Microsoft Security Essentials 2.0

poruka: 52
|
čitano: 11.602
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Microsoft Security Essentials 2.0".
16 godina

Ide druga verzija...ako bude bolja od prve onda to stvarno postaje ozbiljan igrač u av softwareu...iako je i jedinica bila dobra, svi kojima sam je stavio zadovoljni, nema problema, održavaju se kompovi čistima...ako tako nstave ne znam di im je kraj...

Iako bilo je i vrijeme ,jer koliko god su pokušavali sa svojim MS antivurusom, još u doba starih starih, da ne kažem prastarih winsa nikad to nije bilo to...nisu mogli ni prismrdit legendarnom F-Protu iz onog doba pa kasnije nrtonu i tako...ali MSE1 je pravi i veliki korak u pravom smjeru. nadam se da je 2 dobar nastavak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Malo više pažnje kod pisanja članka ne bi smetalo

Da ste provjerili linkove koje ste stavili u tekst, vidjeli bi da je PRVI OS za koji se nudi dl upravo XP 32bit-a

Poruka je uređivana zadnji put sub 18.12.2010 23:50 (AceKilla).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Odlicna vijest za M$. Inace koristim MSE i po mom misljenju ovo je jedan od najboljih besplatnih AV programa.

Trosi jako malo memorije, ne zahtijeva podesavanja i automatski sve cisti od virusa.

Takoder brzo skenira i poprilicno je temeljit. Dosad nisam imao priliku dobit puno virusa al ova 2-3 koja sam dobio je bez problema ocistio ili izbrisao.

Uglavnom jako dobar program i preporucam ga svima koji koriste besplatna av rjesenja

IGN: weirdek (EU)

2 0 hvala 0
18 godina
protjeran

MSE su odlična stvarčica ali najvažnije je to što su besplatni.{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Otkako sam stavio MSE umjesto Kasperskog IS pc kao da je prodisao punim plucima.

Iako je KIS vrhunski program nemam primjedbe.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Microsoft Security Essentials 2.0
AceKilla kaže...

Malo više pažnje kod pisanja članka ne bi smetalo

Da ste provjerili linkove koje ste stavili u tekst, vidjeli bi da je PRVI OS za koji se nudi dl upravo XP 32bit-a

zapravo, ti bolje pazi dok čitaš :D

nisam još koristio ovaj AV, ali bih mogao jednog dana :D

16 godina

Zakon AV, koristim ga cca godinu dana i ni jedan incident s njim..

On za real time zaštitu + Malwarebytes za "tu i tamo" skeniranje, što se sigurnosti tiče više mi ne treba.

Saying Java is good because it works on all operating systems is like saying anal sex is good because it works on all genders.
17 godina
Ja MSE koristim 2 mjeseca i poprilično sam zadovoljan s njime, a i još imaš verziju na Hrvatskom jeziku koju mu dodajem kao još jednu prednost, za normalne korisnike svakako preporuka... :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo i ja stavio ovaj antivirus :). Isprobava sam mnoge antiviruse koji mi nisu odgovarali ...  ali ovaj me oduševia. Skenira relativno brzo, Vrlo Jednostavan za koristit , Često se updejta , ne troši puno memorije i nimalo ne usporava PC , čak mi je brže ide PC sad nego prije , Ima uslugu MicrosoftSpyNet koja će uvik biti korisna,MSE ima  firewall. Uglavnom sve pohvale za ovaj MSE i nemam niti jednu primjedbu i nastojim ga zadržat {#} Moja preporuka svima da ga probaju , nećete zažalit!!

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 1:30 (jukiii).
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dobar je i nenametljiv. Jedini razlog što ga ne koristim jest što imam netbook,

a razlika se vidi kad je MSE uključen, odnosno isključen. Malo riskiram al :)

Primarni antivirus kojeg ću koristiti kad budem nabavio jača računala :D.

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Koristim MSE još od prve stabilne verzije u kombinaciji sa Windows Firewall-om i Malwarebytesom. Dosad nisam imao ozbiljniji sigurnosni problem. Sam MSE je pregledan, učinkovit i nenametljiv, no pomalo spor pri skeniranju. Tako da se nadam da je ova nova verzija bolja po tom pitanju. U svakom slučaju, nadograditi ću svoj MSE.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Odlicno

Besplatan,dobar i nenametljiv.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja ga koristim od kada je prvi put bio dostupan (mislim da je to jos Beta bila) i full zadovoljan.

Nenametljiv, trosi malo resursa i skroz jednostavan za koristenje.

If you're not paranoid, you're not paying attention
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

jel može neka konkretna informacija,koliko rama uzima zajedno s instalacijom i procesima u task manageru ta nova verzija? 100,150,200 mb? (s uključenom opcijom show processes from all users)
znači pf usage prije i poslije instalacije mse-a

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

troši ti 50-60 MB memorije

50 kad nista ne radi, cca 60 kad skenira ono što si upravo skinuo

0 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
dadoremix kaže...

hvala,ali mene zanima koliko uzme s instalacijom + procesi u praznom hodu,prošla verzija je uzimala oko 150 mb

16 godina
dadoremix kaže...

Ovo sam 99% siguran da nije moguće, jer je stara verzija trošila masu više.

Da troši 50-60 to bi bilo ultra feather light av

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 10:00 (miki1981).
17 godina

instaliraj pa vidi sam

ili da ti okačim i sliku?

slika 1 slika 1
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 10:11 (dadoremix).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

RE 2 denix: Ovo je rečenica koju sam  pročitao u navedenom tekstu: No ta je mogućnost dostupna samo korisnicima operativnih sustava Windows Vista i Windows 7

Nisam siguran što ti čitaš, a ako me pamet još služi, uvjeren sam da koristim Win XP pro 32bit-a.

Instalirao sam ga jučer, do sada sam koristio prvu verziju i više sam nego zadovoljan a ova mi se čini dosta bolja. Troši oko 50/60 Mb, (MsMpEng.exe).

Sada je moguće isključiti SpyNet  te promijeniti još nekoliko postavki što prije nije bilo omogućeno. Sry ako sam nešto fulao

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.12.2010 10:36 (AceKilla).
15 godina
AceKilla kaže...

Instalirao sam ga jučer, do sada sam koristio prvu verziju i više sam nego zadovoljan a ova mi se čini dosta bolja. Troši oko 50/60 Mb, (MsMpEng.exe).

Tu je još i msseces.exe.

Btw, jučer je MSE testirao Languy99 koji ovu potrošnju od 50-70 MB također potvrđuje.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
17 godina
neaktivan
Prvo riješenje koje instaliram korisnicima na računalo.lakše im se snaći na hrvatskom jeziku.
17 godina
neaktivan
AceKilla kaže...

Ovo je rečenica koju sam ja pročitao u navedenom tekstu: No ta je mogućnost dostupna samo korisnicima operativnih sustava Windows Vista i Windows 7

misli se na integraciju s int explorerom u boljem suzijanju prijetnji,koja nije kompatibilna s xp-om
ljudi moji nije av samo ono što vidite u task manageru,to su samo procesi,on se integrira u sistem i uzme određenu količinu rama za sebe,tako avira uzme cca 80  mb,cis 150,online armor firewall 35 mb,avg 100 mb itd..
no nema veze,ram danas nije toliki problem ,zanimalo me čisto kao info

17 godina
AceKilla kaže...

RE 2 denix: Ovo je rečenica koju sam ja pročitao u navedenom tekstu: No ta je mogućnost dostupna samo korisnicima operativnih sustava Windows Vista i Windows 7

Nisam siguran što ti čitaš, a ako me pamet još služi, uvjeren sam da koristim Win XP pro 32bit-a.

Sada je moguće isključiti SpyNet  te promijeniti još nekoliko postavki što prije nije bilo omogućeno. Sry ako sam nešto fulao

Tvoje citanje se naziva selektivnim. Puna misao se sastoji od dvije recenice i glasi:

Također je tu i bolja integracija s Internet Explorerom, odnosno mogućnost otkrivanja internetskih prijetnji koje napadaju korisnikov sustav putem preglednika Interneta. No ta je mogućnost dostupna samo korisnicima operativnih sustava Windows Vista i Windows 7.

Mozes li na WinXP  iz  Interent explorera skenirati racunalo?

Who the fuck is General Failure? And why is he reading my harddisk?
15 godina
seneka kaže...

ljudi moji nije av samo ono što vidite u task manageru,to su samo procesi,on se integrira u sistem i uzme određenu količinu rama za sebe,tako avira uzme cca 80  mb,cis 150,online armor firewall 35 mb,avg 100 mb itd..

Evo, uhvatio sam SS prije i poslije instalacije MSE-a. Pogledaj odjeljak Physical Memory

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
16 godina
deadman kaže...
seneka kaže...

Evo, uhvatio sam SS prije i poslije instalacije MSE-a. Pogledaj odjeljak Physical Memory

E to je već tu negdje...130ak mb...cca kao i prije

15 godina

Što se mene tiče, previše RAM-a vuče...

i ako bih se odlučio instalirati ga? jel moguće da svi koji ga u ovom topicu imate instaliranog, jel moguće da imate svi genuine Windowse?

radi li ovo na not genuine? :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
sudy_freak kaže...

i ako bih se odlučio instalirati ga? jel moguće da svi koji ga u ovom topicu imate instaliranog, jel moguće da imate svi genuine Windowse?

To je sasvim pristojna koli9čina rama koju vuče, nije previše ni izdaleka. A što se tiče orgigi winsa...ne znam što je tu čudno...pa nije da koštaju 50 000kn pa da ih nitko nema origigi.

15 godina
miki1981 kaže...
A što se tiče orgigi winsa...ne znam što je tu čudno...pa nije da koštaju 50 000kn pa da ih nitko nema origigi.

Dakle, svi ste ponosni vlasnici originalnih kopija? :D

** Live 4 Music **
17 godina
sudy_freak kaže...

Ja ga imam instaliranog(imao sam i 1.0),a što se windowsa tiće za genuine je zaslužan "activator 1.7" i nemam nikakve probleme prilikom updatea.

سمندری ڈاکو
15 godina

mislim da me niste shvatili. 

Imam i ja taj activator i nemam ja problema s Windowsima, update radi bez probleam, ali kada treba instalirati neki original software iz M$, plače mi instaler kako nije Windows original... i ne mogu dovršiti instalaciju. u tome je problem..

** Live 4 Music **
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice