iPhone X bit će skup i za servisiranje

poruka: 30
|
čitano: 7.286
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ovo je tema za komentiranje sadržaja Bug.hr portala. U nastavku se nalaze komentari na "iPhone X bit će skup i za servisiranje".
11 godina
neaktivan

Dok je ovaca bit će novaca :) 

13 1 hvala 2
17 godina

Zamena ekrana $280, a samo osiguranje je $200, a zatim ako zatreba zamena treba doplatiti još $30? To se isplati jedino ako znaš da ćeš razbiti ekran.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
7 0 hvala 0
14 godina
Re: iPhone X bit će skup i za servisiranje
Markić7 kaže...

Dok je ovaca bit će novaca :) 

Ja bih to kazao malo drukčije 

Ako je već netko , pa ne pazi svoj/e belowed gadget-e, tko ga jebe, kada moram tako napisati! 

Uzmeš mobitel od 750.00 kuna ili 12.000.00 kuna, pa nikada ti nije cilj razbiti svoju imovinu, osim ako si YouTube-r! 

ATJ Lučko
9 godina
odjavljen
Ma da. Svi koji imaju slupan mobitel to su napravili namjerno i to im je bio cilj... Koja logika....

Ma apple je kralj... Koliko na kraju te izadje iphone x? Telefon dodatni punjac maska i applecare? 1500 USD???
10 godina
neaktivan
Torent kaže...
Ma da. Svi koji imaju slupan mobitel to su napravili namjerno i to im je bio cilj... Koja logika....

Ma apple je kralj... Koliko na kraju te izadje iphone x? Telefon dodatni punjac maska i applecare? 1500 USD???

Šta ti imaš to komentirati kad nemaš novaca za takav mobitel. Ja sam naručio 3 odjednom. Sebi, ženi i punici. Ako netko od nas razbije ekran, prodam ti ga na sniženju za 1000€

16 godina
neaktivan

i popravci bezobrazno skupi? ajde?! tko bi rekao ... 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
8 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

!

Give a man a mask and he will show you his true face
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Torent kaže...

Danas kolega niste nešto u formi?! 

Ozbiljno ste shvatili da svi vlasnici namjerno, osim YouTube-ra koji testiraju gadgete na padove, ili nenamjerno razbijaju svoje mobilne gadgete, jer im je to bio cilj???? 

Koliko me na kraju izađe iPhone?!?! 

Pa mene onoliko koliko sam ga platio, govorim o iPhone 6 Plus modelu, kada sam ga počeo plaćati u siječnju 2015 godine, 24 rate po 200.00 kuna, a Note II sa dao pod 950.00 kuna, i to je to! 

Imam ga znači od 06 prosinca 2014 godine, otplatio ga 06 siječnja 2017 i ovo sve vrijeme me ne košta ništa, a gušti su gušti u druženju sa njim. 

Koliko će me izaći novi gadget, najvjerojatnije iPhone XL/iPhone X Plus, neznam, nebitno, jer ga sigurno neću uzeti na produljenje ugovora, osim ako mi ne ponude neku nemoralno dobru ponudu, a uzeti za gotovinu, pikirati ću bijeli model, a maksimumom interne memorije, ako baš i bude netko prodavao preko oglasnika, uvijek imam uzeti u iStore/iStyle dućanima! 

Dodatni punjač?! 

Maska, case?! 

Apple care?! 

Za punjač nisam siguran, jer ako budem mogao puniti nekako sa punjačem iPad-a, mogao bi poslužiti. 

Maska, case, najvjerojatnije IPITAKA carbon, što košta neka košta! 

Apple care nisam uzimao nikada pa neću ni ovaj puta, malo biti pažljiviji i nema brige niti troškova! 

ATJ Lučko
9 godina
odjavljen
matrix777 kaže...
Torent kaže...

Šta ti imaš to komentirati kad nemaš novaca za takav mobitel. Ja sam naručio 3 odjednom. Sebi, ženi i punici. Ako netko od nas razbije ekran, prodam ti ga na sniženju za 1000€

Wow hehhehe mozda imam mozga i ne palim se na te balkanske fore. Meni nije zoivtni cilj imati golfa ili pasata i iphone ;) 

A ne brini za moju finasijsku situaciju ;) Evo upravo kuckam ovo sa lapa koji kosta duplo vise ;) Jbg nema se.... ;)

17 godina

Svaka tebi čast ako za 3 godine uspeš da ti ni jednom ne ispadne telefon. Ja obično pazim, ali mi jednom u nekoliko meseci dođe period kad sam trapav, dekoncentrisan ili nešto treće, i onda mi padne tri puta u tri dana. 

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Dead kaže...

Pitam se tko je s Balkana?

Onaj koi živi na potezu od odesse do trsta?

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Svaka tebi čast ako za 3 godine uspeš da ti ni jednom ne ispadne telefon. Ja obično pazim, ali mi jednom u nekoliko meseci dođe period kad sam trapav, dekoncentrisan ili nešto treće, i onda mi padne tri puta u tri dana. 

Moguće. Njima je to predmet obožavanja i jako paze na njega. Nije samo alat koji tebi služi i ležerno se ponašaš s njim.

Give a man a mask and he will show you his true face
17 godina
Kakve su to cifre majketi mile?? 500, 300, 200 $. De odzujite s tim sranjem od telefona. Kupi telefon, kupi osiguranje, kupi zivotno, kupi zastitne futrole, de fakk off
https://psnprofiles.com/A7ibaba_
Moj PC  
10 0 hvala 1
15 godina

ja u 20+ godina razbio samo jedan telefon, ispadali su mi neki ali se niti jedan nije razbio. Ne bi niti ovaj da nije pao točno na rub rinzola (zaboravio da sam ga ostavio u krilu i krenuo izaći iz auta). Nisam niti pomišljao na popravak, telefon nije bio baš nov pa sam uzeo drugi. Onaj kome se osiguranje po ovim uvjetima isplati jednostavno nije normalan. Usput, do ove godine nikad nisam koristio nikakvu zaštitnu futrolu, da jesam možda mi se niti taj jedan ne bi razbio. Druga stvar su ljudi koji namjerno razbijaju službene telefone... 

9 godina
odjavljen

Sluzbeni iphone x? ;)Ako nisi vlasnik firme koliko sluzbenih iphone x ce biti na balkanu...

14 godina
overhaul kaže...
Dead kaže...

Pitam se tko je s Balkana?

Onaj koi živi na potezu od odesse do trsta?

To što su neki  i  odlučili geopolitički zonu nazvati jednim općim imenom "Balkan" je debilana samo takva! 

Obzirom je planina, gora, što god Balkan smještena u Bugarskoj relativno paralelno uz Srbiju, i ti isti smatraju tu širu zonu poluotokom, ne vidim u kojem opisnom obliku taj dio jugoistočne Europe odgovara poluotoku?!?! 

Pa po toj logici, kompletna Francuska, Španjolska plus Katalonija i Portugal su jedan poluotok, Italija je sama jedan cijeli poluotok, ali to bar ima formu i smisao poluotoka, dok ovdje je to sve samo ne polu nešto, da otok !!!! 

ATJ Lučko
11 godina
neaktivan

Ovo nije reklama za NOA brend, već čisto radi usporedbe

https://megastore.hr/2-godine-jamstva-na-noa-element/?utm_source=facebook&utm_medium=cpc&utm_campaign=NOA_element_pokri%C4%87e&utm_content=NOA_Puno_Pokri%C4%87e_Rem_AD3

Kupnjom bilo kojeg modela Noa pametnog telefona iz Element serije, ostvarit ćete pravo na puno pokriće u trajanju od 2 godine.

NOA mobile premium service
Nova pogodnost – korisnici s aktivnim NOA premium care jamstvom dobivaju prioritetni status u servisu, čime se jamči 48 sati od odobravanja popravka do završetka servisa.*

Ovo jamstvo pokriva sve štete nastale:

• kratkim spojem, nadstrujom ili prenaponom i neposrednim djelovanjem električne energije zbog zemljospoja

• prenaponom ili podnaponom, električnim nabojem, elektromagnetskim smetnjama

• požarom, udarom groma, eksplozijom, udarom ili padom zrakoplova, njegovih dijelova ili njegovog tereta, kao i sporim izgaranjem, tinjanjem, paljenjem, žarenjem ili implozijom te gašenjem požara

• provalnom krađom

• nepažnjom osiguranika (pad, lom, tekućine). U slučaju štete nastale običnom nepažnjom Korisnika (pad, lom, tekućine), primjenjuje se samopridržaj od 25 % iznosa štete + PDV, ali najmanje u iznosu od 25,00 EUR + PDV (u kunskoj protuvrijednosti obračunatoj po prodajnom tečaju HNB-a važećim na dan obračuna)

• djelovanjem mehaničke sile svih vrsta predmeta bez vlastite ili tuđe krivnje

• implozijom ili drugim djelovanjem pri podtlaku

• vodom ili vlagom uslijed elementarnih šteta, šteta na građevinama (puknuće cijevi, itd.)

• elementarnim štetama poput visokih voda, odrona kamenja, oluja, poplava, smrzavanja, snježnih lavina

Bez doplate :) 

14 godina

Kolega Markić7 samo da vam odgovorim! 

Brend NOA je ustvari čiji podbrend kao prvo?! 

Ne kažem da nisu dobri, ali da su na nivou, nisu. 

Oni se moraju probijati na tržište nekako, a kako nemaju niti nešto prejaki preveliki marketing, ostaje im samo ponuda okolo pa na mala vrata. 

Isto tako, je ne reklamiram BMW, ili AUDI, ali oni nemaju 7 godina garanciju kao KIA, to nema niti BENTLEY, niti ROLCE ROYCE, ali to ne znači da se KIA prodaje jednako kao i ova četri druga brenda. 

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ATJLučko kaže...

Isto tako, je ne reklamiram BMW, ili AUDI, ali oni nemaju 7 godina garanciju kao KIA, to nema niti BENTLEY, niti ROLCE ROYCE, ali to ne znači da se KIA prodaje jednako kao i ova četri druga brenda. 

Hm... Kia se prodaje bolje. Ostali imaju veću profitnu marginu, ali u ciframa manji ukupni profit od kie, samo što je i manje troškova jer je manje radnika, pogona, investicija, repromaterijala i sirovina. Uglavnom, dakle ne kužim te usporedbe sa autima.

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
14 godina
overhaul kaže...
ATJLučko kaže...

Hm... Kia se prodaje bolje. Ostali imaju veću profitnu marginu, ali u ciframa manji ukupni profit od kie, samo što je i manje troškova jer je manje radnika, pogona, investicija, repromaterijala i sirovina. Uglavnom, dakle ne kužim te usporedbe sa autima.

Usporedbe, KIA da bi mogla recimo dnevno proizvesti 248 cee'd-a GT treba i proizvodnu traku, struju i za nju i za pogon, ali i recimo 48 radnika! 

Neka svaka košta u prosijeku 26000.00€, to je netto zarada od 6.448.000.00€, pitam se koliko ode tu na plaću radnicima, a ne vjerujem da im je plaća nešto puno višlja od 2000.00€?! 

U BENTLEY-u proizvode ako sam dobro informiran četri plus jedan ako model, MULSANE, FLYING SPUR, BENTAYGA, NEW CONTINENTAL i stari CONTINENTAL Cabrio. 

U pogonu imaju puno radnika, vidio na svoje oči, kada sam gledao "Mega Factory's" na National Geographics programu, ali kada zbrojim sve radnike u proizvodnom procesu, sigurno imaju 80% manje nego KIA! 

Tu je kod njih razlika, u samom početku, u zaradi je nešto kasnije! 

Usporedbe, NOA i nije neki brend, sa svojim dizajnom, deweloping-om, distribucijskom mrežom na nivou makar Europe, da ne spominjem servisnu mrežu, podršku sa novim verzijama OS-a, makar to ostavljam za neku detaljniju raspravu, jer nisam nešto upućen. 

Za Apple se manje više sve zna, sve osim onog assembled imaju "kao oni" pod svojim potpisom, no ne baš sve, ali dizajn i iOS imaju! 

Usporedba je trebala biti u smislu da svaka roba ima svog kupca! 

Meni ali nikada nebi palo na pamet uzimati i jedan VERTU gadget, čisto jer je bezveze nepotrebno skup, ali to je samo moje skromno subjektivno glasno razmišljanje, tako da mi je plafon uzeti zadnji flagship model nekog brenda, sa čim više interne memorije, i da ga imam najmanje dvije godine, ako potraje i četri. Ne kažem da je taj mobitel "sada" za baciti, ali ja sam u poziciji uzeti si novog, jer tu ipak ne postoji termin oldtimer, nažalost, ne u funkcionalnom smislu riječi! 

