Samsung Galaxy Note II u listopadu?

poruka: 31
|
čitano: 4.342
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Samsung Galaxy Note II u listopadu?".
17 godina

My god koji će to monstrum bit!

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ako vam treba tablet, kupite si tablet.

ako vam treba mobitel, kupite si mobitel.

ako vam treba oboje, hmm ... AIO rješenja nisu nikad do kraja ispunjavala očekivanja, najviše radi toga jer su od svega pomalo, ali ništa u cjelosti. Skeptičan sam.

Z-Admin Small Business CMS for ASP.NET - http://www.z-admin.com
Moj PC  
3 7 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Note II u listopadu?

Note je definitivno veliko iznenađenje sa oko 10 mil. prodanih primjeraka, a trend će se siguro nastavit sa Note II. Izgleda na kraju kao još jedan više nego dobar potez Samsunga koji je nadmašio sva očekivanja.

In the end there will be only ( c )haoss ...
17 godina
I ja sam skeptican da ces ti ikad nesto pametno napisati.
17 godina
neaktivan
Postovanje....... Iskreno... Ovo je GLUPOST.... Da li ce to biti za poslovne ljude, mogu shvatiti. Ali za obicnog covjeka.hmmm Posjedujem Ipad 2 i posto sam slabovidna osoba, dobro mi sluzi, kao i svaki tablet. ne znam za 7 incne tablete.. Ne govorim za dijagonalu i za moj vid, nego opcenito. Ali ovo je glupost, izmisljanje tople vode. Sto se tice komponente, koje ce sadrzavati, tu je besprijekorna kvaliteta, samo.... Ne vidim gdje ide ta grupa smartblet/tabphone, osim poslovnim ljudima. (onim kojima je tablet prevelik, nezani,ljiv, ne x x x x x sto vec ) Moje misljenje, koji posjeduje Sony Ericsson W910 i tablet Ipad2 .
Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Postovanje....... Iskreno... Ovo je GLUPOST.... Da li ce to biti za poslovne ljude, mogu shvatiti. Ali za obicnog covjeka.hmmm Posjedujem Ipad 2 i posto sam slabovidna osoba, dobro mi sluzi, kao i svaki tablet. ne znam za 7 incne tablete.. Ne govorim za dijagonalu i za moj vid, nego opcenito. Ali ovo je glupost, izmisljanje tople vode. Sto se tice komponente, koje ce sadrzavati, tu je besprijekorna kvaliteta, samo.... Ne vidim gdje ide ta grupa smartblet/tabphone, osim poslovnim ljudima. (onim kojima je tablet prevelik, nezani,ljiv, ne x x x x x sto vec ) Moje misljenje, koji posjeduje Sony Ericsson W910 i tablet Ipad2 .
Nije mi rodendan danas!!
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
zoran123456 kaže...

ako vam treba oboje, hmm ... AIO rješenja nisu nikad do kraja ispunjavala očekivanja, najviše radi toga jer su od svega pomalo, ali ništa u cjelosti. Skeptičan sam.

U MAD FAPPLE SHEEP?

Ovo će biti bombastično, kao i Note 1. generacije.

Samsung Galaxy SII GT-I9100 crew :)
15 godina
neaktivan
Jebodiah kaže...

Pa nije sve namjenjeno svakome,nije Samsung Apple pa da izbacuje jedan uređaj za sve,nego imaš smartphona od 3 in pa do 5,sa stilusom i bez njega. Očito postoji prostor za takav uređaj čim se prodao u tolkom broju primjeraka. Ako nije za tebe,možda je za Peru Perića.Kojem ne treba mobitel i tablet,nego veći mobitel na kojem će imati funkcije koje nema na manjem uređaju.

Nije izmišljanje tople vode jer takav uređaj dosada nije postojao. Očekivano od Samsunga da izbaci poboljšanog nasljednika,na "radost" korisnika koji će imati izbor više kad budu kupovali novi uređaj.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
15 godina
neaktivan
dd.inc kaže...

offtopičariš. Nikoga ne zanima tvoje mišljenje o nekom korisniku.

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
zoran123456 kaže...

U MAD FAPPLE SHEEP?

Ovo će biti bombastično, kao i Note 1. generacije.

get a life.

17 godina
zoran123456 kaže...

Ti si se sad (nakon godinu-dvije sna) probudio? Nisi čuo za aktualni Galaxy Note i njegovu prodaju dosad?

17 godina
zoran123456 kaže...
dd.inc kaže...

Krivo zaključuješ, to nije mišljenje o tebi, nego o tvom komentaru s kojim se dotični ne slaže, kao ni ja. Smiješno je napisati sve ono što si ti napisao uz postojeći Galaxy Note kojem je prodaja išla iznad svih očekivanja.

13 godina
neaktivan
Jazzer kaže...
zoran123456 kaže...
dd.inc kaže...

Krivo zaključuješ, to nije mišljenje o tebi, nego o tvom komentaru s kojim se dotični ne slaže, kao ni ja. Smiješno je napisati sve ono što si ti napisao uz postojeći Galaxy Note kojem je prodaja išla iznad svih očekivanja.

Šta se čudiš, pa ljepo je napisao da posjeduje iPad 2.. Meni dosta da shvatim :)

16 godina
neaktivan

Shut up and take my money! {#}

0 0 hvala 0
17 godina

ARM-15 je tu, nadam se da ce staviti i Mali-600 GPU {#}

Galaxy S2 @ WanamLite 12, Siyah kernel 3.3
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jebodiah kaže...

Poštovanje. Iskreno, tvoja izjava je GLUPOST.

Znači svaki uređaj koji ima manju dijagonalu od tvog ljubljenog iPada je glupost? Ili je potreba za bilo kakvim uređajem koji nije kao iPad glupost? Ili su ljudi koji kupe bilo što osim iPada glupi?

Tvoje mišljenje se broji, a 10 milijona ljudi koji su kupili jedinicu su kupili glupost. Ajme samoljublja.

15 godina
neaktivan

Ah, kako sakriti i pronevjeriti tih pet tisuća kuna, a da žena ne skuži?

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Za tablet ne bih nista manje od iPada, eventualno nesto vece, ali za mobilni uredaj mi je imperativ da ga mogu koristit jednom rukom, tako da mi je idealno nekih 4.7", cak i 4.8".

Sve vise mislim da je jako tesko koristit jednom rukom. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ako pita reci da je dosao porez na naplatu :D
HUGE RESPECT: woodgamesfx, captain_soap_McTawish, rustweaver, royalhero, tracerCPP
15 godina
neaktivan
kristian_bm kaže...

Šta se čudiš, pa ljepo je napisao da posjeduje iPad 2.. Meni dosta da shvatim :)

Meni je dosta da shvatim da iako sam ja vlasnik iPada a ti nisi, očito je tko je među nama dvoje opterećen Apple uređajima.

E sad ja nemam pojma što si ti točno shvatio o meni na temelju informacije da ja posjedujem tablet od Applea ?

Nije da je bitno, ali nemam iPad 2 već 3.

15 godina
neaktivan
Jazzer kaže...
zoran123456 kaže...
dd.inc kaže...

Umjesto da se povodiš po broju prodanih primjeraka, ajde ga ti prvi kupi i detaljno istraži, koristi u svakodnevnom radu, pa onda daj svoje mišljenje o tome da li je uređaj super ili ne.  Za mene koji o uređaju znam jedino preko slika i recenzija, i dalje ću biti skeptičan.

17 godina
neaktivan
BMK kaže...

Za tablet ne bih nista manje od iPada, eventualno nesto vece, ali za mobilni uredaj mi je imperativ da ga mogu koristit jednom rukom, tako da mi je idealno nekih 4.7", cak i 4.8".

Sve vise mislim da je jako tesko koristit jednom rukom. 

Istina, npr. napisati poruku jednom rukom je na Noteu teško, a u landscape modu nemoguće. Ali nikad mi nije bilo jasno zašto bi to trebalo biti bitno (ili da mob mora biti što tanji i lakši). Još tamo od prvih Nokia tipkam s drugom rukom, ako mi je tako lakše, ne kužim zašto je to posebno nezgodno?

15 godina
neaktivan

Mene zanima kako funkcioniraju aplikacije koje koriste stilus.

Npr, da li postoji OCR funkcionalnost za tekst upisan stilusom? Da li je moguće npr pisati zabilješke sa sastanka pisanim slovima, pomoću stilusa i onda zabilješku pretvoriti u običan tekst?

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HomoScepticus kaže...

Okriviš nju {#}

16 godina
neaktivan

BTW, skinete Paranoid Android ROM i bit će lakše pisanje {#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ono što je "fora" kod Samsunga jest što izbaci (kao što je neko iznad gore rekao) od 3 do 5 inča (ekrani) mobitele. Yebote,imaš izbora. Živciraju me oni što kažu 5.3" (sada već 5.5" novi što dolazi,zar ne?)  je prevelik. Pa ako ti je prevelik,NEMOJ GA KUPITI. Ima ljudi koji će ga kupiti,baš kao što su Note (prvi) njih 10 miliona ljudi kupili. 

Sad još samo čekamApple fanboya koji će reć "sve iznad 3.5" je glupost"

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

I još jednom ode tema u klinac dragi. Zorane, imao sam priliku da ga malo pročačkam i iskreno prevelik je. Ali ako ćemo porediti i iPad je prevelik pa ga ljudi koriste i nose uokolo.

I dajte prestanite na temi o Apple srati o Androidu a na temi o Samsungu srati o Apple. Iskreno i jedni i drugi nam uzimaju pare, umiru od smijeha našim prepucavanjima po forumima i našem hejtanju. Ako znate šta o temi ili želite pričati o nedostacima istih ok ali svaku *ebeni put ode tema u *ebeni offtopic.

ONtopic: Koliko sam vidio/pročitao/načuo Note ima OCR koji može prepoznati rukopis, naravno uz neko treniranje aplikacije. Uređaj jeste "malo" preglomazan i nekako je potrebniji biznismenima koji konstatno moraju pregledati neke tablice, mailove, porudžbine a nama običnim smrtnicima {#} samo ukoliko nam se toliko sviđa {#}

15 godina
neaktivan

Kad smo već na temi ovakvih gadgeta, da li tko zna imali koja android aplikacija za glasovno čitanje na hrvatskom jeziku?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nije problem u veličini ekrana, već što aplikacije izgledaju glupo razvucene preko ekrana. Zato sam i odustao od kupovine Note-a (1) ali ako stave ovaj novi TW na njega možda neće biti tako loš.

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
HomoScepticus kaže...

Pazi da nebi imao Note u rukama a ne možeš sjesti jer si lovu prikupio na krivi način ;D

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice