Samo je bitno da oni krpaju propuste
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
...ma idu mi na živce sa tim svojim tobožnjim ispravljanjem kritičnih sigurnosnih problema, propustima, zakrpama, nadogradnjama,
korupcijom memorije itd itd...
više ne nadograđujem ništa dok ne kupim novi comp...dosta su oni mene špijunirali...
što se tiče sigurnosti ja mislim da to najbolje radi google chrome,čim je neka stranica zaražena odmah upozorava,a i manje je ljudi koristi tim bolje,vjerovatno i ff upozorava ali je malo koristim pa nisam vidio upozorenja,evo sad sam bio na audio cinema art, google chrome odmah upozorava mozilla naravno ništa i to mi se još par puti desilo sa ff
Ujutro kada sam podizao FF, sam mi je krenuo raditu update. Tako da sam sada na miru, valjda?
...i ja ostajem, ali ne na 3.7 nego na 3.5.7...
Odlično!
Nakon Pwn2Own takmičenja Mozilla je ispravila kritičan propust koji je omogućio hakeru da preduzme kontrolu nad Firefoxom.
Inače Nils je rekao Mozilla ima dobre sigurnose alate, ali ih nije implementirala dobro.
Uglavnom u roku od par dana (nekih 6-7) Mozilla je izbacila popravku što je veoma pohvaljujuće jer se ipak neko brine o sigurnosti.
što se tiče sigurnosti ja mislim da to najbolje radi google chrome,čim je neka stranica zaražena odmah upozorava,a i manje je ljudi koristi tim bolje,vjerovatno i ff upozorava ali je malo koristim pa nisam vidio upozorenja,evo sad sam bio na audio cinema art, google chrome odmah upozorava mozilla naravno ništa i to mi se još par puti desilo sa ff
evo kako upozorenje izgleda u FFu:
Ma FF FTW! I tocka. Svi koji se ne slazu GTFO. 
moze li mi netko rec kako napravit real player na firefoxu da npr mogu gledat utakmice na hrt-ovoj stranici?? sve sam probao i ne radi
moze li mi netko rec kako napravit real player na firefoxu da npr mogu gledat utakmice na hrt-ovoj stranici?? sve sam probao i ne radi
probaj ovo http://www.free-codecs.com/download/real_Alternative.htm
...ma idu mi na živce sa tim svojim tobožnjim ispravljanjem kritičnih sigurnosnih problema, propustima, zakrpama, nadogradnjama,
korupcijom memorije itd itd...
više ne nadograđujem ništa dok ne kupim novi comp...dosta su oni mene špijunirali...
da si bar to stavio pod windows-ove update,savršen opis
inače volim firefox,ostali browseri su mi beskrajno dosadni s tim da ne potcjenjujem moć navike..
probaj ovo http://www.free-codecs.com/download/real_Alternative.htm
probao ne radi probao sam druge browsere na ie8 i chromeu sve radi odlicno i mogu gledat a na firefoxu iako mi je ins realplayer najnoviji opet mi dolazi ono instalirajte dodatak a jedva sam sredio ono kad sam na facebook chatu da mi ne dosađuje za onaj quick time plug da ins sad mi to vise ne dolazi iako neznam niti sta sam napravio