Novi profili na Facebooku

poruka: 37
|
čitano: 16.384
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Novi profili na Facebooku".
16 godina
neaktivan

e kak vratit onu traku sa slikama ??

Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ovo sa faceom je previse, neka ukunu ovaj face na mobu jer ovo je ludilo,svi su stalno na faceu i to mi jako ide na živce,ovaj na pc-u moze proci,a ovo s ovim mobitelom mi se gadi dje god bio u nekakovom drustvu 50% njih je na faceu.

★★★★★ Super moderator.I live to die another day
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
RE: Novi profili na Facebooku
SUPER :) kaže...

Ovo sa faceom je previse, neka ukunu ovaj face na mobu jer ovo je ludilo,svi su stalno na faceu i to mi jako ide na živce,ovaj na pc-u moze proci,a ovo s ovim mobitelom mi se gadi dje god bio u nekakovom drustvu 50% njih je na faceu.

Mislin da je to stvar pojedinca, nekad smo bili na sms-ovima stalno. Sad je facebook "in" najviše zbog toga jer je besplatan.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
17 godina
F1-IVO kaže...

Spam pobrisan, kartoni podijeljeni!

Tema je komentari na vijesti a ne vaše lupanje hvala i preseravanje!

Iako se slazem sa tvojom konstatacijom zar ne bi ti kao moderator trebao da pripazis na jezik i tako dajes primjer nama ostalima, iovako na forumu ima dosta psovki i ruznih rijeci...nemoj ovo shvatiti pogresno, vec samo kao dobronamjeran komentar.

He who dares, wins
16 godina
neaktivan

@SUPER :)

Zašto bi volio da ukinu fejs na mobu, možeš se dopisivati i besplatno je, ako bi ti radije bacao pare na SMSove ok.

Ako ti to toliko smeta kod društva nađi novu ekipu. {#}

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
16 godina
neaktivan

Facebook je zlo moderne informatičke industrije, put ka informatičkoj nepismenosti. Dokaz: prijatelj je "nabavio" igru na DVD-u, u image formatu. I sada zove mene da mu objasnim kako se to instalira. I sada ja njemu objašnjavam da treba alcohol 120% ili demon toolse, a on meni mrtav hladan: jel to preko fejsa ide????????? WTF

Moj PC  
8 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
the economist kaže...

Facebook je zlo moderne informatičke industrije, put ka informatičkoj nepismenosti. Dokaz: prijatelj je "nabavio" igru na DVD-u, u image formatu. I sada zove mene da mu objasnim kako se to instalira. I sada ja njemu objašnjavam da treba alcohol 120% ili demon toolse, a on meni mrtav hladan: jel to preko fejsa ide????????? WTF

Moroni oduvjek postoje.

Meni frend pošalje poruku: "Neradi mi RE 5. Šta je problem?"

-.-

Ja sam mu odgovorio: "problem je što nisam prorok da proreknem šta tii je problem."

Facebook je dobar ako ga se pametno koristi.

Stara japanska: ako pas laje, nije dovoljno kuhan.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice