Neznam, kod mene još uvjek nije dostupan, da te pitam nalazi li se pod optional ili important update?
Edit: vidim sa tvog SSa da je important, toliko o opcionalnosti onih koji imaju WU podešen na: "install updates automatically"
Neznam, kod mene još uvjek nije dostupan, da te pitam nalazi li se pod optional ili important update?
Edit: vidim sa tvog SSa da je important, toliko o opcionalnosti onih koji imaju WU podešen na: "install updates automatically"
Preuzeo, instalirao, Windows ostao aktiviran i to je to.
Btw, ne shvatam poentu izdavanja ovih aktivacijskih zakrpa kad će par dana poslije zakrpe izaći "zakrpa" koja će aktivirati Windows? :D
Čini se da je M$ s ovim update-om prilično izritirao legalne korisnike.
We don't need protection from pirates, we need protection from Microsoft.
Čini se da je M$ s ovim update-om prilično izritirao legalne korisnike.
We don't need protection from pirates, we need protection from Microsoft.
Ova sranja oko virusa koja podvaljuju kao razlog za WGA ili kako li se po novome zove, su toliko providna i iritantna da je to za plakat, pa ako već hoće zaštititi uzere uklanjanjem navodnih ili nenavodnih virusa to su mogli putem redovitog updatea "Win. malicious soft. removal toola" kojeg ionako guraju mjesečno pod critical updates, mogu također osvježiti MSE novim definicijama... Čemu ta prozirnost nije mi jasno? Što se nemože jednostavno reći: "želimo da platite OS koji koristite i u koji smo uložili truda".
Umjesto toga MS će rađe obmanjivati i plašiti svoje uzere bespotrabnim i lažnim razlozima, teški TD
Ova sranja oko virusa koja podvaljuju kao razlog za WGA ili kako li se po novome zove, su toliko providna i iritantna da je to za plakat, pa ako već hoće zaštititi uzere uklanjanjem navodnih ili nenavodnih virusa to su mogli putem redovitog updatea "Win. malicious soft. removal toola" kojeg ionako guraju mjesečno pod critical updates, mogu također osvježiti MSE novim definicijama... Čemu ta prozirnost nije mi jasno? Što se nemože jednostavno reći: "želimo da platite OS koji koristite i u koji smo uložili truda".
Umjesto toga MS će rađe obmanjivati i plašiti svoje uzere bespotrabnim i lažnim razlozima, teški TD
Evo zašto collected data
Dakle, legalni spyware, na M$ forumu sam proćitao da je antivirus G-Data izbrisao ovaj update i winsi su postali ilegalni
Evo zašto collected data
Dakle, legalni spyware, na M$ forumu sam proćitao da je antivirus G-Data izbrisao ovaj update i winsi su postali ilegalni
Nije džabe gdata toliko dobar, 0dayz malware picked up by heuristics, TU for gdata
Evo ja danas bio instaliro windows 7 sve nadogradnje uključujući i to čudo za provjeru .. i winsi na njihovoj stranici prošli provjeru .. a ja znam da su 100% ilegalos .. kad su activirani sa nekim extrem loderom..xd .. i to na samsung bios...
Evo ja danas bio instaliro windows 7 sve nadogradnje uključujući i to čudo za provjeru .. i winsi na njihovoj stranici prošli provjeru .. a ja znam da su 100% ilegalos .. kad su activirani sa nekim extrem loderom..xd .. i to na samsung bios...
bravo, da si pročitao ili razumio što piše u tekstovima na ovoj temi znao bi da se provjere vrše i kasnije i da čak ni sa instalacijom nije sigurno hoće li se provjera izvršiti upravo sada ili za dan-dva, možda sto, neznam br... (trebalo bi izviditi kako se ponaša), telefoniranje kući od bilo kojeg softwarea a da uzer za to nezna ili se nemože namjestit iz samog softvera je u najmanju ruku drsko ako ne i maliciozno, WGA na XPu nisam nikad instalirao a svakom programu koji ima automatic update prvo isključim tu funkciju i updatam ručno i kad ja to hoću a ne da mi usred posla neki qu... cucla resurse i bandwidth, a uz to sam još i paranoičan i boga mi ako neću preći na linux full time...
A ti nisi shvatio što sam ja htjeo reći .. ne samo da sam instaliro onaj update .. pa se ništa ne dešava nego sam otišao na njihovu stranicu http://www.microsoft.com/genuine/ i odabro ono provjeri sustav windows ii prošo je uredno test .. odnosno napiše HVALA ŠTO KORISTITE ORGINALNI SUSTAV WINDOWS..! u tom smislu..
Pokupio update, proslo validaciju na svim racunalima... sto je i za ocekivati, neznam gdje je tu problem sa legalnim korisnicima :)
pričam ti priču....
Izgleda da je to Microsoft izdao samo kao "zadovoljstvo" za kupce org-a da se kao nešto napravi za pirate .. al po mom trenutnom dojmu to ne funkcionira!
Pokupio update, proslo validaciju na svim racunalima... sto je i za ocekivati, neznam gdje je tu problem sa legalnim korisnicima :)
Kupiš win 7 i to je OK.
Instaliraš KB971033 i M$ Policija kontrolira da ne bi "cracknuo" windowse koje si kupio.
Sad, koliki moraš biti Debil da bi "cracknuo" OS koji si platio.:rolleyes:
Osim toga, omogućuješ M$ Policiji da prikuplja podatke iz tvog računala za "statističke" uzorke.
