Kako da nabavim sponzore za clan??! Molim vas može mi ko pomoći dati neki primjer koga da pitam!
kakvog sponzora...pa daj malo kad već tražiš opiši što radiš,što tražiš...ovakvim pristupom nećeš ništa dobiti nikada
ako dobro igrate,oni ce pitati za vas a ne vi za njih :)
sponzori dolaze sami ako imaju koristi od vas
ako dobro igrate,oni ce pitati za vas a ne vi za njih :)
sponzori dolaze sami ako imaju koristi od vas
Ako budete još bolji doći će i sponzoruše.
igraj sa svojim klanom na nekim turnirima, imaj stalno nekoga na serveru od klana(ako ga imas) i promoviraj se..pitaj neku firmu koja se bavi gamingom mozda ti ona bude sponor ali moras se dokazati sa svojim klanom
Dobar smo clan evo dns nam je tek 1 mj a imali smo 14 warowa i od toga 11 pobjeda 2 gubitka 1 nerješetno tako da... imamo server pub sutra cu ga nadograditi na 18 slotova,regamo +350 h med/hig skill! - eto sve o nama!! :D
Da li mi možete reći koga da pitam za sponzorstvo recimo i tako ovo je moj prvi Clan i već je uspješan tako da bi htjeo im još omogučiti neke sponzore pa da imamo domenu preko njih ili nešto!
igraj sa svojim klanom na nekim turnirima, imaj stalno nekoga na serveru od klana(ako ga imas) i promoviraj se..pitaj neku firmu koja se bavi gamingom mozda ti ona bude sponor ali moras se dokazati sa svojim klanom
aj navedi neku firmu neda mi se sad tražit!
A koja igra? To netreba zvati..gle nije to skupo,i ja bi vas sponzoriro sa svojom firmom,ali nekak mi je sve to neozbiljno...nemreš za sebe reći da ste dobri...regate mid skill 350+ sati...pa upravilu to nije mid skill...Mogu imati 1000 sati a biti low
bilo koju firmu informatičke opreme.... Ako imate lokalne aspiracije onda biraj lokalnu firmu, ako misliš na razinu HR onda neku veću.
CB,ESL igrate?
Ha, bajo trebam i ja!
Čisto sumnjam da ćeš ga ovjdje naći, ako si jako dobar u nekoj popularnoj igri, onda idi na natjecanja, pobjeđuj i budi primjećen.
To ti je to.
Ovakvi su mi najdraži... igrate war sa nekim banglavcima,,, dao bih ruku u vatru da nemate org cd key,, za cb niste culi a vi bi sponzora... da vam dođu neke baje od par tisuca sati nebi se ni snasli.. zato decki moji,, jos puno igrati i natjecati se,, a poslje ce sponzori sami doci..
aj navedi neku firmu neda mi se sad tražit!
recimo vidio sam da steel serveri da su oni sponzori jednom klanu..pitaj
Dobar smo clan evo dns nam je tek 1 mj a imali smo 14 warowa i od toga 11 pobjeda 2 gubitka 1 nerješetno tako da... imamo server pub sutra cu ga nadograditi na 18 slotova,regamo +350 h med/hig skill! - eto sve o nama!! :D
Da li mi možete reći koga da pitam za sponzorstvo recimo i tako ovo je moj prvi Clan i već je uspješan tako da bi htjeo im još omogučiti neke sponzore pa da imamo domenu preko njih ili nešto!
ako očeš ja ti preko veze nađem sponzora od Zagrebačke banke,Jamnice,Coca-Cole,mesnice fiolić,Ožujsko...mjesečno ti uplačuju soma kuna na tekući..javi se na pm
aaaahahahhahahhahahahhahahahhahhahahahha jel mogu u clan iam 351 h preinvite skill? hahahahahahha
haha 11 pobjeda i već ste pro klan hahaha, daj osvoji neke turnire na nacionalnoj razini ili regionalnoj, pa onda traži nekoga ili nešto, ovakvi kao vi ima pun kufer
evo ja cu ti bit sponzor budi top 5 cb i top 3 esl pobijedi na jendom lanu i bit cu ti sponzor :D
evo ja cu ti bit sponzor budi top 5 cb i top 3 esl pobijedi na jendom lanu i bit cu ti sponzor :D
to su uspjeli ovi iz PBCT Clana! :D svaka im čast!
lezim skoro 24 sata, od toga 8 sati spavam...
Ja cu ti biti sponzor. Jel dosta 10,000€ za pocetak?
Samo molim te, uplati mi prvo 100kn na racun da mogu platiti postarinu za kutiju u kojoj cu ti poslat novce.
Zivio!
Nije bitno koliko provodis za tim... bitno je kako igras... svi bi sponzore i samo daj pare,, a rezultata nigdje...
Ako uđete u top 5 CB,obavezujem se da ću vam plaćat war server 12 slotova i pub server 24 slota.
haha 11 pobjeda , s kime? tako smo i mi mislili da znamo igrat dok nismo udrili 7v7 sa pitbullom ( cod4 ) , ne da se nismo snašli nego su toliko organizirani tipovi da je to izgledalo kao živi masakr , prvo je svaki kutak pokriven granatom , a dok one ispucaju oni su na pozicijama , nema negdje da ćeš crossat i ostat živ , doslovno im nismo mogli nista , jednu sam ostao bzvz kampat na spawnu , držao tab , i moji su nestali u roku od keks , podignem glavu i dobijem metak , hocu ti rec , imate vi jos daaalek put do sponzora , a da bi igrali toliko dobro na život zaboravite , tako da uhvati se pametnijeg posla.
Gle,ja ti savjetujem da se vi skupite kolko vas ima,odete na neki pub server,upalite ts i dogovarate taktiku.Nikad za sebe nemožeš reći da si dobar jer uvijek postoji netko bolji od tebe.Ja vam mogu složit war sa malo boljom ekipom(top 5 CB su bili),ali ćete srat u gaće nakon prve runde.Za početak si kupite org keyeve i izvježbajte svaku mapu,i nakon nekog vremena ćete se naučit gdje će ko izletit,kud treba pucat kroz smoke itd itd....
ako očeš ja ti preko veze nađem sponzora od Zagrebačke banke,Jamnice,Coca-Cole,mesnice fiolić,Ožujsko...mjesečno ti uplačuju soma kuna na tekući..javi se na pm
hahahahaah kakav car
Ako imate punoljetnih ženskih članova, uplacivat cu vam ja 500 kuna mjesecno hehehe
e kad smo vec kod tih natjecanja...moze li mi netko reci na pp nesto o tim natjecanjima za clan (igramo cod4)...nismo najbolji ali voljeli bi probati...eto ako netko zna neka mi malo isprica o tome na pp da nebude offtopic
lezim skoro 24 sata, od toga 8 sati spavam...
i onda se cudis kako ti tvrtka ima 10 milijuna eura duga?
Daj šuti kad nemaš pojma o životu