I nagradu za najruznije kuciste svih vremena dobiva...Lian Li Pc-U6 dame i gospodo! (orginalnog Li naziva).
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Šta će mi puž na stolu? 
za 350 dolara, bas je za unique people XD
čudno skroz
Stvar ukusa, ja se ne sjecam da sam vidio zanimljivije i ljepse kuciste. Jedino sto mi bode oci i usi je ipak originalnost imena i designa.
Evo jedni zvucnici od B&W koji se, gle cuda, zovu Nautilus :)
Inace, ovi zvucnici dodju simbolicnih 70 000 kn
EDIT: sad sam procitao clanak 
Stvar ukusa, ja se ne sjecam da sam vidio zanimljivije i ljepse kuciste. Jedino sto mi bode oci i usi je ipak originalnost imena i designa.
Samo mali ispravak. Zvučnici koštaju simboličnih 375 000 kn
Samo mali ispravak. Zvučnici koštaju simboličnih 375 000 kn
Imas razlicitih Nautilusa. Ja sam stavio cijenu najjeftinijih 800 a ti najskupljih. Dobro, ja sam stavio sliku najskupljih tj. onih prvih. Danas Nautilusi izgledaju drukcije i ima jeftinijih modela.
ma fakat je preskupo kuciste....http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16811139001&Tpk=obsidian%20800 je jeftinije 80 bucksa, a da ne spominjem sve ostalo sta mu ide u prilog XD
Mene to podsjeca na onog nekog pokemona fosilnoga.
Omanyte? Meni je lijepo kućište, ali to bih uzeo samo ako imam para na bacanje pa da mogu mijenjati svaki tjedan case.
Inače, o Obsidianu 800D ne moramo pričati 
To je prvo cega sam se sjetio
Naravno i cuo sam te zvucnike, kao okorjeli audiofil.
Da barem ima više kućišta nestandardnog dozajna, ali po nekakvoj prihvatljivoj cijeni.
Odlično mi paše uz - WC školjku...
Vidio sam ga neki dan na Lian Liovom web-u,
prvo rekao WTF, al tek kasnije sam shvatio ideju...
Bit će savršeno, jer upija hladan zrak sa boka i izbacuje po suprotnim stranama topli van,
te će tako savršeno ohladiti komponente...
A za kvalitetu izrade - recimo samo da je Corsair beba naspran Lian Li-u i Lancoolu...
Još da su samo rubusna kao Cheiftec...
osim ako nekim cudom ne postize temperature u kucistu ispod 10c ne znam kako bi moglo bolje ohladiti komponente od bilo kojeg drugog postenog kucista....to ponajprije ovisi o hladjenju samih komponenti...