Firefox 3.6.3

poruka: 13
|
čitano: 2.687
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Firefox 3.6.3".
16 godina
neaktivan
Firefox 3.6.3

Samo je bitno da oni krpaju propuste

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.

3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Firefox 3.6.3

...ma idu mi na živce sa tim svojim tobožnjim ispravljanjem kritičnih sigurnosnih problema, propustima, zakrpama, nadogradnjama,

korupcijom memorije itd itd...Belji se više ne nadograđujem ništa dok ne kupim novi comp...dosta su oni mene špijunirali...Osmijeh

...kaos...
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
Firefox 3.6.3

što se tiče sigurnosti ja mislim da to najbolje radi google chrome,čim je neka stranica zaražena odmah upozorava,a i manje je ljudi koristi tim bolje,vjerovatno i ff upozorava ali je malo koristim pa nisam vidio upozorenja,evo sad sam bio na audio cinema art, google chrome odmah upozorava mozilla naravno ništa i to mi se još par puti desilo sa ff

dovoljan mi je jedan uređaj sa os u sebi
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 20:14 (blackalbum).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Firefox 3.6.3

Ujutro kada sam podizao FF, sam mi je krenuo raditu update. Tako da sam sada na miru, valjda?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Firefox 3.6.3

Kasno pišu ovi u Bugu. Već postoji ista tema. Ja ostajem na 3.7. 100 % je bolja od verzije 3.6. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 3.6.3

...i ja ostajem, ali ne na 3.7 nego na 3.5.7...Osmijeh

...kaos...
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.4.2010 20:26 (Jurra).
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Firefox 3.6.3

Odlično!

Nakon Pwn2Own takmičenja Mozilla je ispravila kritičan propust koji je omogućio hakeru da preduzme kontrolu nad Firefoxom.

Inače Nils je rekao Mozilla ima dobre sigurnose alate, ali ih nije implementirala dobro.

Uglavnom u roku od par dana (nekih 6-7) Mozilla je izbacila popravku što je veoma pohvaljujuće jer se ipak neko brine o sigurnosti.

There's no sense crying over every mistake. You just keep on trying till you run out of cake.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Firefox 3.6.3
blackalbum kaže...

što se tiče sigurnosti ja mislim da to najbolje radi google chrome,čim je neka stranica zaražena odmah upozorava,a i manje je ljudi koristi tim bolje,vjerovatno i ff upozorava ali je malo koristim pa nisam vidio upozorenja,evo sad sam bio na audio cinema art, google chrome odmah upozorava mozilla naravno ništa i to mi se još par puti desilo sa ff

evo kako upozorenje izgleda u FFu:

Ende Neu
17 godina
neaktivan
Firefox 3.6.3

Ma FF FTW! I tocka. Svi koji se ne slazu GTFO. Namigiva

Set condition one throughout the forum
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Firefox 3.6.3

moze li mi netko rec kako napravit real player na firefoxu da npr mogu gledat utakmice na hrt-ovoj stranici?? sve sam probao i ne radi

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
PlayMaker10 kaže...

moze li mi netko rec kako napravit real player na firefoxu da npr mogu gledat utakmice na hrt-ovoj stranici?? sve sam probao i ne radi

probaj ovo http://www.free-codecs.com/download/real_Alternative.htm

16 godina
neaktivan
Jurra kaže...

...ma idu mi na živce sa tim svojim tobožnjim ispravljanjem kritičnih sigurnosnih problema, propustima, zakrpama, nadogradnjama,

korupcijom memorije itd itd...Belji se više ne nadograđujem ništa dok ne kupim novi comp...dosta su oni mene špijunirali...Osmijeh

da si bar to stavio pod windows-ove update,savršen opisCool
inače volim firefox,ostali browseri su mi beskrajno dosadni s tim da ne potcjenjujem moć navike..

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 8:09 (seneka).
16 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...
PlayMaker10 kaže...

probaj ovo http://www.free-codecs.com/download/real_Alternative.htm

probao ne radi probao sam druge browsere na ie8 i chromeu sve radi odlicno i mogu gledat a na firefoxu iako mi je ins realplayer najnoviji opet mi dolazi ono instalirajte dodatak a jedva sam sredio ono kad sam na facebook chatu da mi ne dosađuje za onaj quick time plug da ins sad mi to vise ne dolazi iako neznam niti sta sam napravio

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.4.2010 13:46 (PlayMaker10).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice