wow...
masna stvarčica, cijena će biti astronomska, ali smije se maštati...
wow...
masna stvarčica, cijena će biti astronomska, ali smije se maštati...
one word: overkill!
Kada bi ovo kupili bili bi mirni sljedećih 10 godina da možete igrat high-end igre na maximalno...a opet ako svake godine date 2k za nadogradnju - dođe vas da je ovo neisplativo...
Ako mu je cijena 12k kn onda se isplati, ali 90% da je veća
pa sad vi procjenite tko je ovdje glup
Kada bi ovo kupili bili bi mirni sljedećih 10 godina da možete igrat high-end igre na maximalno...a opet ako svake godine date 2k za nadogradnju - dođe vas da je ovo neisplativo...
Ako mu je cijena 12k kn onda se isplati, ali 90% da je veća
pa sad vi procjenite tko je ovdje glup
mama kupi mi to... nećeš mi morati ništa dati 5 godina
Da to cudo radi cijeli dan to je 50Kn struje... Pa * 30... OMG. Al' ako kupujes BMW, valjda imas i za gorivo 
Samo komponente dodju u retailu preko 30k
Pa sad kako je ASUS treba dodat jos oko 10k... !!!
Overkill. A ionako ce bit zastario za godinu - dvije.
Idem si ja graditi malu nuklearku kraj kuce...
A plus... za 3 godine... ovo će biti više manje prosječno... samo... koliko ćemo mi svi struje onda plačati...
Nema sta, konfiguracija do y
y
!!!
bezzze
bezzze

konfiguracija je totalno do jaja. ali stvarno 2kw je malo previše. definitivno previše.
Pa naravno da ce bit zastario... ali ovisno za što :D
Ljudi koji cak i razmisljaju o ovakvom kompu, i sto je najbitnije imaju love za njega, sigurno ga nece drzat 7 godina :D
A kako ide tehnika u pogledju memorije-procesora-grafickih naprijed... mogu zakljucit da hoce bit zastario za koju godinu.
A što se tiče napajanja... koliko čitam na netu tri-SLI NE RADI sa napajanjima ispod 1.2kW... a jos ako dodamo ostalu opremu u ovom kompu... bas me zanima koliko struje to potrosi na godinu... vjerojatno vise od malo kvalitetnije klime :D :D
Niđe veze
Jako dobro.. ali jako puno troši na žalost 
Isplati li se dati toliko novaca za tu konfu sada, pošto će za 2 godine ista (po snazi) konfa od drugačijih dijelova koji će manje struje gutati biti duplo jeftinija?
Kod hi-tech konfi se nikada ne treba iči na maximum overkill jer ih se DEBELO preplati i popushi hrpu love, a za duplo manje se složi makina koja ima 90% tih performansi sa današnjim softverom 
Što se zastarjevanja tiće - mislim oko 3 godine da bi bio mir s ovim čudom