Bio sam odsutan neko vrijeme sa foruma
Vidim da je potrebna pozivnica za digitalnu arhivu.
Može li je netko poslati.
Unaprijed hvala
Bio sam odsutan neko vrijeme sa foruma
Vidim da je potrebna pozivnica za digitalnu arhivu.
Može li je netko poslati.
Unaprijed hvala
Ako kome treba pozivnica, nek se javi u PP
A i za što pozivnica? Za jedan projekt koji neće zaživjeti još najmanje jedno stoljeće...
Da stvarno, znam da sam dosadan ali daj nam bar recite kad planirate druge izdanja staviti na net?
A iskreno, tko ima potrebu za takvo nešto? Svi stari brojevi na jednom mjestu Osobno, zaslon računala mi ne predstavlja neko mjesto na kojemu mogu ugodno čitati duže vrijeme, i to najviše zbog zamora očiju kakvog ovi uređaji prozivode. Ti stari brojevi jesu simpatični, ali što s njima? Vijesti u njima više odavno nisu aktualne, kako igre, tako i hardver, softver i sl. Tako da, bilo bi simpatično, uspomene radi, posjedovati stare brojeve (ja npr. imam na jednom mjestu sve brojeve BUG-a koje sam kupio, ali doista rijetko ih prevrtim). Njihova je sudbina ta da završe u kutiji, na tavanu, konobi ili gdje već, i onda nakon dvadeset i više godina (tko bude živ), da ih čitaju moja djeca, unuci...Kao što su naši stari za nas sačuvali stripove
Tako da je ova digitalna arhiva simpatična 'stvar', tj. biti će takva ako ikada zaživi, ali ne vidim neku korist od njezine primjene.
Jel može pozivnica?
Hvala puno
Mogu li i ja dobiti jednu pozivnicu da to isprobam.
Tnx
Molim i ja jednu pozivnicu... hvala
pozdrav...molim i ja jednu pozivnicu...hvala unaprijed
bio sam na drugom kompu...ako moze ponoviti se pozivnica...bio bih zahvalan
Molim pozivnicu ...
može pozivnica...
Molio bih jednu pozivnicu ako netko ima,hvala.
poslano imam jos dvije
Sad slučajno primjeti da imam 3 pozivnice za digitalnu arhivu Buga, pojma nemam kako sam došo do toga ni gdje se nalazi ta arhiva, pa ako mi može neko objasnit zasto služe te pozivnice?
Pozivnicu molim! :)
Sad slučajno primjeti da imam 3 pozivnice za digitalnu arhivu Buga, pojma nemam kako sam došo do toga ni gdje se nalazi ta arhiva, pa ako mi može neko objasnit zasto služe te pozivnice?
Te pozivnice su trebale služiti tome da ih pokloniš, i to forumašima po želji, te da oni mogu pregledavati bug online arhivu. Ali, od razvitka te ideje očito nije došlo, tako da možeš pročitati samo dva stara broja i to je to. I tako stoji već par mjeseci.
Molim Vas da mi netko pošalje pozivnicu. Puno hvala unaprijed
možete li i meni poslati pozivnicu !?? hvala :D
Poz,
evo i ja bih zamolio pozivnicu, pa ako ima koja dobra dusa...
hvala unaprid...
Može li meni itko molim vas poslati pozivnicu.Stvarno bih volio ovo.
Evo, ako može i meni jedna pozivica. Hvala.
JEL MOZE JEDNA POZIVNICA, MOLIM VAS?! HVALA UNAPRIJED
Tražim jednu igru, recenzija se nalazi u izdanju baga starom barem 10 godina, sjecam se da je naslovnica zelene boje.
Pa ako netko ima pozivnicu, bio bih vrlo zahvalan. Hvala.