Antec gx505 ventilatori i spajanje

poruka: 5
|
čitano: 2.304
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

Pozdrav svima. 

Došlo danas i prezadovoljan sam s caseom, samo me jedna stvar j*be. S njim su dosla 3 preinstalled venta. Pola dana pokušajem ih pokrenuti i spojiti negdje, ali neće i gotovo. Pa ako  može tko pripomoći. Matična je Asrock N68C GS-Fx, a napajanje Seasonic 520W M12II 80+ bronze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Antec gx505 ventilatori i spajanje
Crucifixion kaže...

Došlo danas i prezadovoljan sam s caseom, samo me jedna stvar j*be. S njim su dosla 3 preinstalled venta. Pola dana pokušajem ih pokrenuti i spojiti negdje, ali neće i gotovo. Pa ako  može tko pripomoći. Matična je Asrock N68C GS-Fx, a napajanje Seasonic 520W M12II 80+ bronze.

Kućište ima kontroler za ventilatore, kontroleru treba napajanje, spojiš molex sa napajanja na molex kontrolera, zatim ventove spojiš na kontroler 3 pin konektor.

Ukoliko kontroler na kućištu nema podrške za sva tri venta, one koji ostaju spojiš na matičnu, na matičnu možeš spojiti 2 venta max., pogledaj manual od matične.

Ako nemaš iskustva s time, zovi nekoga tko se kuži da ti to spoji, to je minuta posla, ako i toliko.

http://www.bug.hr/forum/board/opcenito-o-ict-biznisu/17.aspx?sort=act
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.9.2015 19:57 (Valentin17).
12 godina
neaktivan

Spojio sam ventove samo na matičnoj, na ona dva utora i niti jedan nije radio. Zato pitam

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Onda:

1. Ne rade ventovi

2. Ne rade utori za ventove na ploči

3. Krivo si uštekao ventove

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

A ne znam, malo mi je sumnjivo da sva 3 venta ne rade. Spojio sam kako treba, tj. odmah sam zamjenio strane nakon sto sam vidio da ne radi. E sad, najizglednije je da mi je MBO u qurcu, jer su mi vec neki prikljuci riknili. Sad kroz ovaj tjedan bi trebala doc nova maticna, narucena je ima 2 dana, pa cemo vidjeti

Moj PC  
0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice