pohvalno, intel "treba mijenjat" čitav socket zbog USB-a
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A napokon, uz jeftinije a dobre poloče i procesore još jedan razlog da ne kupujem intel... osobno imam usb 3.0 karticu i performanse su mu duple znači s nekih 30-35 mb/sec sada mi je cca 60-70 mb/sec, manje nego što sam očekivao ali ipak je iskorak budući da cesto kopiram HD filmove i serije na externi disk... Sada kada postane "standard" performanse ce biti vece....
A napokon, uz jeftinije a dobre poloče i procesore još jedan razlog da ne kupujem intel... osobno imam usb 3.0 karticu i performanse su mu duple znači s nekih 30-35 mb/sec sada mi je cca 60-70 mb/sec, manje nego što sam očekivao ali ipak je iskorak budući da cesto kopiram HD filmove i serije na externi disk... Sada kada postane "standard" performanse ce biti vece....
također koristim usb3 i u svakodnevnom radu mi je bitan
Jedina stvar koja mi se ne sviđa kod AMD-a tj. ploča/proizvođača je izbor integriranih mrežnih kartica na njima. Skoro pa nemoguće je pronaći Marvell/Atheros mrežne koje su puno bolje od Realteka koji troši 3-5% više CPU-a. Naravno, konačna solucija je kupovina Intel PCI/e mrežne... ali to samo nepotrebno povećava troškove :/ Integriranje USB-a 3 u chipset čekam već duže vrijeme... nabavka nove matične :)