Ja ne vidjeh forumasa da krace opstane na forumu izmedju dviej suspenzije ;)
ni sat vremena ne opstane ;)
Ja ne vidjeh forumasa da krace opstane na forumu izmedju dviej suspenzije ;)
ni sat vremena ne opstane ;)
ajoj, a baš mi je gušt ga bilo gledati kako pokušava nas(ili sebe) uvjeriti kako je iphone najbolji, sad ćemo se vratiti opet na staro
Btw da ne oftopičarim, imali kakvih novosti kad bi iphone4 trebao da dođe u hrvatsku? Već pomalo ga svi u Europi dobivaju a mi kao i uvijek zaostajemo za svima...
inače uopće ne sudjelujem u forumima gdje je tema vezana uz apple,pošto smatram da mnogi pobjesne i počnu uzdizati appleov proizvod na nebesa a blate android ili obrnuto pa bih samo htio reći ovo,appleov iphone je smartphone kao svaki drugi,ima vrline i mane kao i svaki dugi,onaj tko bira iphone 4 zna što će dobiti,slab,no lijep i brz operacijski sustav na vrlo lijepom hardveru koji ima iste mane kao i air-dizajner je stavio izgled na 1. mjesto na štetu koristivosti,platit će mnogo ali će zato biti faca u društvu(iako nemam pojma zašto jer pola ljudi u svijetu ima iphone),svi vi koji blatite iphone to ustvari radite zbog jobsa i ne razumijem zašto,to što govorite o izmišljanju tople vode je istina,ali svi vi to već znate,i to znaju svi jobsovi sljedbenici ali ne mare za to ili su stvarno glupavi ,oni se osjećaju lijepo zamišljajući si da je apple njima dao revolucionaran aparat iako znaju stvarnost(ili su naivni).Jobs zna da nije ništa revolucioniro,ali zna da,ako koristi njegovu sposobnost da eskimu navrti hladnjak,može zaraditi love da u životu to ne može potrošiti. Ustvari,jobs je to i stvarno dobro napravio jer je iskoristio glupavost velikog broja ljudi da dođe do love.
e da,i pitam se kada dolazi bijeli u naše krajeve,umrijet ću od smijeha gledajući ih kako stoje u redu
moram rec da je meni iphone nesto "revolucionarno" jer nisam koristio smartphone prije, HTC nesto kratko ali nisam ga full dozivio, tako da od iphona sam dosao na svoje, ali kontam da to nije nista novo nista revolucionarno, da mail primit mogu svi telefoni, da telefonirat mogu na svakom, slikat i sve ostalo, jedino sta je iphone rasireniji kod nas i ima puno aplikacija (mozda imaju i drugi, neznam) tako da je meni olaksao posao, ali isto razumijem da nije nista novo, staro a uspjesno zahvaljujuci dobrom marketingu...
Sta se tice "bijelog" ja sam umro od smijeha u Koreji kad su ljudi stajali u kilometrima po 2 dana, a ja sam ga jednostavno dobio na kucnu adresu (u Koreji naravno)...
Opet nista novo, samo veci iphone, cisti, pa sta god drugi pricali i sta god mi citali...
Jedina stvar je da na netu vise nisam u sobi, vec mogu po kuci setkat sjest di god i provjerit mail, malo drustvene mreze, procitat vijesti itd...
u Koreji je dobra stvar sta ima jako puno hot spota i svaki kafic ima wireless tako da mu je funkcionalnost na razini, dok kod nas mi sluzi samo za kucni wifi jer po gradu imamo jednu ulicu sa netom, a u kaficima je kao da su racunali signal los...
apple je samo napravio brand, a tko je kriv drugima sta to nisu uspjeli...
i kompatibilnost prijenosnika sa njihovim programima je odlicna, a to drzi profesionalce u poslu da sjede za Jabukom...
Ili su bas svi graficari i slicna bransa otisli kvragu? pa nakon 10 godina koristenja kompa predu na Apple zbog steve i branda?? I dont think so...
bilo bi dobro da se BUG graficari ubace u raspravu da vidimo jesu i oni "popi..." ili XD
bilo bi dobro da se BUG graficari ubace u raspravu da vidimo jesu i oni "popi..." ili XD
Bug graficari su se vec izjasnili... oni rade na Macu
Po otvorenosti platforme, prijemu signala () Veci ekran, ljepsi.
A kakav je touch screen s obzirom na Iphone?
Ekran je odlican. Ja ne primjecujem neku razliku u preciznosti osim sto nema multitouch.
ja sam sebi kupio iphone 4 kosta oko 7800 kuna i duplo je bolji od iphone 3 imo sam iphone 3 ali nema ono sto sve imam četorka
Normalno da je bolji...