Ja bi trazio bar 1.000.000 cisto onako da im malo smanjimo novcanik..
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tesko da ce uopce osjetit milju...
Malo su zakasnili, mogli su podignuti tužbu dok je Snow Leopard bio aktualan
Tko se mača lača...
Ali ovo je već prestrašno. Čista iznuda.

Trebali bi svi snježni leopardi podići tužbu protiv ovih glupih Kineza koji svojataju ime njihove vrste.
Traze ispriku?! Za kaznu bih im u prostorije firme doveo 3 gladna leoparda koji nisu jeli 2 tjedna.
Traze ispriku?! Za kaznu bih im u prostorije firme doveo 3 gladna leoparda koji nisu jeli 2 tjedna.
Zasto? Ovo je normalna sudska praksa koju je upravo Apple popularizirao. Kad sam procitao naslov kako kineska tvrtka za proizvodnju kemikalija za domacinstvo tuzi Apple zbog imena Snow Leopard prvo sam i ja htio napisati jedan pljuvacki post o tome kako dertegenti nemaju nikakve veze sa elektronikom i da je ovo parazitarenje ali kad sam procitao clanak da se radi o registriranom imenu za elektronicke uredjaje i koliku odstetu traze onda je jasno da je tuzba logicna i opravdana. Dopusta li Apple svima koristenje njihovih registriranih imena i kako se odnosi prema onima koji to rade. Zasto bi takvo ponasanje nekome bilo oprevdano i uzima se kao normalno a drugom ne?
Hihihihi, oh, Apple, do you like the taste of your own medicine? :P
Nego, inače mi nije običaj sraćkat po pravopisu i gramatici, no "10-ti srpanj"? Srpanj je samo jedan, nema ih deset, a i točka nakon broja bi savršeno dobro dala do znanja da se radi o rednom broju. Ako tko ima nedoumica treba li izdeklinirati mjesec, evo vodiča... Datum "10. srpnja" zapravo u punom obliku glasi "deseti dan mjeseca srpnja". Pa kad se izbace "dan" i "mjeseca", ostane 10. srpnja. Sorry, eto, neću više, nije bilo zlonamjerno.
Zasto? Ovo je normalna sudska praksa koju je upravo Apple popularizirao. Kad sam procitao naslov kako kineska tvrtka za proizvodnju kemikalija za domacinstvo tuzi Apple zbog imena Snow Leopard prvo sam i ja htio napisati jedan pljuvacki post o tome kako dertegenti nemaju nikakve veze sa elektronikom i da je ovo parazitarenje ali kad sam procitao clanak da se radi o registriranom imenu za elektronicke uredjaje i koliku odstetu traze onda je jasno da je tuzba logicna i opravdana. Dopusta li Apple svima koristenje njihovih registriranih imena i kako se odnosi prema onima koji to rade. Zasto bi takvo ponasanje nekome bilo oprevdano i uzima se kao normalno a drugom ne?
Appleov operativni sustav Snow Leopard nije elektronički uređaj.
Jel? Kaj ce onda u udzbenicima zoologije i u zooloskim vrtovima prebrisati ime snow leopard jer se netko sjetio registrirati to? Osim toga, Appleov Snow Leopard nije elektronika.