Gta san andreas Multyplayer

poruka: 5
|
čitano: 3.394
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pozdrav!

Vjerovatno velika vecina posjetitelja ovog sajta zna za server Balkan Mafiu. Za sve one koji ne znaju a i one koji znaju neka nastave citat.
U zadnje vrijeme raja sve manje dolazi na server. Od kako je poceo raspust stanje se popravlja ali to opet nije to to, kao sto je nekada bilo.

Nas server ima veoma veliku podrsku jednog od najposjecenijih i najboljih gaming portala na balkanu hcl.hr. Naime, vlasnik Balkan Mafie je i Administrator na HCL.hr. Server je dobro izreklamiran iako se na tome da jos poraditi.

Takodje imamo dobar GameMod(skriptu). Cinjenica jest da ima malo bugova ali sa kojim se moze igrati. Trenutno dodajem neke stvari brisem stare cilj mi je malo mod dovesti u red.

Na serveru se provode stroga RP pravila. Server je poceo sa provodjenjem tih pravila od prosle godine, a od tada je vecina shvatila poentu RP-a. Naravno nema PowerGaminga, MetaGaminga, Drive-By, Spawn Killa (To vise nije ni moguce raditi), DeathMatcha, Bunny Hopa, Ninja Jacka. Admini su po ovome pitanju prestrogi.

Neki igraci su se potrudili pa tako imamo i svoj ModPack za skinove Cripsa (Groove Street Family) i Bloodza(Ballas).

Svakim danom cinimo update servera. Dodaje se najmanje 3-4 stvari na dan, bile one velike ili male. Sada pravimo jedinstveni race sistem kojeg niko nema na balkanu(zasad Smješko ). Takodjer pravimo i mogucnost dodavanja objekta oko kuce. Ima tu jos mnogo stvari kao sto su zadaci za bande gdje trebaju postaviti bombu u drugu bazu i tako. Eventi se vrlo cesto organiziraju od kojih su najcesci UnderGround Race bulletima i Dakar. Tu je i Car DeathMatch znaci sudaranje autima. Dosta igraca je doslo na nas server sa GeForce SAMP Servera.

Na forumu se mozete prijaviti za bande i mafije kao sto su Yakuza, Balkan Mafia, Crips i Blood'z. Tu su i naravno legalne organizacije poput Policije, FBI, Mayora i naravno profesionalne ubice koji su ilegalna organizacija. Na forumu cete pronaci sve od samog sadrzaja servera do softvera, kupovine i prodaje vlastitih stvari te GFX Design dijela. Na portalu imate par vijesti takodje i BM Stuff gdje mozete vidjeti slike nekih Admina Jezik.

Takodje imamo i CS Non Steam i Steam servere. Non-Steam svaki dan ispunjen do posljednjeg mjesta dok kod Steama to nije slucaj.

Napomena: Ako vas nesto zanima slobodno pitajte tu.

http://www.balkan-mafia.com/forum/ Adresa foruma
http://www.balkan-mafia.com Adresa portala
http://www.cs.balkan-mafia.com/ Adresa CS Podforuma
IP Servera: 94.23.26.10:8347

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li neko link od nekog programa za SA multiplayer, sjećam se da je bio kad sam igra prije

I treba li kakav patch za SA za većinu servera

Battlefield: Bad Company 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Gta san andreas Multyplayer

Imaš ovdje za skinut SA:MP. Inaće što se tiče patcha moraš imat 1.0v nikakav upgrade na to jer ti inače nebude klijent radio...

Dompa
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2010 18:13 (Dompa).
15 godina
neaktivan

Pa zna se koji je najbolji balkanski server u SA:MP... Balkan Mafija ima pre malo igraca ja sam vidio sve balkanske server i najbolji je CroHerzegovina (90-150 clanova dnevno online,najveci rekord 211 clanova ).;P...

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.3.2010 19:15 (Frenci).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo jedan server da potucemo croherzu:94.23.26.10:8419 najnoviji update itd...razni eventi itd

Svasta MaJka rodi ali traktorsku gumu ne...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice