Androidaši koji ne vole Android

poruka: 104
|
čitano: 17.288
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Androidaši koji ne vole Android".
16 godina
protjeran

mogu li te marketinske fore nize pasti,

pozvat nezadovoljne korisnike konkurencije te ih javno nagraditi

pih

18 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

iman android i normalno da je smece, sta uopce moze bit dobro od lopovskog google-a, gamad najveca, povraca mi se na njih, samo da im je pokrast podatke svih ljudi na svitu.

9 34 hvala 0
17 godina
neaktivan

MS se stvarno srozao ovim činom.

Moj PC  
27 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Wiliams, sumnjam da ćeš dobiti mobitel od MS-a.

bit.ly/dcyfs
Moj PC  
35 0 hvala 0
16 godina
Re: Androidaši koji ne vole Android
williams kaže...

iman android i normalno da je smece, sta uopce moze bit dobro od lopovskog google-a, gamad najveca, povraca mi se na njih, samo da im je pokrast podatke svih ljudi na svitu.

Jer isto ne rade i Microsoft i Apple?? Mislim da je vrijeme da se onda jednostavno riješiš svih mobitela koje imaš ...
13 godina
protjeran

u ljubavi i ratu je sve dopusteno. a koliko ja znam, google i ms se bas nesto i ne vole :)

colonello bastardo
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina

koji FUD! vuk mijenja dlaku, ali ćud nikad. microsoft nikada neće odstupiti od svoje politike prema FOSS-u, a to je fear, uncertainity, doubt. zamislite da neka firma otvori takav natječaj da pričamo o windowsima  ...koliko bi tu tek bilo komentara.

pljuvanje po konkureciji ne čini te bolji, to ballmer neće nikad shavatit. očito da ms jako smeta njihov loš položaj u mobilnom svijetu. a navikli su imati monopol.

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!

24 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
williams kaže...

Ako nemas nista pametnije za pisati/reci, bolje onda zasuti.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
16 godina
hrvooje kaže...

pljuvanje po konkureciji ne čini te bolji, to ballmer neće nikad shavatit. očito da ms jako smeta njihov loš položaj u mobilnom svijetu. a navikli su imati monopol.

Pa ne bih se slozio so ovim dijelom. Apple je izgradio carstvo pljujuci po konkurenciji. Dakle ima itekako koristi. Istina moralne vrijednosti postaju upitne, ali kada je biznis u pitanju moral je zadnje na sto se gleda.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 13:18 (syncmaster245b).
15 godina
protjeran

tko o cemu, kurva o postenju...

-To Start Press Any Key. A gdje je ANY tipka?-
Moj PC  
16 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja ne vidim nista lose u ovom potezu, besplatan marketing a ljudi koji nemaju ni android ni iphone ce izmisljat price da dode besplatan mobitel.

offtopic

apple pljuje po ms-u godinama pogledajte si reklame na youtubu.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

kladim se da će dio komentara završiti u nekom skorašnjem videu tipa onoga kontra openofficea 

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ma opce je poznato da je android smeće, samo nitko od forumaša to neće priznat. Zato su svi ovi osjetljivi koji imaju samsunge kada se prica o njima. Kada im istekne ugovor i pređu na iPhone onda se sve otkrije.

Moj PC  
3 28 hvala 0
14 godina

android i dalje miljama ispred svih drugih mobilnih OS-ova {#}

Mirno more nikad nije stvorilo dobrog mornara
Moj PC  
11 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...

Ma opce je poznato da je android smeće, samo nitko od forumaša to neće priznat. Zato su svi ovi osjetljivi koji imaju samsunge kada se prica o njima. Kada im istekne ugovor i pređu na iPhone onda se sve otkrije.

Pričaš gluposti. iOS je skroz zatvoreni OS koji ako želiš prčkat gubiš jamstvo na uređaj od više tisuća kuna.

Android je zaslužan što se arena Smartphone-a toliko zahuktala, i ne dopušta drugima da se opuste a svi od toga imaju koristi.

Da ne govorimo o open source zajednici koja nastavlja pratiti popularne uređaje još dugo nakon izostanka službene podrške za njih.

Jedino što je problematično jest samostalna odluka pojedina kompanije koliko nadogradnji će izbaciti za svoj uređaj. no to korisnicima omogućuje da procjene za koju kompaniju će se odlučiti pri kupovini mobitela.

Da ne govorima da je Android napokon dove smartphoneove u u pljiće džepove i u džepove teenagera kojima tate nemaju milijune za kupovinu gejfona.

{#}

15 godina
neaktivan
williams kaže...

pa google ne krade podatke, oni ti ljepo kazu uzet cemo tvoje podatke kako bi ti mogli napucat najbolje reklame i davat stvari besplatno....

po meni fer... eto i microsoft uzme podatke a opet ti sve zivo naplate i jos kucnu i reklame,a za apple da i ne kazemo, plati mnogo ako zelis uredaj, plati jos ako zelis neku funkcionalnost i gledaj reklame, tak da ne vidim po cemu ti mislis da su ovi gamad lopovska....

ONTOPIC:

al dobro svi smo imali neugodna iskustva sa androidom, ali imao sam ih i sa iOS-om (koji kao radi savrseno), sa winmo (wp7 jos nisam probao), tak da nevidim di je problem...

ali mogu reci da mi u svemu tome android najbolje pase, jer ima vrlo vrijednu zajednicu koja se uvijek potrudi i da nam brze i stabilne romove....

EDIT: da sto sam zaboravio napomenit, ti neugodnjaci su mi najvise bili na verzijama ispod 2.1. ali na ovim isznad gotovo da ih nema, tu i tamo neki crash jednom u mjesec 2, (a tako su mi se i appovi na ios5 crashali isto, stoga tu nemoze nitko reci da je jedan bolji od drugoga)

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 15:18 (Check).
17 godina
neaktivan

Androidova najveća prednost je ujedno (meni osobno) njegova najveća mana - otvorenost sustava.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 15:18 (Danny_HR).

11 0 hvala 0
14 godina
dosta klinaca kao i ja uzima smartphone. al koji ce jos klinjo imat WP 7 . neznam ni jednog koji ga ima..
17 godina
neaktivan

Koliko ono WP telefona ima na prodaju u HR?

Možda ti to objasni zašto ih nitko od tvojih "klinaca" nema.

I used to play a little, but a little wouldn't do it, so the little got more and more.
15 godina
neaktivan
dinos3 kaže...
dosta klinaca kao i ja uzima smartphone. al koji ce jos klinjo imat WP 7 . neznam ni jednog koji ga ima..

pa kad po androidu mos i prckat po systemu i mjenjat kernele itd... ekstra fun:D

16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Androidova najveća prednost je ujedno (meni osobno) njegova najveća mana - otvorenost sustava.

Najveća mana svakog OS-a je to što su ljudi općenito blago retardirani, a onda prelazimo na ostale manjkavosti, ovisno o OS-u

17 godina
Danny_HR kaže...

Kako mu je to tocno mana?

- Psiho246
14 godina
@danny tko hoce wp telefobln ima na njuskalu..
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Kako mu je to tocno mana?

Smanjena sigurnost, stabilnost i općenita kvaliteta dobrog dijela aplikacija koje za Android nalaziš, kao i raznih launchera i sl.

Slažem se da nekom predstavlja veselje prčkati po telefonu i igrati se raznim kombinacijama. Bruno (Šef) razne kombinacije mijenja na praktički tjednoj bazi ako se ne varam. Ali koliko je takvih ljudi?

Većina ljudi želi da stvar radi i da ne moraju brinuti o stabilnosti bilo čega.

Ako pričamo konkretno o app storeu, garantirano će se na iTunesu naći manji postotak nevaljalih aplikacija nego na Android Marketu.

Nit su svi frikovi za instaliravanjem i isprobavanjem svega, nit svi imaju vremena i volje za to. Kad nešto želim koristiti, želim da je ispravno, da radi stabilno i da mi ne opterećuje sustav više nego što bi trebalo.

Koliko mi se samo puta desilo, dobro pretjerujem, 2-3 puta mi se desilo, da skinem app s Marketa i shvatim da mi drastično usporava telefon ili cucla bateriju ko lud. Na iPhoneu nemam tih problema, jer ako ništa drugo bar mogu biti siguran da je sve prošlo prilično rigoroznu provjeru.

Utoliko što nisam lud za prčkanjem po telefonu i želim vrijeme uložiti u nešto drugo otvorenost platforme smatram manom.

17 godina

Prodajne brojke sve govore i .

Adobe Flash security issues = 96 Average browser security issues w/ JavaScript on = 237 All five major browsers w/ JavaScript on = 1,185
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

I ne znam što ste se svi zapjenili oko ovakvog načina promidžbe, pa Google može napraviti isto. Hvala bogu ima materijala koliko hoće, za bilo kojeg konkurenta.

2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovo je prilično nisko. Svi se nekako prljavo suprotstavljaju androidu, MS sa ovakvim glupostima, a Apple sa bezbroj tužbi.

U mad, ms & apple?

http://troll.me/images/trololo/u-mad-bro.jpg

UT3, Lily Allen, Franz Ferdinand, R.E.M., nVidia, Intel :: FANBOY :: BEWARE!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zna se pobogu zašto se kupuje android, a zašto ovi drugi i vise stanite s glupostima. Svaki ima svoje prednosti i nedostatke.

A sto se tiče Microsofta, cuj, ni prvi ni zadnji
17 godina
neaktivan
FioPro kaže...

Ovo je prilično nisko. Svi se nekako prljavo suprotstavljaju androidu, MS sa ovakvim glupostima, a Apple sa bezbroj tužbi.

U mad, ms & apple?

http://troll.me/images/trololo/u-mad-bro.jpg

Nije to prljavo, samo pametno.

Biznis ti ne funkcionira kao prijateljstvo, ak nisi do sad skužio. Ne postoji prljavo, postoji samo pametno i glupo postupanje.

17 godina
neaktivan

To što je pametno ne znači da ne može biti prljavo. Naravno da će igrati na slabosti protivnika, a to je najprimitivniji argument, reći "pusti mene, pogledaj njega, on je isto dobio 1 iz ispita iz matematike"

UT3, Lily Allen, Franz Ferdinand, R.E.M., nVidia, Intel :: FANBOY :: BEWARE!
Poruka je uređivana zadnji put pet 16.12.2011 15:46 (FioPro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice