT 256 DDR3, 2x160 GB SATA WD HDD

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice