Motorole s Tegrom 3

poruka: 7
|
čitano: 1.236
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Motorole s Tegrom 3".
18 godina
neaktivan
Motorole s Tegrom 3

Zvuči jako primamljivo. Jedino bih volio da ima više od 16 GB memorije.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Motorole s Tegrom 3
Sto ce ti vise od 16gb? Jedino ak ima 1080p video snimanje onda je potrebno...
18 godina
Valkic kaže...

Zvuči jako primamljivo. Jedino bih volio da ima više od 16 GB memorije.

Staviš si karticu po želji i uživaš. Nije to iPhone ;)

16 godina
neaktivan
Motorole s Tegrom 3
Četverojezgreni procesor? Mobilni os-ovi ne znaju iskoristit ni dvojezgrene a da ne spominjem koji će to učinak imat na baterije... Nepotrebno
Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
wanderer kaže...
Četverojezgreni procesor? Mobilni os-ovi ne znaju iskoristit ni dvojezgrene a da ne spominjem koji će to učinak imat na baterije... Nepotrebno

Opet hardver počinje drastično prednjačiti naspram software-a kao i kod pc-a...samo što ovdje to ne funkcionira jer će patiti baterije sa užasno kratkom autonomijom...

Stoja
18 godina
neaktivan
thezer0 kaže...
Sto ce ti vise od 16gb? Jedino ak ima 1080p video snimanje onda je potrebno...

Neki mobiteli koji su izašli prije godinu dana su imali minimalno 16 GB memorije. A ovi mobiteli izlaze tek iduće godine. Logično je za očekivati da će u dvije godine porasti zahtjevi za memorijom. Naravno, to pogotovo dolazi do izražaja ako bude omogučeno snimanje u 1080p što bi bilo i za očekivati od takvog mobitela.

Ali ako ubace mogućnost da se stavi kartica microSD od 32 GB onda i nije veliki nedostatak samo 16 GB ugrađene memorije.

16 godina
neaktivan
Stoja kaže...
wanderer kaže...

Opet hardver počinje drastično prednjačiti naspram software-a kao i kod pc-a...samo što ovdje to ne funkcionira jer će patiti baterije sa užasno kratkom autonomijom...

Upravo tako... Stalno isti obrazac.

Sve sto je potrebno je 1Ghz proc sa optimiziranim i učinkovitim softwerom... Mislim pogledaj samo nokiu n900 - imala je 600Mhz proc a mogao si na njoj surfati kao na desktopu...

Sve je to u redu, svi mi zelimo brz i fluidan rad na našim uredjajima ali ta utrka dode do odredene tocke gdje postaje besmislena... Ni dvojezgreni jos nisu preplavili tržište a oni vec planiraju 4jezgrene... Meni se cini smislena kombinacija umjerenog procesora i jakog grafickog čipa to ne crpi bateriju a fluidnost je sačuvana.

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice