iPhone 4 - cijene i dostupnost

poruka: 160
|
čitano: 50.442
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone 4 - cijene i dostupnost".
16 godina
neaktivan
RE: iPhone 4 - cijene i dostupnost
Hacker-ri kaže...
vidikovac kaže...

Znaci sad neki govore da je cijena 200 a neki 500 dolara. Koja je na kraju? mene zanima kolika ce biti cijena uredaja u americi jer cu onda narucit preko ebay-a ili od prijatelja.

Znaci koliko ce cijena uredaja bez preplate kako to vec ide u americi?

Cijena do sada svih Iphona je po tarifama... opcepoznatih 200dolara je cijena u PRETPLATI, a 500 sami uredaj...

dok je kod nas u pretplati iTarife (neznam koliko su cifre) a slobodan uredaj oko 7.500 kuna

http://www.t-mobile.hr/4/40-30-03-05-00.asp

cijena t-mobile za poslovne korisnike !

Za ostale gleda se CIJENA UREDAJA bez ikakvih tarifa i pretplata

kompa i za ovo sto si mi ti pokazao je za 3gs a ne 4. Ma ja neznam tko je lud da plati preko 7 soma kn za mobitel u t-mobile-u ili otplacuje isti 2 godine i na kraju izade 3 puta veca cijena, vjerujte mi ljudi narucite iz amerike. doci ce za tjedan dana a ustedit cete preko 3 soma kn.

Proud to be adicted to WoW
17 godina
neaktivan
Tvoj win ovo nemoze http://www.youtube.com/watch?v=3V6365NQrV0 // Win 7 na osx-u http://www.youtube.com/watch?v=Co5BnTQDh2A
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
bistri kaže...

omogucuje i msn video call?

http://www.erepublik.com/en/referrer/GrimyHR
16 godina
neaktivan

Čini se da će ceste za Italiju biti pune Belji se

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ili se predbiljezi kod onog sa njuskala sto prodaje iphone 4 za1500 kn :D

Ja da nisam uzeo desire mislim da bi sada bio na mukama sto odabrati, zbilja su mi i jedan i drugi vrlo primamljivi te bi apsolutni win bio kad bi na iphonu vrtio android, onda bi dobio savrsen mob :P
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

zanima me, meni dolazi rodica iz amerike, i može mi ga donijeti, dali će on u hrvatskoj sve normalno raditi, dali ću ga moći prebaciti na hrv jezik i sve ostalo

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.7.2010 19:07 (torres_car).
17 godina
neaktivan
torres_car kaže...

zanima me, meni dolazi rodica iz amerike, i može mi ga donijeti, dali će on u hrvatskoj sve normalno raditi, dali ću ga moći prebaciti na hrv jezik i sve ostalo

da...

potpis :D
17 godina
vidikovac kaže...

kompa i za ovo sto si mi ti pokazao je za 3gs a ne 4. Ma ja neznam tko je lud da plati preko 7 soma kn za mobitel u t-mobile-u ili otplacuje isti 2 godine i na kraju izade 3 puta veca cijena, vjerujte mi ljudi narucite iz amerike. doci ce za tjedan dana a ustedit cete preko 3 soma kn.

je buš vraga platio 3x više kroz pretplatu, pa kroz pretplatu koristis i uslugu, tako da u tarifi i300 ili i150 opet imam više koristi nego ovaj koji je iphone 4 kupio u USA i sad fura spiku na tele2, pogotovo ako idemo koristit mobilni internet bez kojeg iphone nemože a niti onda nije telefon za koji se reklamira.

A razgovori se obračunavaju po minutama, za sve mreže isto + fiskna mreža i boli me đon jel netko sa 098 ili 091 imigrirao na tele2 a broj i predbroj si sačuvao

16 godina
neaktivan

Ovako cijena je 1000€, 8000kn, 2000km, a ako je neko bas zainteresovan ja mogu da nabavim iphone 4. PozZ...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zoran123456 kaže...

199 USD, to je koliko; oko 8000 KN ?

to ti je oko 1200kn a ne 8000 di si to cuo

16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...
zoran123456 kaže...

To je šala, jer to je otprilike računica T-Mobilea kod nas.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
17 godina
neaktivan
Random. kaže...
hitmanr kaže...
zoran123456 kaže...

To je šala, jer to je otprilike računica T-Mobilea kod nas.

za neupucene...

200 USB je cijena sa AT&T pretplatom od 2 godine...

8000 KUNA u TMOBILU je cijena CISTOG UREDAJA BEZ PRETPLATE...

200USB - pretplata na 2 godine ODPRILIKE dode oko 8000 kuna.

To sam imao priliku citat, ali neznam iz iskustva

17 godina
neaktivan

Istina, to je pretplata, ali telefon svejedno ne dodje 8000 kn, nego oko 5000 kada se sve otplati.

edit: Da u SAD kosta 10.000 kn to je u okviru njihovog standarda, prihvatljiva cijena za nas standard bi bila.... 500 kn Bogataš

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.7.2010 0:07 (Pudge).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Pudge kaže...

Istina, to je pretplata, ali telefon svejedno ne dodje 8000 kn, nego oko 5000 kada se sve otplati.

edit: Da u SAD kosta 10.000 kn to je u okviru njihovog standarda, prihvatljiva cijena za nas standard bi bila.... 500 kn Bogataš

hehe ma izbaci jos jednu nulu :)

16 godina
neaktivan

Omg Ljudi jeste smijesni ja radim za telekom i svaki dan se susrecem sa razlicitim ljudima... Uzimte vi svom ocu mobitel i recite mu sta sve ima pola stvari nikad nece koristit

Pola nemoze nit ce ikad moc a ostalo je preskupo

Koliko sam upoznat Europa prednjaci pred svijetom sa Mobilnim telefonima A USA sa kompjuterima I sad kad Im date MOB SA A4 platformom to se vec samo prodaje a kad im date videocall i hd rezoluciju naravno da ce kupit kad su to ljudi koji sa skandalima postaju slavni prvo se sjetite o kome pricate O AMERIKANCIMA HALLO !!!! Istina je da VIDEOCALL POSTOJI VEC x GODINA "ALI" uvijek ima ALI bio je neupotrebljiv jer nisu svi mobiteli imali prednju kameru ili je usluga bila preskupa ili 3g NIJE BIO PODRZAN a u ostalom Mi hrvati smo takvi ako hocemo nesto DOBRO gledamo da je djabe ili jefitno E PA SINE AKO HOCES NESTO DOBRO PLATI ... SKUPO JE AKO NEMAS NOVACA ZARADI nemoj samo cekat da ti tate i mame daju ... Evo kad se mogu pohvalit ja cu svoj dobit od firme Mob sam po sebi je lijep Ali te novce ne vrijedi ali kad budem naslikavao vani sa svojim videocallom oko setaca u centru osijeka sigurno cu privuc paznju jer zato ga   i uzimam jer je donekle koristan i lijep je A DA NIJE WANNA BE nebi vi toliko raspravljali o njemu   ja ga trebam dobit u 11 mj. javim vam dojmove imao sam 3g baterija je srot i prodao sam ga za koliko sam ga kupio a ako ovaj ima bolju bateriju nedam ga ni za sto .. !

Moj PC  
1 6 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako radis za telekom nadam se da si na nivou cistaca s obzirom na pravopis i gramatiku. Inace tesko telekomu.

Samo jednu recenicu cu komentarisati. Kazes:" Istina je da VIDEOCALL POSTOJI VEC x GODINA "ALI" uvijek ima ALI bio je neupotrebljiv jer nisu svi mobiteli imali prednju kameru ili je usluga bila preskupa ili 3g NIJE BIO PODRZAN". Sta se od  ovoga nabrojanog promijenilo sa dolaskom iphonea4? I dalje nemaju svi telefoni prednju kameru, usluga nije jeftinija pogotovo jer iphone4 ne podrzava video pozive preko mobilne mreze, 3g je podrzan u telefonima bez obzira na iphone niti je iko cekao iphone da podrzi 3g  mrezu. Nemas pojma o cemu pricas.

:)
15 godina

8000 kn...muhahahahahaaaa.kupim runnera 200 i poginem ko čovjek a ne da me mobač ozrači pa krepam ko pič.ka

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
Moj PC  
6 1 hvala 1
15 godina
danielkascel1 kaže...

Omg Ljudi jeste smijesni ja radim za telekom i svaki dan se susrecem sa razlicitim ljudima... Uzimte vi svom ocu mobitel i recite mu sta sve ima pola stvari nikad nece koristit

Pola nemoze nit ce ikad moc a ostalo je preskupo

Koliko sam upoznat Europa prednjaci pred svijetom sa Mobilnim telefonima A USA sa kompjuterima I sad kad Im date MOB SA A4 platformom to se vec samo prodaje a kad im date videocall i hd rezoluciju naravno da ce kupit kad su to ljudi koji sa skandalima postaju slavni prvo se sjetite o kome pricate O AMERIKANCIMA HALLO !!!! Istina je da VIDEOCALL POSTOJI VEC x GODINA "ALI" uvijek ima ALI bio je neupotrebljiv jer nisu svi mobiteli imali prednju kameru ili je usluga bila preskupa ili 3g NIJE BIO PODRZAN a u ostalom Mi hrvati smo takvi ako hocemo nesto DOBRO gledamo da je djabe ili jefitno E PA SINE AKO HOCES NESTO DOBRO PLATI ... SKUPO JE AKO NEMAS NOVACA ZARADI nemoj samo cekat da ti tate i mame daju ... Evo kad se mogu pohvalit ja cu svoj dobit od firme Mob sam po sebi je lijep Ali te novce ne vrijedi ali kad budem naslikavao vani sa svojim videocallom oko setaca u centru osijeka sigurno cu privuc paznju jer zato ga   i uzimam jer je donekle koristan i lijep je A DA NIJE WANNA BE nebi vi toliko raspravljali o njemu   ja ga trebam dobit u 11 mj. javim vam dojmove imao sam 3g baterija je srot i prodao sam ga za koliko sam ga kupio a ako ovaj ima bolju bateriju nedam ga ni za sto .. !

Ovo ti i nije baš za hvalit se jer kakvih tamo panjeva ima majko mila

In the eyes of a ranger, The unsuspected stranger
17 godina
neaktivan
danielkascel1 kaže...
logic kaže...

Lol,1. pravopis mi nije jako bitna stvar u zivotu, kad mi treba potrudim se ma da mislim da bi i poluretardirani idiot poput tebe mogao shvatit sta hocu da napisem jer sam ucionio tekst tako jednostavnim da bi ga i glupavo djete od 5 godina moglo procitat. A ako ti posebno hoces Oznacit cu ti bojom recenice koje su tebi bitne da shvatis tako da manje seres i vise dajes reply na topic a ako ne ne znam zasto pises u ovom topicu. Gle nisam radio na pravopis jer tu razglabate po 500 stranica zbog jednog covjeka koji je se snasao da svoj zivot zbrine na svoj nacin. Po mom misljenju mislim da ste ljubomorni na njega, jer dok on ne napravi videocall to onda nije pravi videocall izgleda. Znam da ide samo i iskljucivo  preko WIFI mreze i da se moze koristit samo između IPHONE-a. Gle osnovat cemo zakladu za tebe neka da svatko po 10kn mozda i ti skupis za jedan bez UO, nego nemoj tu sirit demagogiju da ne valja i ne znam sta vec ne. Svi telefoni ne podrzavaju 3G mrezu bez obzira imali ili ne imali dodatnu kameru za video poziv. Ocito da je netko cekao da izade Iphone4 da si ga kupi i radi pederlooke s njim ali ocito taj netko nisi ti. Kad kupis IPHONE i steknes prvi dojam na nekih par mjeseci, onda se javi rado cu cuti i tvoje "jako bitno misljenje". Lijepi pozdrav

Neko se malkice naljutio ;)

Ajd priznaj da si napisao post samo da se pohvalis da ces dobiti iphoncek pa ces biti glavni kod curica ;)

A i to sto radis kod telekoma ti malo dize rep ;)

Ajd nemoj se ljutiti kupit cu ti lizalo ;)

I ne treba mi tvojih 10 kn jer mogu sebi priustiti nekolik iphonea samo sam prestar da se kur..m pred curicama u kaficima kako radim u telekomu i imam sluzbeni iphone. Hehehhehehee

Ajd da se ja malo hvalim. Pogledaj pod moj pc da li mi treba tvojih 10 kn ;)

BTW ja imam X10 i sam sam ga sebi kupio kao i sve dosadasnje mobove. Ne treba mi ni mama ni tata ni firma da ga kupi ;)

Doduse imam i sluzbeni al sam ga dao zeni i sad ona ima dva sluzbena ;)

P.S. Pismni ljudi se ne trebaju TRUDITI da pisu pravilno ;) NEkako nam to ide prirodno ;)Valjda kroz godine skole udje u naviku da pisemo pravilno ;)

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.7.2010 12:15 (logic).
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina

Videopozivi nisu zazivjeli do sada jer su gutali promet koji je donedavno bio jako skup. Ima tek koja godina da su se uvele dostupne data tarife i od onda zapravo i cvate mobilni internet. Takodjer, pokrivenost 3G mrezama je bila jako losa, a preko EDGE-a streamat video je bilo traumatizirajuce iskustvo.

I'm going woo woo

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sto opet nema direktne veze sa iphoneom. Ja sam komentarisao njegovu recenicu ako se onaj krs moze nazvati recenicom.

16 godina
neaktivan
mlad sam stignem naucit do tad cu tjerat svoj inat barem necu biti ogorceni deda koji je ljut na druge jer znaju zaradit a sto se tice mobitela ja ih kupujem svima u obitelji sa svojim novcima i glupo mi je dat 7000kn za mob a neki ljudi zive od tih novaca vise od 2 mjeseca malcice sam drukcije odgojen a da volim da imam volim kao i svi drugi ali radje cu otic na more nego kupit mobitel a mobitel cu dobit kao sto rekoh imao sam iphone ali polovan i nije valjao treba se drzat nekih osnovnih nacela koji su nas stari ucili jedan od njih je ??? UMJERENOST NE ?
17 godina
neaktivan

Pa malo kulture ti ne bi bilo na odmet. A i postovanja prema starijima. Ako ovo ljut na druge mislis na mene cisto tvoje informacije radi meni niko nikad nije kupio nista sto se tice gadgeta. Ni komp ni mob ni tv nista. A imam bolje nego ogromna vecina ovdje ali se time ne kur..m vec nastojim pomoci drugima. Sve sto imam ja sam kupio i jadno je i bijedno da ti ili bilo ko drugi a ima smradova ovdje kazete da cete vi meni udijeliti pare. Pa mladi kolega ja sam zaradjivao pare kad si ti pisao u pelene. I sa tvojim stavom koji si ovdje demonstrirao neces daleko u zivotu stici radio ti u telekomu ili ne. Toliko od mene prema tebi. Deda nema vremena da mlade drk...e vaspitava. To bi trebali roditelji da ti rade.  Ako nije kasno. Zbogom

16 godina
neaktivan
hvala lijepa dedice .. tebi takodjer sve najbolje u zivotu puno x10 koji kostaju 1prosjecnu placu u RH radje je daj u caritas nekom ce dobro doci a koliko vidim ti si skroman tebi je bitno samo da imas za poruku i poziv a nekog ces i usrecit tim cinim do tad se cujemo a ti i dalje dr*** na apple lijepi pozdrav
16 godina
neaktivan
Kill Frenzy kaže...

8000 kn...muhahahahahaaaa.kupim runnera 200 i poginem ko čovjek a ne da me mobač ozrači pa krepam ko pič.ka

KRALJVSKI KOMENTAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

16 godina
neaktivan

Znaci ustanovili ste da novi iPhone4 dode oko 8000 kn. Sta je na primjer sa ovim oglasom? http://cgi.ebay.com/Apple-iPhone-4-16GB-NO-CONTRACT-UNLOCKABLE-/120595175756?cmd=ViewItem&pt=Cell_Phones&hash=item1c1408594c

Znaci preko ebay-a se moze naruciti ako sam dobro izracunao za manje od 2500 kn. Da ne govorim da ima jos ovakvih 200 oglasa tocnije od 400-700$. A meni se to cini kao 3 pua manja cijena nego da ga kupis u tmobile.u. Nemojte mu govorit da necu dobit garanciju ili tako nesto kad sam prije 2 god narucio iphone 2g preko ebay-a i do sada radi savrseno.

17 godina
neaktivan

Sto ne znaci da ce ijedan sledeci tako raditi a vjerovatno da ce svi.

15 godina
neaktivan

8 000 kn pa to moze kupit samo budala i bogati, bogati jer imaju puno para a budala jer je budala pa trosi na to,....i mobiteli uopce nevride toliko pa niti taj iphone to je politika trzista samo da se digne lova na njemu

1 0 hvala 0
16 godina

ja sam si ga vec kupil i razgovaram samo s videom, tak da ak me neko oce nazvat

obavezno nek ima video poziv i tocka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ivanec kaže...

ja sam si ga vec kupil i razgovaram samo s videom, tak da ak me neko oce nazvat

obavezno nek ima video poziv i tocka.

za 8.000 kuna cemo pojest, popit i ocit na Bahame uzivat jedno 3,4 dana, instalirat cemo skype i pricat kako nam je bilo na bahamima

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice