Sinoć sam pri ulasku u sobu primjetio onaj miris kada nešto pregori od elektronike i odmah trk do kompa i malo pronjuškam kad ono napajanje smrdi ugasim komp i nakon nekog vremena opet upalim i tada se osjetio miris izvadio sam ga van i danas sam napajanje stavio u stari komp da vidim dali ce opet smrditi i ako nesto pregori da mi ne spali novi komp. Sada ovo pišem na tome kompu i za sada ne smrdi ništa vjerojatno treba vremena da se zagrije.
Znam da nesšto nije u redu s napajanjem ali za sada radi, dali da odnesem na servis i objasnim o cemu se radi i dali ce mi to primiti posto napajanje radi a strah me više imati ga u komjuteru da mi ostale komponente ne spali.
Napajanje je Hiper 530W
Molim savjet!

Dakle, prije par dana sam (nakon što mi ukućani stalno govore da ugasim komp preko noći ili kad nema nikoga kod kuće jer postoji opasnost da se zapali i izgori cijeli stan i sl. ) razmišljao da li je to stvarno i moguće. Jer, znamo da npr. uključeni TV (kao i drugi elektronički uređaju) znaju ljudima zapaliti cijeli stan. Zanima me (možda je pitanja banalano, ali svjedno) da li napajanje ima neku 'samozaštitu' od pregrijavanja, ili zapaljenja? Dakle, da li je moguće da se komp zapali sam od sebe?