Very Cool
P.S.
KB971033 nije uništio ni jedan popularan aktivacijski tool!
Toliko o onih 70 aktivacijskih "crackova"...oćito ovaj update ima drugu svrhu
Evo da se "pohvalim" otkrio mi je taj njihov update da imam ilegalku i lijepo mi deaktivirao windows prije par minuta .. ekran mi je crne nema slike .. i svaki puta kad upali napiše dali želim aktivirati i kupi novi key ... mutavo do bollla ... imam ja org vistu koju sam dobio uz laptop al ju nikad nisam instalirao niti je bila instalirana .. pa me zanima dali bi mogao nekako instalirati vistu pa preko nje instalirati sedmicu da mi bude aktivna kao i vista org ..
a što bi dobio kad bi instalirao vistu i aktivirao je i onda prilagođenu instalaciju sedmice preko viste
a što bi dobio kad bi instalirao vistu i aktivirao je i onda prilagođenu instalaciju sedmice preko viste
Ako nemas original licencu za sedmicu onda bi imao iste probleme kao i sad, nema veze sto imas original vistu
EDIT: cudno kako se meni taj update nije pojavio da je available, zadnji instalirani mi je neki 11.02.
evo meni se instaliro i nestala mi slika s radne pa sam onda sad ljepo išao reinstalirat os i sad onemogučit do čudo da se instalira ..!
Nije mi jasno zasto korisnici koji imaju "ne kupljene" windowse, uopce skidaju taj update i jos k tome nije obavezan.
Jesam li ja nesto propustio ili... ?
Ajde "Zvjerkane" mozda mi ti mozes to pojasniti :)
Evo da ti pojasnim ... oču provvjerit koliko je vjerna piratska kopija winsa ... i da se ja pohvalim uspio sam ilegalku natjerat da prođe cijeli test i da ju microsoft prepozna ko org i da nenapiše kad idem provjerit da su pobrisali licenc key i da kupim drugi ... ponovno sam bio intaliro winse cracko sa crackom samo s drugim postavkama .. isti crack ko i prije ust.. loader 1.7.7 i skino ponovno ta update i sve nanovo .. ošo na geniun stranice i napravio onu provjeru i sad je napiso hvala što koristite org os ..... itd..itd i radi kako treba .. a ono prije što sam smerdo je bio problem što sam ja prvo cracko i onda s nekim drugim izmjenio key i onda je ovaj vrag pronašo ilagalnos...xd. .. ipak se može zaobič...xd
Nije mi jasno zasto korisnici koji imaju "ne kupljene" windowse, uopce skidaju taj update i jos k tome nije obavezan.
Očito se ''djeca'' vole igrati!! Višak slobodnog vremena!!
For Fun
Da vidimo kako M$ tretira legalne korisnike.
Kako je dobar M$, čak je uspostavio unutarnju policiju koja ima zadaću da legalne korisnike štiti od njih samih, i to svakih 90 dana.
Možda ne bi bilo loše da M$ pri kupnji OS uvede PsihoTest, možda će legalni kupac "cracknuti" kupljeni OS
da ova je dobra da če orginal cracknut .. pa to bi samo notarona budaletina napravila .. da cracka org .. ili onajk ko nezna da postoji key koj treba upisat na kraju instalacije pa je klikno next pa je wins osto neaktivan...xd
Kako je dobar M$, čak je uspostavio unutarnju policiju koja ima zadaću da legalne korisnike štiti od njih samih, i to svakih 90 dana.
Svakih 90 dana je još uvijek puno bolje nego svake sekunde, kako će biti kod Assassin's Creeda 2. Za igranje će biti potrebna stalna veza s internetom. Ukoliko se iz bilo kojeg razloga veza prekine, budeš izbačen iz igre i gubiš sav napredak od zadnjeg checkpointa.
Constant net connection required to play Assassin's Creed 2 on PC
Svakih 90 dana je još uvijek puno bolje nego svake sekunde, kako će biti kod Assassin's Creeda 2. Za igranje će biti potrebna stalna veza s internetom. Ukoliko se iz bilo kojeg razloga veza prekine, budeš izbačen iz igre i gubiš sav napredak od zadnjeg checkpointa.
Slabo mi je, ovo zaslužuje crack a publisherovi autentification ili validation ili kako već... serveri teški i konstantni DDoS...
Slabo mi je, ovo zaslužuje crack a publisherovi autentification ili validation ili kako već... serveri teški i konstantni DDoS...
U potpunosti se slazem!
Makar, mislim da ima i tome lijeka.
Umjesto cracka ces imati mali programcic koji ce biti pokrenut dok igras i koji ce 'simulirati' server na kojeg se igra inace spaja, a u HOSTS file-u ces napraviti redirekciju na localhost za doticni server.
Nesto slicno KMS aktivaciji Windowsa gdje mali programcic glumi aktivacijski server.
KMS prolazi test. BTW, ja sam jedan od onih legalnih crackanih jer mi je jednostavnije cracknit nego se zezati sa M$-om zbog toga što key koji sam dobio na MSDN-u ne radi.
evo ja skinuo sa geniune stranice taj dodatak, instalirao i provjera prošla ok.......
evo ja skinuo sa geniune stranice taj dodatak, instalirao i provjera prošla ok.......
a imaš origigi.
A meni pise da je doslo do greske priliko instalacije provjere ;)
Win se odbranio ;)