Pad broja televizora?

poruka: 8
|
čitano: 1.290
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Pad broja televizora?".
18 godina
neaktivan
Pad broja televizora?

Baš mi se sviđa ovakav stil pisanja :)

Inače, i ja, skoro, negledam TV, gledam jedan jedini kanal i svaki tjedan, obavezno, HTZ :D
Šta hoću gledati, skinem i gledam na WD TV Live-u, bez reklama, bez zajebancija :)

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Pad broja televizora?

"a ove do nestanka tračeva i dezinformacija"

al internet je sve vratio na ovaj pocetak

televizija ima sve manje jer je program los

signal reception problems and unauthorised tracking. now in white.
16 godina
protjeran
internet je bolji od tv, ali ima jednu manu: ima ga možda 20-30% kućanstava, a tv ima maltene svatko.
Kad bi pametni popuštali svijetom bi budale vladale. Krleža: sačuvaj me Bože hrvatske kulture i srpskog junaštva.
16 godina
nailer kaže...

Baš mi se sviđa ovakav stil pisanja :)

Inače, i ja, skoro, negledam TV, gledam jedan jedini kanal i svaki tjedan, obavezno, HTZ :D
Šta hoću gledati, skinem i gledam na WD TV Live-u, bez reklama, bez zajebancija :)

Ista stvar i kod mene, samo gledam na HTPCu.

Volim jabuke :)
17 godina
neaktivan
apoteka kaže...

apsolutno se slažem sa ovim. Ja gotovo pa i ne gledam televiziju upravo zato jer se nema na njoj što vidjeti. Ne znam samo kako opstaju sa ovim programom koji nude. Dobar film stave svake prijestupne, a i kada ga stave u 90% slučajeva sam ga već pogledao. Sport je jedino što pogledam, ili koji dobar dokmentarac (također rijetka pojava u zadnje vrijeme jer "preživjeti divljinu" ne smatram dobrim dokumentarcem).

16 godina
neaktivan
apoteka kaže...

televizije ima sve manje jer su ljudi skužili da na netu mogu gledati ono što oni hoće, a ne što je izabrao đelo.

razlika između pull i push medija dolazi na vidjelo...

16 godina
neaktivan
Pad broja televizora?
Gotovo da vise ni ne gledam klasični TV. U zadnje vrijeme jedino pogledam Dnevnik i pokoju emisiju na mobitelu u tramvaju kad se vraćam s faxa ili odnekud. Prije sam si mislio uzeti tv karticu za laptop, ali posto imam iskonTV koji radi u bilo kojem browseru, ni to mi vise netreba :)
Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
protjeran
Pad broja televizora?

Ukratko, mediji se gomilaju.

ova zadnja rečenica u članku je epohalna i morati ću je sejvati kao oličenje gluposti našeg novinarstva. 

nisam dugo pročitao besmisleniji članak, ili se to netko igra BB pa nas malo zahebava. {#}

Du bist eine meine kleine Schweine !
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice