Bijeli iPhone u prodaji

poruka: 119
|
čitano: 9.983
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Bijeli iPhone u prodaji".
17 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

meni rekošeda Rvacka ide u ovom proširenju ajpada....a ono ćorak.

ma dajte više...sve pare ću potrošit pa neće bit za to čudo tenike.

Zanimljivo da mi je rekao jedan od dobavljača da oni niš ne zarade na ajpadu....

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

Ovo ce definitivno postaviti nove standarde sto se tice bijele boje...

45 0 hvala 0
18 godina
neaktivan
Re: Bijeli iPhone u prodaji
Sad će krenuti pljuvanje :-)
17 godina
protjeran
Bijeli iPhone u prodaji

Samo ne-cool osobe još imaju crni iPhone,kupite odmah,budite i vi cool !

Moj PC  
9 2 hvala 0
17 godina
Bijeli iPhone u prodaji

kad izađe rozni, kupujem odma! 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Bijeli iPhone u prodaji

Koja inovacija, mislim da mi je ovo glavna prekretnica u životu, i svijet mobitela nikad neće biti isti.

Kladim se da je 3 puta bolji od crnog.

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Moj PC  
15 3 hvala 0
16 godina

ma bezveze tko je htio iphone kupio je .. trebao je odmah beli van ...

17 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

lol

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
Bijeli iPhone u prodaji

Klasični Jobs - i klasični Appleov marketing.

Stvorili su u javnosti sliku da je taj uređaj nešto posebno, nešto za što je trebalo puno muke i puno utrošenih novaca. I ljudi će kupiti, i ljudi će se diviti - bijelom iphoneu. i misliti će da imaju nešto zbilja posebno.

Zamisli, trebalo im je da naprave bijeli uređaj kolko treba za razvoj novog procesora. I zato drugi proizvođaći ne mogu biti uspješni poput apple-a - jednostavno im ne pada na pamet da nešto tako banalno probaju kupcima predstaviti kao nešto posebno. Skidam kapu.

Moj PC  
23 3 hvala 5
17 godina
neaktivan
Chronosus kaže...

Stvorili su u javnosti sliku da je taj uređaj nešto posebno, nešto za što je trebalo puno muke i puno utrošenih novaca. I ljudi će kupiti, i ljudi će se diviti - bijelom iphoneu. i misliti će da imaju nešto zbilja posebno.

Zamisli, trebalo im je da naprave bijeli uređaj kolko treba za razvoj novog procesora. I zato drugi proizvođaći ne mogu biti uspješni poput apple-a - jednostavno im ne pada na pamet da nešto tako banalno probaju kupcima predstaviti kao nešto posebno. Skidam kapu.

Meni je najbolje sto ce sada vecina "naivnih kupaca" prodati svoj crni iphone i kupiti ovaj novi bijeli.

To ti je takva politika.

17 godina
protjeran
Bijeli iPhone u prodaji

Toooooo končno sam ga dočekao... NOT

http://dizanje-ratia.info
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

Nije nista revoluciarno al garant ce ih se prodat vise neg crnih... 

Moj PC  
2 2 hvala 0
18 godina
Bijeli iPhone u prodaji

Pa kolko se drugih mobova pojavi u drugim bojama a istog su kalibra pa cak i bolji od iPhone-a i o tome se ne pise...

Sto je to Stevo bacio u zrak da je ljudima usadio takvu slabost za iPhone-om... Ne znam odgovor na to pitanje, al znam to da je kod mene izazvalo kontra-efekt :)

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 22:39 (Batista).

5 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
ladno niste skontali da ce ga biti cak i u citiram: "Kong Kongu", a eto u hrvatskoj nece. dobro nisu napisali King Kongu :)
17 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

100% je bjelji od crnog

Moj PC  
29 0 hvala 4
16 godina
luka_cro kaže...
Chronosus kaže...

Meni je najbolje sto ce sada vecina "naivnih kupaca" prodati svoj crni iphone i kupiti ovaj novi bijeli.

To ti je takva politika.

Jos bolje za mene hehe

Networking Admin,nemam 15 godina takav mi je nick :)
16 godina
neaktivan

Upravo je to politika glupih amerikanaca,samo ne znam zasto se i proizvodjaci iz azije i europe ne okrenu istoj taktici,uvaljivati slicne stvari glupim amerima,izbace recimo Samsung galaxy u nekoj posebnoj boji(samo za SAD trziste :D),ili recimo ugraviraju americku zastavu ili nesto slicno(umjesto da ulazu u poboljsavanje funkcija samog telefona,kameru,ekran procesor i ostale normalne stvari),ili recimo tusi stoci kakve telefone izradjene u obliku obame hahah ici ce to tamo kao halva hahah.

16 godina
neaktivan
zlajutin kaže...

Upravo je to politika glupih amerikanaca,samo ne znam zasto se i proizvodjaci iz azije i europe ne okrenu istoj taktici,uvaljivati slicne stvari glupim amerima,izbace recimo Samsung galaxy u nekoj posebnoj boji(samo za SAD trziste :D),ili recimo ugraviraju americku zastavu ili nesto slicno(umjesto da ulazu u poboljsavanje funkcija samog telefona,kameru,ekran procesor i ostale normalne stvari),ili recimo tusi stoci kakve telefone izradjene u obliku obame hahah ici ce to tamo kao halva hahah.

Oni su sve al ne glupi.....ljudi zaradjuju ogroman novac na svojim proizvodima.

Ne mogu da shvatim neke ljude zasto pljujete po iphonu,htc,samsungu......ljudi naprave neki proizvod a na tebi je da li ces ga kupiti ili ne niko te ne sili.

Ko ima novac i kome se svidja kupit ce bijeli iphone ko ima novac i nesvidja mu se kupit ce neku nokiu,samsung....ko nema novac jbg. zao mi je.

Imam osjecaj da najvise pljuju oni koji bi ga rado imali a nemaju novaca,pa da sebe malo utjese govore kako nevalja ovo nevalja ono....

Meni je iphone4 dobar mob.,kvalitetan,funkcionalan dobro izgleda medjutim meni se vise svidio htc Desire pa sam njega uzeo i nemam nista protiv iphona

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.4.2011 23:38 (Quilombo23).
18 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

neki dan je izašla zelena nokija pa niste o tome pisali.

Većinu novca sam prokartao, prokurvao i propio. Ostatak sam potrošio bezveze - George Best

10 1 hvala 0
18 godina
Bijeli iPhone u prodaji

Ovo mijenja sve. Ponovno. {#}

Down goes the window, out goes the heat!
Moj PC  
4 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

nista cudno..danas je dovoljno da mediji kazu ovo je dobro, i da jos bude skuplje, i odma je pozeljno, i doslo je cak i do tehnike..

zato sada zaradjuje justin bieber, zato je najuspjesnije ono sto cilja na vecinu ljudi, a vecina je glupa, bez uvrede, al tako je..i ciljaju na djecu koja nemaju pojma ni o cemu..

iPhone je dobar, nema sta, ali nije zato uspjesan, nego zato sto cilja na idiote..

nemam nista rec protiv tog mobitela, ali kada vidim cijene kod mene..za cijenu iPhone-a 4 mogu uzet jako dobar gaming pc..pa cak i stariji 3G kosta oko 1000KM..

N8 i N900 su duplo jeftiniji od iPhone 4G..

17 godina
Bijeli iPhone u prodaji

Meni po slikama bijeli mi se uopće ne sviđa naspram crnoga, možda je uživo nešto ljepšiji...

Ali važno je da će se sada opet brujiti o iphone-u. To je ono što apple i želi, da stalno ima hype-a. Jer na kraju oni se nemoraju reklamirati, to čine svi portali koji prenešaju tu vijest diljem svijeta. I onda kada to taman prestane, onda će krenuti šuškanja o petici i tako ukrug...

Problem je što ima gomila ljudi koji te fore puše, ali to je njihov problem, neka troše. 

Stoja
Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
Bijeli iPhone u prodaji

O petici se šuška već odavno a već su počele glasine i o šestici.{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Bijeli iPhone u prodaji

Bijeli iphone uživo izgleda bolje nego na slici (makar ona starija verzija iphona je izgledala dosta dobro). Više mi šminkersi djeluje, a nije mi  sada cilj da ljude bulje u mene i gledaju koju mobitel ja koristim. Ali tko voli neka izvoli. {#}

Nokia se ističe po svemu ostalome{#}

0 0 hvala 0
18 godina
000igor000 kaže...

Bijeli iphone uživo izgleda bolje nego na slici (makar ona starija verzija iphona je izgledala dosta dobro). Više mi šminkersi djeluje, a nije mi  sada cilj da ljude bulje u mene i gledaju koju mobitel ja koristim. Ali tko voli neka izvoli. {#}

Nokia se ističe po svemu ostalome{#}

Gay mi je totalno taj bijeli. {#}{#}

Inače, sad će opet svi jedva dočekati da se dokopaju svog novog bijelog Ajfona...

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
16 godina
Stoja kaže...

Meni po slikama bijeli mi se uopće ne sviđa naspram crnoga, možda je uživo nešto ljepšiji...

Ali važno je da će se sada opet brujiti o iphone-u. To je ono što apple i želi, da stalno ima hype-a. Jer na kraju oni se nemoraju reklamirati, to čine svi portali koji prenešaju tu vijest diljem svijeta. I onda kada to taman prestane, onda će krenuti šuškanja o petici i tako ukrug...

Problem je što ima gomila ljudi koji te fore puše, ali to je njihov problem, neka troše. 

Upravo to.

Reklamu rade sami korisnici, i oni koji su protiv iPhonea. Jer govoria ti protiv ili za njima je svejedno, glavno da se priča o njemu.

http://about.me/antesirkovic
17 godina
neaktivan
Chronosus kaže...

jednostavno im ne pada na pamet da nešto tako banalno probaju kupcima predstaviti kao nešto posebno. Skidam kapu.

Otom potom. Vidim par puta dnevno onu LG-evu reklamu za Optimus X2 i primjetio sam da je REVOLUCIJA glavni pojam te reklame.

I'll be back
17 godina
microman kaže...
Chronosus kaže...

jednostavno im ne pada na pamet da nešto tako banalno probaju kupcima predstaviti kao nešto posebno. Skidam kapu.

Otom potom. Vidim par puta dnevno onu LG-evu reklamu za Optimus X2 i primjetio sam da je REVOLUCIJA glavni pojam te reklame.

Pa kada i je, to je prvi mobitel s dvojezgrenim procesorom i to se jasni daje na znanje. Nije za uspoređivati tu revoluciju i Apple-ovu ''revoluciju''

Ja sam manijak iz gimnazijskog parka
17 godina
mind_challenge kaže...

Pa kada i je, to je prvi mobitel s dvojezgrenim procesorom i to se jasni daje na znanje. Nije za uspoređivati tu revoluciju i Apple-ovu ''revoluciju''

Pa nije baš neka revolucija kad OS nije sposoban iskoristit taj dvojezgreni procesor. Kao i velika većina aplikacija.

17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...
microman kaže...
Chronosus kaže...

Neš ti revolucije kad ti brzina izvođenja nije ionako ništa brža u odnosu na single core 1Ghz na Desire-u(isprobano), a baterija zato krepava mnogo brže u usporedbi sa Desire-om, a kad tome dodaš da i na HTC-ovom krepava jako brzo dobiješ pravu malu revoluciju, no ne u brzini izvođenja, vec u brzini krepavanja baterije.

Apple sa druge strane jest napravio revoluciju sa prvim iPhone-om. Iako je prvi iPhone bio šrot bio je definitivno u potpunosti funkcionalan, za razliku od nekih kvazi hibrida od Nokie.Naravno odmah potom išli i drugi na Touch.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.4.2011 9:16 (microman).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice