Haha! Čekam 12 jezgri! Muahhahaha
!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne vidim kaj je tako smijesno?
Samo je malo cudno 12jezgreni procesor raden u 45nm procesu
Pa čuj, ja nisam čuo da Intel sprema nešto u obliku 12 jezgri... ili sam možda samo slabije slušao?
Hm... ako se ovako nastavi onda bi u drugoj polovici 2010 godine možda mogli ocekivati cak i 16 jezgrene proceore a pocetkom 2011. godine 20 jezgrene procesore i onda kasnije iste godine 24 jezgrene procesore itd....
Hm... ako se ovako nastavi onda bi u drugoj polovici 2010 godine možda mogli ocekivati cak i 16 jezgrene proceore a pocetkom 2011. godine 20 jezgrene procesore i onda kasnije iste godine 24 jezgrene procesore itd....

Pa dobro, ovo su CPU-ovi za stolna računala. Hm, 12 jezgri, ili 8... Zamislite onda Battlefield neki noviji u kojem možeš igrati na mapi površine 300 km2 sa 5000 ljudi. Uf..., sviđa mi se budučnost...
.
i eto AMD prešišao intel a baš kupio intelovog quada
. Napokon da se AMD trgnuo, a kako če sad intel odgovoriti?
Ja mislim da bi novi procesori trebali imati defaultni takt 2.8 GHz, 3.2 GHz i 3.8 GHz .... Mislim nema smisla radit sporije procesore bez obzira na povecanje broja jezgri... to mi je glupo...
Eh.. sad kad vidim ove procesore koji trebaju tek stici a ja sam jos na AMD Athlon X2 3800+
Pa čuj, ja nisam čuo da Intel sprema nešto u obliku 12 jezgri... ili sam možda samo slabije slušao?