šteta
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A toliko truda i novaca za FAB 36 u Dresdenu. Sada će biti više ovisnosti o TSMC-u.
Barem ce od prodaje tvornica dobiti neke novce...
Je budu nabrali nekaj novaca,samo se nadam da te tvornice neće kupiti intel,jer onda budemo imali isključivo monopol,te će amd morati kupovati procesore od njih po njihovim cjenama.
Ajde, ajde, neka sve i dizajn i sve tvornice procesora prodaju ispod cijene i neka se počnu baviti grafičkim karticama budući da im to ide kako treba.
dobri su im procesori, samo mislim da bi trebali ulagati više u marketing.
To je pametna odluka prodati proizvodne pogone. Bolje samo kreirat proc nego ga sam proizvodit. Jeftinije ga je kupit.
Steta, a AMD mi je bio tako draga firma... izgleda da je ovo "pocetak kraja" za njih ako krenu tim putem...
Najprije ce rasporodat tvornice, a par godina nakon toga ce bit isto kao je i VIA sada, i oni proizvode procesore znate? a isto to ce se i AMD-u desit ako rasprodaju tvornice... a tko im je kriv?
Jedina nada im je da ih kupi IBM...
amd prodaje tvornice, nvidia pala 75% na burzi...
Intel je zadovoljan... Mozda vam prisedne kupovima super jeftinog i overclockabilnog c2d procesora :D
Negdje sam procitao, da zbog licencnih ugovor između Intela i AMD-a, AMD mora ostati barem 49% vlasnik tvornica. Dakle, s nekim partnerom...
Ali sumnjam da ce se njihovi procesori proizvoditi u TSMC-u. Mislim da su AMD-ovi FABovi ipak napredniji. Jedino sto mislim da ce njihovi FAB-ovi sada proizvoditi i jos neke stvari, a ne samo AMDove procesore. Steta sto su tako zaglibili, ali ako ce im to omoguciti vecu konkurettnost, onda ok.
Steta, a AMD mi je bio tako draga firma... izgleda da je ovo "pocetak kraja" za njih ako krenu tim putem...
Najprije ce rasporodat tvornice, a par godina nakon toga ce bit isto kao je i VIA sada, i oni proizvode procesore znate? a isto to ce se i AMD-u desit ako rasprodaju tvornice... a tko im je kriv?
Jedina nada im je da ih kupi IBM...