Radije nego svake godine novi android za recimo 300.00€, što je bacanje novca, jer svoje gadgete i ja najčešće poklanjam nekim dobrim ljudima slabijeg imovinskog stanja! 

Onaj tko uzme BENTLEY, nije ga uzeo jer će ga prodati za godinu dana dok još može dobiti neku dobru lovu za njega pa uzeti opet novu. 

On će imati taj auto do smrti, a može ga dugo imati i njegov sin, i unuk, i taj auto može samo dobivati kasnije na vrijednosti, e tu je ona CAKA, KIA nikada neće moći biti oldtimer, nju MORAŠ svakako mijenjati, čim prije prodati! 

ATJ Lučko
9 godina
odjavljen
overhaul kaže...
ATJLučko kaže...

Koliko kilometara pokriva kia u tih 7 godina? "Naše najduže jamstvo na tržištu tijekom prve tri godine trajanja nema ograničenja kilometraže. Kroz cjelokupan period jamstva (7 godina) ograničenje kilometraže je 150.000 km."

Mozes ti dati na sto godina ako ne vozis auto... BMW i AUDI daju na 200 000 km garanciju....

https://www.audi.hr/servis/jamstva

treba citati sa razumijevanjem a ne pasti na dupe kad procitas naslove.... Koliku garanciju daje apple a koliku samsung? 

11 godina

bgti manita svita...

citam komentare i ne virujem.

Origin_Steam: hrka11
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
hrka11 kaže...

bgti manita svita...

To ti je uvik tako na temi o cijeni ajfona :)

13 godina
neaktivan

hahahahahhahahahaha 11 000 kuna mobitel + 2 000 kuna osiguranje +500 kuna maskica = 13 500 kuna...a mobitel realno vrijedi 5 000 kuna...pa nije ni cudo sto apple toliko vrijedi

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
tomko kaže...

hahahahahhahahahaha 11 000 kuna mobitel + 2 000 kuna osiguranje +500 kuna maskica = 13 500 kuna...a mobitel realno vrijedi 5 000 kuna...pa nije ni cudo sto apple toliko vrijedi

Ti to ne razumijes. to je super za kupca mislim ta ogromna marza. Kupci se ovdje masovno hjvale kako apple ima najvecu marzu.... Sto vecu to bolje za kupce....Andorid tabor je sirotinja a apple je bogat. Ne znam kako je to kupcima super al eto time se hvale....

11 godina
overhaul kaže...
hrka11 kaže...

bgti manita svita...

To ti je uvik tako na temi o cijeni ajfona :)

Ma dzaba,opet se nemogu nacudit glupostima koje neko pise...i ja sam osobno trenutno koristim iphone i radim na mac-u,ali nikad mi nebi palo napamet pisat pizdarije koje ovdje mogu procitat i napisat da stvarno vrijedi toliko kad nije.Predstavljaju nesto ko inovativnost,a to isto postoji ima 2g. kod drugih i onda jos procitas kako neko pokusava opravdat to.Jada ti. 

Origin_Steam: hrka11
13 godina
neaktivan

ima tu nesto...ali za te pare kupim savrsen mobitel...odlican dslr i odlican laptop

16 godina
neaktivan

ali ima tu nešto. pravi sljedbenik kulta nipošto ne može priznati da mu se 11.000 pokvarilo pa će sve prešutjeti i kupiti nov. kakvo crno popravljanje, pa da selo dozna za sramotu?! 

I know that you believe you understand what you think I said, but I am not sure you realize that what you heard is not what I meant.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Koliko se ja kontam, fingerprint senzor nije mogao prevariti brat blizanac?
http://digg.com/video/the-iphone-x-cant-tell-the-difference-between-identical-twins
Dakle, ajmo objektivno - Apple je isforsao spor, nedozreo i manjkav "sigurnosni" fičer što si sigurno nebi dopustio da je stari gazda živ. Natjerao bi ih da fingerprint ugrade u jabuku straga i gotovo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Upravo tako. Face id je rijesio problem koji nije ni postojao a skuplji i sporiji.... Ali zato ide mono video ;)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice