Problemi oko imena Snow Leoparda

poruka: 11
|
čitano: 1.633
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Problemi oko imena Snow Leoparda".
15 godina
neaktivan

Ja bi trazio bar 1.000.000 cisto onako da im malo smanjimo novcanik..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx

1 2 hvala 0
16 godina

tesko da ce uopce osjetit milju...

Kad bi svi znali ono što ja znam, znali bi manje od mene.

0 0 hvala 0
17 godina

Malo su zakasnili, mogli su podignuti tužbu dok je Snow Leopard bio aktualan

5 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Tko se mača lača...

Ali ovo je već prestrašno. Čista iznuda.

IBM fanboy
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina

Trebali bi svi snježni leopardi podići tužbu protiv ovih glupih Kineza koji svojataju ime njihove vrste.

bor4c - human geek, level 32, technosexual, neutral good
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina

Traze ispriku?! Za kaznu bih im u prostorije firme doveo 3 gladna leoparda koji nisu jeli 2 tjedna.

Moj PC  
3 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problemi oko imena Snow Leoparda
Romano kaže...

Traze ispriku?! Za kaznu bih im u prostorije firme doveo 3 gladna leoparda koji nisu jeli 2 tjedna.

Zasto? Ovo je normalna sudska praksa koju je upravo Apple popularizirao. Kad sam procitao naslov kako kineska tvrtka za proizvodnju kemikalija za domacinstvo tuzi Apple zbog imena Snow Leopard prvo sam i ja htio napisati jedan pljuvacki post o tome kako dertegenti nemaju nikakve veze sa elektronikom i da je ovo parazitarenje ali kad sam procitao clanak da se radi o registriranom imenu za elektronicke uredjaje i koliku odstetu traze onda je jasno da je tuzba logicna i opravdana. Dopusta li Apple svima koristenje njihovih registriranih imena i kako se odnosi prema onima koji to rade. Zasto bi takvo ponasanje nekome bilo oprevdano i uzima se kao normalno a drugom ne?

13 godina
neaktivan

Hihihihi, oh, Apple, do you like the taste of your own medicine? :P

Nego, inače mi nije običaj sraćkat po pravopisu i gramatici, no "10-ti srpanj"? Srpanj je samo jedan, nema ih deset, a i točka nakon broja bi savršeno dobro dala do znanja da se radi o rednom broju. Ako tko ima nedoumica treba li izdeklinirati mjesec, evo vodiča... Datum "10. srpnja" zapravo u punom obliku glasi "deseti dan mjeseca srpnja". Pa kad se izbace "dan" i "mjeseca", ostane 10. srpnja. Sorry, eto, neću više, nije bilo zlonamjerno. 

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BlueMax kaže...
Romano kaže...

Zasto? Ovo je normalna sudska praksa koju je upravo Apple popularizirao. Kad sam procitao naslov kako kineska tvrtka za proizvodnju kemikalija za domacinstvo tuzi Apple zbog imena Snow Leopard prvo sam i ja htio napisati jedan pljuvacki post o tome kako dertegenti nemaju nikakve veze sa elektronikom i da je ovo parazitarenje ali kad sam procitao clanak da se radi o registriranom imenu za elektronicke uredjaje i koliku odstetu traze onda je jasno da je tuzba logicna i opravdana. Dopusta li Apple svima koristenje njihovih registriranih imena i kako se odnosi prema onima koji to rade. Zasto bi takvo ponasanje nekome bilo oprevdano i uzima se kao normalno a drugom ne?

Appleov operativni sustav Snow Leopard nije elektronički uređaj.

The written word is the only way to present yourself on the forum. So if you type like an idiot, people will assume you are one.
13 godina
BlueMax kaže...
Romano kaže...

Jel? Kaj ce onda u udzbenicima zoologije i u zooloskim vrtovima prebrisati ime snow leopard jer se netko sjetio registrirati to? Osim toga, Appleov Snow Leopard nije elektronika.

17 godina
Je, a kaj bi svi sad trebali koristiti npr. spicaste rubove na mob. i tabletima jer su se retardosi iz Cupertina sjetili da to patentiraju i jos veci retardosi dozvolili im da patentiraju isto? Jel mislis ti da npr. kada bi neko proizvodio keks pod imenom Pepsi da ga nemaju pravo tuziti jer je to druga vrsta proizvoda?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice