wow...
masna stvarčica, cijena će biti astronomska, ali smije se maštati...
wow...
masna stvarčica, cijena će biti astronomska, ali smije se maštati...
one word: overkill!
Kada bi ovo kupili bili bi mirni sljedećih 10 godina da možete igrat high-end igre na maximalno...a opet ako svake godine date 2k za nadogradnju - dođe vas da je ovo neisplativo...
Ako mu je cijena 12k kn onda se isplati, ali 90% da je veća
pa sad vi procjenite tko je ovdje glup
Kada bi ovo kupili bili bi mirni sljedećih 10 godina da možete igrat high-end igre na maximalno...a opet ako svake godine date 2k za nadogradnju - dođe vas da je ovo neisplativo...
Ako mu je cijena 12k kn onda se isplati, ali 90% da je veća
pa sad vi procjenite tko je ovdje glup
mama kupi mi to... nećeš mi morati ništa dati 5 godina
Da to cudo radi cijeli dan to je 50Kn struje... Pa * 30... OMG. Al' ako kupujes BMW, valjda imas i za gorivo
Samo komponente dodju u retailu preko 30k
Pa sad kako je ASUS treba dodat jos oko 10k... !!!
Overkill. A ionako ce bit zastario za godinu - dvije.
Idem si ja graditi malu nuklearku kraj kuce...
A plus... za 3 godine... ovo će biti više manje prosječno... samo... koliko ćemo mi svi struje onda plačati...
Nema sta, konfiguracija do yy
!!!
bezzze
bezzze
konfiguracija je totalno do jaja. ali stvarno 2kw je malo previše. definitivno previše.
Pa naravno da ce bit zastario... ali ovisno za što :D
Ljudi koji cak i razmisljaju o ovakvom kompu, i sto je najbitnije imaju love za njega, sigurno ga nece drzat 7 godina :D
A kako ide tehnika u pogledju memorije-procesora-grafickih naprijed... mogu zakljucit da hoce bit zastario za koju godinu.
A što se tiče napajanja... koliko čitam na netu tri-SLI NE RADI sa napajanjima ispod 1.2kW... a jos ako dodamo ostalu opremu u ovom kompu... bas me zanima koliko struje to potrosi na godinu... vjerojatno vise od malo kvalitetnije klime :D :D
Niđe veze
Jako dobro.. ali jako puno troši na žalost
Isplati li se dati toliko novaca za tu konfu sada, pošto će za 2 godine ista (po snazi) konfa od drugačijih dijelova koji će manje struje gutati biti duplo jeftinija?
Kod hi-tech konfi se nikada ne treba iči na maximum overkill jer ih se DEBELO preplati i popushi hrpu love, a za duplo manje se složi makina koja ima 90% tih performansi sa današnjim softverom
Što se zastarjevanja tiće - mislim oko 3 godine da bi bio mir s ovim čudom