Metronet ostvario dobit

poruka: 12
|
čitano: 4.039
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Metronet ostvario dobit".
15 godina
Metronet ostvario dobit

Već sam se zabrinuo, nakon zlogukih prognoza od neki dan. Metronet koristimo na poslu i imam samo riječi pohvale za njih i njihovu SZK.

Stručnjak za odmaganje...

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Metronet ostvario dobit
Pohvale za SZK jer ih cesto zoves?

1 0 hvala 0
15 godina
Re: Metronet ostvario dobit
Drazen kaže...
Pohvale za SZK jer ih cesto zoves?

Ne, imali smo preseljenje ureda na drugu lokaciju (odradili su to prije dogovorenog roka), povećanje opsega usluga i par prekida u korištenju usluge. Svaki puta sam dobio precizne informacije ili su me prespojili kompetentnoj osobi koja je dala pravu informaciju ili riješila problem. Razgovor ne započinje pitanjem "Jeste li resetirali router?".

16 godina
neaktivan
Metronet ostvario dobit

Evo i od mene pohvale za Metronet. Koristim ga doma kao privatni korisnik od samih početaka i na jednoj poslovnoj lokaciji. SZK odrađuje posao kako treba, samo neka nastave razvoj u ovom smjeru i imati će još dosta korisnika.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
darvin567 kaže...

Evo i od mene pohvale za Metronet. Koristim ga doma kao privatni korisnik od samih početaka i na jednoj poslovnoj lokaciji. SZK odrađuje posao kako treba, samo neka nastave razvoj u ovom smjeru i imati će još dosta korisnika.

Eto još jednog iskustva jer su mi bili na jednoj lokaciji i nisu toliko loši jer će ovo što trebaju odraditi pristojno no pokušaj da uslugu prilagodimo je bio kao da tražim lansiranje space shuttlea. Šteta, no dobra su opcija da se uzme njihova ponuda pa se spusti cijena HT-u {#} No, prije godinu dana sam ih zamijenio na svim lokacijama jer mi nisu mogli sve pokriti, a njihova prodaja voli bajke pričati o brzini i mogućnostima instalacije. I imao sam osjećaj da nemaju para za male nadogradnje mreže jer je firma do mene bila na njima, a oni nisu htjeli/mogli/imali para za uložiti u optiku 20m do mene.

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
15 godina
genije_čudo_prirode kaže...

Eto još jednog iskustva jer su mi bili na jednoj lokaciji i nisu toliko loši jer će ovo što trebaju odraditi pristojno no pokušaj da uslugu prilagodimo je bio kao da tražim lansiranje space shuttlea. Šteta, no dobra su opcija da se uzme njihova ponuda pa se spusti cijena HT-u {#} No, prije godinu dana sam ih zamijenio na svim lokacijama jer mi nisu mogli sve pokriti, a njihova prodaja voli bajke pričati o brzini i mogućnostima instalacije. I imao sam osjećaj da nemaju para za male nadogradnje mreže jer je firma do mene bila na njima, a oni nisu htjeli/mogli/imali para za uložiti u optiku 20m do mene.

Ne znam za tebe, ali mi smo se preselili na novu lokaciju cca 5 km dalje. Morali su povući nekih 250-300 m kabela i to su odradili prije preseljenja (10 dana prije dogovorenog roka).

16 godina
Metronet ostvario dobit

But haters gonna hate......

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Metronet i TELE2 sklopili su partnertsvo i kreću  u napada na nove poslovne korisnike ...

16 godina
Memphis kaže...

Metronet i TELE2 sklopili su partnertsvo i kreću  u napada na nove poslovne korisnike ...

Pa već par godina svako malo "kreću" skupa pa onda sve otiđe kvragu. Sory, no i s jednim operaterom gdje mi je fiksna i mobitelska telefonija mi je dovoljno gnjavaže kad nešto ne štima, a tu gdje su dva otvoreno je ogromno polje na kojem će se oni prepucavat tko je kriv.

Jel itko uopće probao tu njihovu "partnersku uslugu"?

Einsteine, da ti olakšam teoriju: samo za svemir postoji vjerojatnost da nije bezgraničan
17 godina

space shuttlea. Šteta, no dobra su opcija da se uzme njihova ponuda pa se spusti cijena HT-u {#} No, prije godinu dana sam ih zamijenio na svim lokacijama jer mi nisu mogli sve pokriti, a njihova prodaja voli bajke pričati o brzini i mogućnostima instalacije. I imao sam osjećaj da nemaju para za male nadogradnje mreže jer je firma do mene bila na njima, a oni nisu htjeli/mogli/imali para za uložiti u optiku 20m do mene.

Optika se nije povlačila vjerojatno jer nije bilo isplativo, odnosno firma nije "ostavljala dovoljno novca", da bi se ulaganje isplatilo. Zašto niste tražili da se ta izdvojena lokacija spoji preko bakrene parice?

15 godina
Memphis kaže...

Pa već par godina svako malo "kreću" skupa pa onda sve otiđe kvragu. Sory, no i s jednim operaterom gdje mi je fiksna i mobitelska telefonija mi je dovoljno gnjavaže kad nešto ne štima, a tu gdje su dva otvoreno je ogromno polje na kojem će se oni prepucavat tko je kriv.

Ja imam poslovne tarife tele2 na dva broja i mogu reć da što se toga tiče da su najpovoljniji ... e sad za taj partnerski VPN nemam pojma ... al imaš na metronet stranicam fx2mobile se zove usluga

16 godina
Memphis kaže...
Memphis kaže...

Ja imam poslovne tarife tele2 na dva broja i mogu reć da što se toga tiče da su najpovoljniji ... e sad za taj partnerski VPN nemam pojma ... al imaš na metronet stranicam fx2mobile se zove usluga

Ma znam za to, interesira me iskustvo nekog tko to koristi. Igrao sam se par mjeseci sa VIPovom sličnom uslugom i ispizd...o sam s njima pa ne bih volio ponoviti iskustvo {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice