BenQ odustaje od optičkih medija

poruka: 8
|
čitano: 1.408
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "BenQ odustaje od optičkih medija".
18 godina

Mediji su im katastrofalno loše kvalitete. Osim Mitsubishi Chemicalsa, Taiyo Yudena i povremeno TDK vlastite proizvodnje, nema ničeg na tržištu kaj valja. Ritek je smeće, Moser Baer je onakav kako i zvuči... :)

I thought my Uncle Tommy was wearing black socks, but when I looked at them closely, they were just very, very, very, very, very, very, very, very, very dark blue.
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Izgleda da će optičke medije zadesiti slična sudbina koja je svojedobno zadesila i diskete.

Svakom poklopcu lonac!

1 0 hvala 0
16 godina
protjeran

ne da izgleda,nego je to sigurno.ja se ni nesjecam kad sam zadnji put koristio neki cd/dvd

6 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Bome ni ja. Samo ovima starije generacije (tipa bake, tete, roditelji i profesori) zapržim nešto ako zatreba {#}
Svi ostali koriste flash ili prijenosne diskove.

Svakako pametna odluka za BenQ, napustiti tržište koje tone i posvetiti se necem novom.

Samo je pitanje vremena kada ce ostali slijediti njihov potez.

Samo šteta što još ne postoje neki full jeftini USB flashovi. Kao onaj koncept da je kuciste od papira.

Idealno bi bilo da košta kao DVD u vrijeme svog pocetka 10-20kn i da ima npr.2-4gb

Dakle potpuno nevažno koliko ce trajat, samo da izdrži bar pol godine ili 20ak presnimavanja.

Najjeftiniji flash od 2gb trenutno kosta 47kn. Nek samo prepolove cijenu i opticki mediji mi službeno

više nece trebati {#}

Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: BenQ odustaje od optičkih medija

ha dobro kaj sad kad bude bolja situacija budu radili nekaj drugo ...

17 godina
alen-c kaže...

Bome ni ja. Samo ovima starije generacije (tipa bake, tete, roditelji i profesori) zapržim nešto ako zatreba {#}
Svi ostali koriste flash ili prijenosne diskove.

Svakako pametna odluka za BenQ, napustiti tržište koje tone i posvetiti se necem novom.

Samo je pitanje vremena kada ce ostali slijediti njihov potez.

Samo šteta što još ne postoje neki full jeftini USB flashovi. Kao onaj koncept da je kuciste od papira.

Idealno bi bilo da košta kao DVD u vrijeme svog pocetka 10-20kn i da ima npr.2-4gb

Dakle potpuno nevažno koliko ce trajat, samo da izdrži bar pol godine ili 20ak presnimavanja.

Najjeftiniji flash od 2gb trenutno kosta 47kn. Nek samo prepolove cijenu i opticki mediji mi službeno

više nece trebati {#}

pa radije cu taj za 50 kuna kupit nego neki papirnati koji traje 6 mjeseci...on WTF???

17 godina
odjavljen

Zadnji kvalitetni medij koji su 'oni' (Benq) napravili je bio onaj Acer gold CD, dok su jos bili pod Acer-om. Ukoliko se ne varam. Od onda s njima nisam imao ugodnih iskustava.

Inace, nista cudno da odustaju, jer se sve manje arhivira i piratluk. Cemu stavljati film ili seriju kada su brzine takve da se lako opet skine.

Posljednji spindle od 50tak komada mi je trajao 2 godine, a i to se umnazale privatne snimke za podjelu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
z1k4 kaže...
alen-c kaže...

(...)

Dakle potpuno nevažno koliko ce trajat, samo da izdrži bar pol godine ili 20ak presnimavanja{#}

pa radije cu taj za 50 kuna kupit nego neki papirnati koji traje 6 mjeseci...on WTF???

Poanta je u tome da ga u tom slucaju nebi samo ti koristio nego kad ti netko dođe a nema USB.

Npr.frend oce da mu prebacim određene dokumente nabrzinu i neke pjesme.

Prije bi mu ili pržio CD ili posudio svoj USB, pa bi mi ga trebao vracati i bezveze.

Ovako mu ga daš, i on nekom par puta slicno prekopira i to je to. Znaci tu nije bitna trajnost nego

cijena. Naravno ako mogu biti trajniji, tim bolje. 6mjeseci sam bezveze izvalio.

Poanta je da koštaju 10ak kn {#}

Ne dozvolite da vas obeshrabre oni koji su razočarani životom i koji su postali gluhi za najdublje i iskonske želje svoga srca - IVAN PAVAO II
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice