Androidaši koji ne vole Android

poruka: 104
|
čitano: 17.571
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "Androidaši koji ne vole Android".
17 godina
neaktivan
Re: Androidaši koji ne vole Android
Ezio kaže...

ili napisati više virusa

Ne postoji toliko siguran OS koliko korisnik moze biti glup. I da mu das kontroler samo s jednim gumbom, uspio bi to strgati i pokvariti...

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.12.2011 23:54 (1domagoj1).
15 godina
1domagoj1 kaže...
Ezio kaže...

ili napisati više virusa

Ne postoji toliko siguran OS koliko korisnik moze biti glup. I da mu das kontroler samo s jednim gumbom, uspio bi to strgati i pokvariti...

Nekoga tko se ne razumije u tvoju struku ne mozes zvati glupanom. Mobiteli se ne proizvode za informaticare i hakere nego za opcu populaciju.
17 godina
Ezio kaže...
hrvooje kaže...
boing24234 kaže...

Uvjeravati neiskusne kako Windowsi ne valjaju jer su od Micro$ofta i nesigurni su jer nisu open source je nepošteno prema njima.

Linux kernel također ima bugova koliko hoćeš, najprimjetniji je nedavno bio onaj koji se korisnicima s laptopima manifestirao kao brzo trošenje baterije. Open source je, pa se nije moglo sitjerat taj bug dosta vremena, čak ni ustanoviti kako se uvukao.

pokaži mi gdje sam ovo rekao ovo žuto markirano?! rekao sam samo da otvorenost koda može značiti prije pronalaženje bugova i njihovo rješavanje, jednostavnim principom, ako više pari očiju pogleda kod naći će se i više bugova. 

ili napisati više virusa

da. npr. linux server i apache drže preko 60% svetskog tržišta servera i kod im je otvoren. prepuni su virusa. 

Kapitalizam želi proizvesti i prodati što više u što kraćem vremenu sa što manje radnika!
16 godina
odjavljen

po cemu je o android kompliciraniji za koristenje od drugih? najveca mana androdida je lagg a cini se da to nece tako skoro biti rijeseno

http://www.phonearena.com/news/Here-is-why-Android-is-laggy-and-why-its-going-to-remain-like-that-in-the-near-future_id24434

imao sam android, sad imam wp7 a stari ima ajfon4s (niti se sexa vise, niti je pametniji niti se proljepsao

) a prvi smartphone mi je bila nokia n93. i sve mi je OK ali i za sve imam zamjerke (osim za symbian kojeg dugo nisam koristio) android lagga, ajfon one shiny pi7darije, wp7 multitasking kod 3rd party app. ima toga jos ali ovo je meni najbitnije.

mislim da ce wp7 procvjetati tek sa windows 8. ako se ne varam najavili su full support wp7 tj 8 s windowsima 8.. nesto kao produzetak pc na mobitel

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ezio kaže...
Nekoga tko se ne razumije u tvoju struku ne mozes zvati glupanom. Mobiteli se ne proizvode za informaticare i hakere nego za opcu populaciju.

Bas naprotiv. Uvijek polazis od konstantacije da su korisnici glupi. Ne misli se tu doslovno glupi, tj. da imaju IQ 50 i da su mentalno retardirani, ne, ne, ne.

Polazis uvijek od konstantacije da su korisnici glupi u smislu, da tvoj softver nece koristiti onako kako je namjenjen da se koristi - tu vrlo cesto pada softver netestiran na takozvane corner cases, dakle rubne slucajeve koji nikome od developera ne bi pali na pamet (jer se pretpostavlja da ces softver koristiti kako je i zamisljen da se koristi) - vec da ce korisnik uspijeti, na samo njemu poznat nacin, nekako izazvati bug u tvom softveru, nepravilnim rukovanjem (a ti nisi predvidio i pokrio takvo rukovanje). Na to se misli. Naravno, pod tim se takoder misli i na kompliciranost/jednostavnost sucelja te da to sucelje mora biti toliko jednostavno da ce ga svaki korisnik intuitivno znati koristiti, bez da cita manual/help. Na to se misli kad se kaze da uvijek trebas pretpostaviti korisnicku glupost.

@skank666

Nema vise lagganja, s ICS-om je stigla hardverska akceleracija, stvar je sad mrak.

C provides a programmer with more than enough rope to hang himself. C++ provides a firing squad, blindfold and last cigarette.
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 18:22 (1domagoj1).
17 godina
neaktivan
Android je totalno neintuitivan, kompliciran i nezgrapan. Imam htc smatphone i kindle fire i oboje poželim prije baciti u koš za smeće nego prodati ih i nekome zagorčati život. Vidi se da ga je radila firma koja u 20 godina nije ništa pametno napravila od pojave tražilice. Uređaji trebaju služiti korisniku a ne da korisnik služi uređaju. Svima predviđam propast. Osim Appleu naravno.
Do Not Feed The Trolls!

0 1 hvala 0
14 godina

Inari kaže...

Android je totalno neintuitivan, kompliciran i nezgrapan.

Zato lijepo onda ti sebi uzmi ajdFon i budi manga. Koji bi ti savršeno služio.
Nije žvaka za seljaka...

Inari kaže...

Svima predviđam propast. Osim Appleu naravno.

Da, da. Jedva čekam već iduću godinu, kada se ICS popularizira.
Kada izađu novi flagship uređaji s Androidom. Onda ćemo gledati kako se Apple pozdravlja s tronom.
To uopće nije upitno hoće li, nego je samo pitanje kada. 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
16 godina
neaktivan
Inari kaže...
Android je totalno neintuitivan, kompliciran i nezgrapan. Imam htc smatphone i kindle fire i oboje poželim prije baciti u koš za smeće nego prodati ih i nekome zagorčati život. Vidi se da ga je radila firma koja u 20 godina nije ništa pametno napravila od pojave tražilice. Uređaji trebaju služiti korisniku a ne da korisnik služi uređaju. Svima predviđam propast. Osim Appleu naravno.

LOL!

A Apple je bolji po tom pitanju? Apple je tu puno lošiji...

BTW., GMail

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
13 godina
odjavljen
Šef kaže...

BTW., GMail

Sad si me sjetio, jedino kaj na Iphoneu zavrijeđuje klanjanje je mail aplikacija. {#}

16 godina
Inari kaže...

Ljude koji nisu sposobni biti piloti ne vidim da pljuju po Boingu ili Cesni.

Gods are fragile things; they may be killed by a whiff of science or a dose of common sense. – Chapman Cohen
17 godina
neaktivan
Uh, uh koliko odgovora. Nitko sretniji od mene da dođe prava konkurencija Appleu ali kako za sada stvari stoje, sve su loše kopije iPhonea i iPada. Google je najobičnija kopipejstalica. U usporedbi sa iOS-om to je kao da prije trcanja dvojiš da li ćeš obuči Nike-ice ili Starke. Da se dijele uz Jutarnji za 5 kn ne bih ga koristio. Pokušao sam više puta ali eto jedino što kod tehnologije nikako ne mogu probaviti je glupost, a nje kod Androida ne manjka. Mogao bih napisati knjigu što sve ne valja, ali nit bi itko od vas skužio o čemu govorim niti bih promjenio svijet :) Stoga da se riješim svog trasha prodajem Kindle Fire dva dana star i htc Wildfire 1 god. Zainteresirani na PM.
Do Not Feed The Trolls!
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 17:17 (Inari).

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
Inari kaže...
Uh, uh koliko odgovora. Nitko sretniji od mene da dođe prava konkurencija Appleu ali kako za sada stvari stoje, sve su loše kopije iPhonea i iPada. Google je najobičnija kopipejstalica. U usporedbi sa iOS-om to je kao da prije trcanja dvojiš da li ćeš obuči Nike-ice ili Starke. Da se dijele uz Jutarnji za 5 kn ne bih ga koristio. Pokušao sam više puta ali eto jedino što kod tehnologije nikako ne mogu probaviti je glupost, a nje kod Androida ne manjka. Mogao bih napisati knjigu što sve ne valja, ali nit bi itko od vas skužio o čemu govorim niti bih promjenio svijet :) Stoga da se riješim svog trasha prodajem Kindle Fire dva dana star i htc Wildfire 1 god. Zainteresirani na PM.

Pošto je Android sranje, prodaš mi Kindle za 200kn? Znam da će biti muka, ali eto, dobra sam srca, da tebe spasim te muke.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
17 godina

Evo i ja sam zainteresiran. Samo da se jadan ne patis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Beno kaže...

Evo i ja sam zainteresiran. Samo da se jadan ne patis.

Prodat cu ga onome tko mi najvise bude isao na zivce ovdje, za svega 200 ali USD.
Do Not Feed The Trolls!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice