iPhone 4 - cijene i dostupnost

poruka: 160
|
čitano: 50.497
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 4 - cijene i dostupnost".
16 godina
RE: iPhone 4 - cijene i dostupnost
Hacker-ri kaže...

za 8.000 kuna cemo pojest, popit i ocit na Bahame uzivat jedno 3,4 dana, instalirat cemo skype i pricat kako nam je bilo na bahamima

Ti nekužiš neke stvari kao i još neki, T mobile nije cilj prodati ''samo'' uređaj , nego i je cilj prodati što više pretplata ( tu leži zarada dugoročno , a ne na samom uređaju, ne prodaju oni godišnje miljun iPhona da bi mogli govorit o zaradi samo na uređajim) i zato su stavili takvu cijenu (ako uopće jesu ) .

Njima je prodati bolje 10 000 pretplata nego 10 puta više iPhona.

Dajem ruku u vatru da nitko u Hr neće dat 8000k za iphone, ili će ga uzet na pretplatu ili na ''crno'' gdje je cijena više nego dvostruko niža.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.7.2010 7:36 (kostolomac).
16 godina
neaktivan

Ovako, znam iz iskustva imam iPhone 3G u i150 tarifi (prije je bila i300)

Uređaj plaćate ili uz pretplatu (http://t-mobile.hr/iphone/tarife.asp), (sada 3G više nije dostupan)

Ili ga kupujete otključanog, za 6798,00 (3GS 16GB)

Ako ti je netko pomogao klikni HVALA (ispod potpisa)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Onaj ko želi iphone rijetko kada je gledao na cijenu.važno da ga imaju...
17 godina

iPhone bi bio dobar telefon da ga nisu zasrali sa antenom.

Osobno bih ga kupio (da se razumijeno, nisam Apple fan) jer mi ionako istice pretplata, ali bojim se da cu jos pricekati.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam isto razmisljao da ga uzmem, ali ako je cijena 8000kn, kako sto neki kazu radje cu otic na odmor, pojest i popit nešto.

Također u RH premalo ljudi koje ja osobno znam ima Iphone, tako i da uz Tmobile tarifu želim napraviti video call, nebih mogao.

Gledao sam u zadnje vrijeme ovaj samsung wawe, izgleda mi fora ( glavno da ima twitter i ostale social gluparije )

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

...dobro kazes, pa i oni sony ericsson xperija x2 nije losa ako ne nis ima tastaturu puno bolje od dodira jer su veca slova a i na fejsu su u iphonea mala uvijek pogrijesim...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

...dobro kazes, pa i oni sony ericsson xperija x2 nije losa ako ne nis ima tastaturu puno bolje od dodira jer su veca slova a i na fejsu su u iphonea mala uvijek pogrijesim...

*ebo te FaceBook!!  Viče

17 godina
neaktivan
_Dangerous_Lickz_ kaže...
hitmanr kaže...

*ebo te FaceBook!! Viče

i onda da stevo nije napravio najjeeeee.... potez na svijetu...

ljudima twitt i face naplacuje 8000 kuna...

i onda kad se nekome kaze da nije normalan (ili se upotrijebi gori izraz), se bune....

potpis :D
17 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

Otkad je facebook mjerilo za kvalitet moba?

:)
16 godina
neaktivan
logic kaže... 
hitmanr kaže...

Da, i šta sada ako su slova mala? Imaš landscape tipkovnicu, koja ima puno veća slova, imam iPhone   9 mjeseci i sve ti to dođe normalno.

Znači, čim su slova mala za pisanje po FaceBooku, mobitel ne valja??

15 godina
neaktivan

malo ste preuveličali što je čovjek mislio. Možda njemu ne odgovaraju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Netko je spomenuo probleme sa antenom, pogledajte video sa konferencije Applea, HTC, Nokia,BB.. isto imaju   problema sa ˝pogresnim˝ drzanjm i gube signal..

Odsada smo Real i ja jedno!
17 godina
Kruno_21 kaže...

Netko je spomenuo probleme sa antenom, pogledajte video sa konferencije Applea, HTC, Nokia,BB.. isto imaju   problema sa ˝pogresnim˝ drzanjm i gube signal..

Gube crticu dvije, ali ne full signal. Appleova konferencija mi je referenca... bash :)

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan

Imam mob od 2000 godine i ne sjecam se da mi je pukal veza radi jacine signala. BIlo je mjesta na kojima nema signala ali da je nakon uspostave poziva pukla veza nikad. Pogotovo na nokijama. Ako prkazuje 1 crticu slobodno zovi. Nemas brige.

15 godina
neaktivan
logic kaže...

Imam mob od 2000 godine i ne sjecam se da mi je pukal veza radi jacine signala. BIlo je mjesta na kojima nema signala ali da je nakon uspostave poziva pukla veza nikad. Pogotovo na nokijama. Ako prkazuje 1 crticu slobodno zovi. Nemas brige.

Da to je istina Nokia je fenomen u tim stvarima, recimo gdje nisam mogao zvat s SE -em Nokia E51 je radila odlično ( jedino slično mi se pokazao Blackberry Perl ), što je istina je. 

http://www.woodgamesfx.com
15 godina
neaktivan
logic kaže...
hitmanr kaže...

samo kazem da je to isto dobro ne kazem da je to glavna stvar kod moba

15 godina
neaktivan
_Dangerous_Lickz_ kaže...
logic kaže... 
hitmanr kaže...

Da, i šta sada ako su slova mala? Imaš landscape tipkovnicu, koja ima puno veća slova, imam iPhone   9 mjeseci i sve ti to dođe normalno.

Znači, čim su slova mala za pisanje po FaceBooku, mobitel ne valja??

nisam to reka....pa i kad poruke pises neko voli da je moze sto brze napisat

15 godina
protjeran

Dam se kladit da će večina ako ne i sve ove šrot firme ko HTC i ostali kaj kopiraju apple izbaciti za mjesec dana modele s antenom na kučištu kao iphone4 a za godinu dana će tvrditi da su to oni izmislili (pod uslovom da uopče opstanu na tržištu).

0 5 hvala 0
16 godina

Pa ako apple ponovo izmišljava videopozive i multitasking, zašto drugi ne bi ponovo izmišljavali "novi dizajn" antene ili nešto slično? Znači kad apple kopira stare stvari to je onda "revolucija" a kad drugi kopiraju apple to je onda nemaštovitost firme te jednostavno kopiranje od "najboljih" Mislim da jedino što bi ostali proizvođači mogli početi kopirati je korištenje micro SIM kartica koje imaju istu svrhu, a štede prostor u mobitelu što je mislim konkretno jako dobro što je apple napravio. 

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Stoja kaže...

Pa ako apple ponovo izmišljava videopozive i multitasking, zašto drugi ne bi ponovo izmišljavali "novi dizajn" antene ili nešto slično? Znači kad apple kopira stare stvari to je onda "revolucija" a kad drugi kopiraju apple to je onda nemaštovitost firme te jednostavno kopiranje od "najboljih" Mislim da jedino što bi ostali proizvođači mogli početi kopirati je korištenje micro SIM kartica koje imaju istu svrhu, a štede prostor u mobitelu što je mislim konkretno jako dobro što je apple napravio. 

micro sim nije appleova izmisljotina nego standard koji je prihvacen jos 2003.

http://en.wikipedia.org/wiki/Subscriber_Identity_Module#Development_of_the_micro-SIM

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
17 godina
grimyHR kaže...
Stoja kaže...

micro sim nije appleova izmisljotina nego standard koji je prihvacen jos 2003.

http://en.wikipedia.org/wiki/Subscriber_Identity_Module#Development_of_the_micro-SIM

Vidi njega... apple je i vatru pronasao, nebudi takav :)

I'm going woo woo
17 godina
neaktivan

Jbg jabuka je i u raju pravila sr..a ;)

15 godina
odjavljen

Prije godinu dana kupio sam xperiu x1 umjesto iphone 3g jednim dijelom radi toga jer je apple big bad corporation (drugi razlog je bio totalno unisex izgled i oblik).

Gledao sam još tada htc-ove ali svi su skupi ko sam vrag (x1 sam nabavio za 2,5 k kn)

Bavio sam se x1icom koliko sam mogao i imao vremena, mjenjao razne os romove ali ga moš je***, wmo je robustan, ogroman i spor; ukratko opekao sam se.

Mob je hardverski ok, ali čim ga primiš u ruke jasno se vide nedostaci.

E sad kod iphona 4 je maknut jedan nedostatak, a to je da mi je izgled sad ok, sad još treba sačekušu napravit da cijena padne na 2-2,5 soma kuna i ugrabit ga; i ozbiljno razmišljam da to i napravim.

Možda sam očaran iphonom (softwarewise) jer imam dosta prijatelja koji ga koriste i vraški je brz i stabilan i manjkom iskustva sa ostalim mobitelima i platformama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.7.2010 9:55 (Profesor Jakov).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Probaj X10. Kako ti vraski je brz i stabilan i puno mocniji od iphonea.
17 godina
neaktivan
logic kaže...

i ima čudne šumove pri pozivu..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan

Onda sam ja gluh jer ja nemam. 

17 godina
neaktivan
ferovca1 kaže...
logic kaže...

i ima čudne šumove pri pozivu..

sum pri pozivu nije do cijele platforme vec do pojedinog telefona, tj ili se sum u signalu (utjecaji) ili je zvucnik otisao...

to ako tvoj ima, ili jos 2 koja si probao, ne znaci da cijela platforma nevalja...

i j.... onog koji mob kupuje zbog izgleda a ne funkcija

potpis :D
15 godina
odjavljen

Ma iskreno nije mi više do sony erricsona, ima super slušalice i kameru al to je više manje to što se korisnosti tiče -.-

A moćniji je od iphonea po čemu?

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.7.2010 10:46 (Profesor Jakov).
17 godina
neaktivan

Po otvorenosti platforme, prijemu signala (Cool) Veci ekran, ljepsi. 

15 godina
protjeran
Profesor Jakov kaže...

Ma iskreno nije mi više do sony erricsona, ima super slušalice i kameru al to je više manje to što se korisnosti tiče -.-

A moćniji je od iphonea po čemu?

Dobro ti veli logic, vrlo je blizu i u nekim stvarima bolji od iphonea ali je zaboravio naglasiti - iphonea 1. generacije. Iphoneu4 i Ios-u mogu svi skupa, kak bi zagorci rekli, - gledeti vrit!

Nedaj se zbuniti!

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice