Zvuči jako primamljivo. Jedino bih volio da ima više od 16 GB memorije.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zvuči jako primamljivo. Jedino bih volio da ima više od 16 GB memorije.
Staviš si karticu po želji i uživaš. Nije to iPhone ;)
Opet hardver počinje drastično prednjačiti naspram software-a kao i kod pc-a...samo što ovdje to ne funkcionira jer će patiti baterije sa užasno kratkom autonomijom...
Neki mobiteli koji su izašli prije godinu dana su imali minimalno 16 GB memorije. A ovi mobiteli izlaze tek iduće godine. Logično je za očekivati da će u dvije godine porasti zahtjevi za memorijom. Naravno, to pogotovo dolazi do izražaja ako bude omogučeno snimanje u 1080p što bi bilo i za očekivati od takvog mobitela.
Ali ako ubace mogućnost da se stavi kartica microSD od 32 GB onda i nije veliki nedostatak samo 16 GB ugrađene memorije.
Opet hardver počinje drastično prednjačiti naspram software-a kao i kod pc-a...samo što ovdje to ne funkcionira jer će patiti baterije sa užasno kratkom autonomijom...
Upravo tako... Stalno isti obrazac.
Sve sto je potrebno je 1Ghz proc sa optimiziranim i učinkovitim softwerom... Mislim pogledaj samo nokiu n900 - imala je 600Mhz proc a mogao si na njoj surfati kao na desktopu...
Sve je to u redu, svi mi zelimo brz i fluidan rad na našim uredjajima ali ta utrka dode do odredene tocke gdje postaje besmislena... Ni dvojezgreni jos nisu preplavili tržište a oni vec planiraju 4jezgrene... Meni se cini smislena kombinacija umjerenog procesora i jakog grafickog čipa to ne crpi bateriju a fluidnost je sačuvana.