Istanbul u pripremi

poruka: 13
|
čitano: 1.702
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Istanbul u pripremi".
17 godina
neaktivan
Istanbul u pripremi

Haha! Čekam 12 jezgri! MuahhahahaCool!

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Istanbul u pripremi

Ne vidim kaj je tako smijesno?Neodlučan

Samo je malo cudno 12jezgreni procesor raden u 45nm procesuŠutim

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Istanbul u pripremi

Pa čuj, ja nisam čuo da Intel sprema nešto u obliku 12 jezgri... ili sam možda samo slabije slušao?

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Istanbul u pripremi

Hm... ako se ovako nastavi onda bi u drugoj polovici 2010 godine možda mogli ocekivati cak i 16 jezgrene proceore a pocetkom 2011. godine 20 jezgrene procesore i onda kasnije iste godine 24 jezgrene procesore itd....Smijeh

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Istanbul u pripremi
Makavelii kaže...

Hm... ako se ovako nastavi onda bi u drugoj polovici 2010 godine možda mogli ocekivati cak i 16 jezgrene proceore a pocetkom 2011. godine 20 jezgrene procesore i onda kasnije iste godine 24 jezgrene procesore itd....Smijeh

Graficki procesori sad imaju preko 200 jezgri, to nije nista cudno.
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
18 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...
Makavelii kaže...

Graficki procesori sad imaju preko 200 jezgri, to nije nista cudno.
 Istina, već postoje i CPU od 48 jezgri.

Makaveli - Inače ovo što govoriš (predviđaš) je netočno. Prema Mooreovom zakonu ići će ovo još bržeSmijeh
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2009 16:08 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Istanbul u pripremi

Pa dobro, ovo su CPU-ovi za stolna računala. Hm, 12 jezgri, ili 8... Zamislite onda Battlefield neki noviji u kojem možeš igrati na mapi površine 300 km2 sa 5000 ljudi. Uf..., sviđa mi se budučnost...

Mount Vision Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2009 16:16 (Makavelii).
17 godina
neaktivan
Istanbul u pripremi

i eto AMD prešišao intel a baš kupio intelovog quadaOsmijeh.  Napokon da se AMD trgnuo, a kako če sad intel odgovoriti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Istanbul u pripremi

Ja mislim da bi novi procesori trebali imati defaultni takt 2.8 GHz, 3.2 GHz i 3.8 GHz .... Mislim nema smisla radit sporije procesore bez obzira na povecanje broja jezgri... to mi je glupo...Mršti se

Eh.. sad kad vidim ove procesore koji trebaju tek stici a ja sam jos na AMD Athlon X2 3800+Viče

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
2029.MN4 kaže...

Pa čuj, ja nisam čuo da Intel sprema nešto u obliku 12 jezgri... ili sam možda samo slabije slušao?

Ne razumijem sta oces reci,da je intel bog i batine za cpu-e i da tek kada on prvi izbaci procesor s vise jezgri,tek onda to smije i amd?
Intel planira larabee,zato nisi cuo nista o njihovim 12jezgrenim cpu-imaNamigiva
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...
2029.MN4 kaže...

Ne razumijem sta oces reci,da je intel bog i batine za cpu-e i da tek kada on prvi izbaci procesor s vise jezgri,tek onda to smije i amd?
Intel planira larabee,zato nisi cuo nista o njihovim 12jezgrenim cpu-imaNamigiva
 Ma nisam to htio reći. Mislio sam da će AMD sa 12-jezgrenim procesorima možda napokon napraviti malo veći korak naprijed ispred Intela.
Mount Vision Pro
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice