BUG@DOTA-Klan

poruka: 18
|
čitano: 3.575
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
BUG@DOTA-Klan

evo u zadnje vrijeme se otvaraju klanovi pa da vidim kolko nas se moze skupit da igramo dotu..napravio bi klan na xfire i kasnije na ggc-u ak bi nas se skupilo..

znaci trazim da se jave zainteresirani koji znaju igrat..

okupili bi se i dogovorili da igramo 5v5 medusobno prek hamachi-a il ggc-a il nas 5 pa da igramo protiv drugih na ggc-u..naravno bolje sto vise tak da se bez problema mozemo okupit za igranje..ajmo ljudi javljajte se..

Intel Core 2 Duo E8200 Corsair 2x2GB kit 1066MHz HD4870 512GDDR5 520HX Corsair

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: BUG@DOTA-Klan

evo ja sam dosta solidan igrac dote,pa ako moze prijavio bi se za zaj klan,nick na gareni mi je Just.Ryder.

AMD ATHLON(tm)64 X2 DUAL CORE PROCESOR 2,1Ghz, 2.5GB rama,ATI 3870 HD 512
16 godina
neaktivan
BUG@DOTA-Klan

Ja sam a igram dosta dugo, sad sam na Gareni 16lvl ime mi je CROsikira.

Takodjer imam i xf:sikirarules

KIša je padala cijeli dan tri dana
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.10.2009 16:36 (ravnalo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BUG@DOTA-Klan

Ljudi na kojoj stranici mogu naći dobre item buildove za heroje, sad gledam na ovoj, al mi ne uljeva baš povjerenje kad sam vidio build za snipera.

Šta vi mislite?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG@DOTA-Klan

Ja sam prilicno dobar igrac Dote. Ne igram po pubovima nego iskljucivo dota rank.

xf : arxiss

msn: arxiss@hotmail.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Zelim uspijeh oovm klanu,ako sto bude od njega,.,..

16 godina
BUG@DOTA-Klan

treba imat original igricu??? ja sam med, igram po gareni

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BUG@DOTA-Klan

Osobno sam igrao na Gareni i na Eurobattle.net-u koji je PvPGN - uglavnom - prakticnije je igrati na XPAMu (kako je eb.net jos zove) nego na Gareni jer ne trebas imati stalno zaseban program i lici na original B.Net s jos nekim dobrim funkcijama te jos Linux ljudi mogi igrati tamo jer Garena ne radi predobro via Wine...

Razvijanjem botova na XPAMu trebate manji upload za hosting DotA-e a bolje performanse. Npr. GHost++ bot se intenzivno koristi (dinamicno postavljanje latency-a od 50ms do 500ms, dok na Gareni je 100 ms fiksno, banlist, admin list, kick, mute, chat countdown, igra pocinje eksplicitno odmah, pa nema livanja tijekom odbrojavanja, tj. ako ima, bot ce zaustaviti game i refreshat ce igru itd.) dok za Garenu je jako ogranicen. Ima puno "public league"-ova te #ss odnosno safelist liga za ekskluzivne igre.

Uglavnom - vjerojatno bi bila dobra ideja da se nademo tamo, a ne na Ga(y)reni i tamo klan napraviti. Za vise uputa o XPAMu jednostavno odite na njihov site (google eurobattle.net), skinete installer, pokrenete i nakon toga imate ikonu "euroloader" ili slicno koju pokrecete te odaberete Eurobattle.net za realm i povezete se. Server je besplatan, kao i sve vezano, te ne trebate imati original za igranje premda puno ljudi koristi i XPAM i Northrend u isto vrijeme. Samo je vazno da na eurobattle.net stranici napravite account jer se ne moze preko W3-a!

Sto se tice same DotA-e - veliki sam ljubitelj i igrac te igram vec dugo no s prekidima. Vecinom pubove uz solidne privove, cw-ove i tak no uvijek sam zainteresiran za visu razinu no moram naci neku ekipicu ako moze!

Evo - ovakve stranice http://parti.fawkz.com/stats/?p=top su ceste s statsima s odredenog bota - ovo je public league bot dosta rasiren.

I'm not your buddy, friend. I'm not your buddy, guy. I'm not your guy, pal.
Poruka je uređivana zadnji put sri 4.11.2009 21:06 (kajmak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BUG@DOTA-Klan

Uskoro ce vam biti veliki LAN turnir u splitu u vezi dote... tako da se pripremite :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
BUG@DOTA-Klan

ajde decki sta je s ovim.. jel igra ko na gareni?=!? neki prosjecan igrac da ste barem :)) moj nick na gareni "mariovk" to mislim promijenit uskoro ali mise neda jos xD

Predobro, ovo se mora pogledat http://shrinkthis.net/1lu posjetite www.podbuzz.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
curve kaže...

Uskoro ce vam biti veliki LAN turnir u splitu u vezi dote... tako da se pripremite :D

AKo misliš na ovi od gamersprojecta u Splitu 17.7 otkazali su Dotu jer nema puno zainteresiranih

Tako da je osta COD4, COD2, CSS, PES10

Neznam šta da napišem :) xf:cerina14
16 godina
neaktivan
BUG@DOTA-Klan

ja sam tek počeo igrati, pa bi bilo dobro kad bismo odigrali jednu partiju.

imam pirat verziju, i igram preko garene.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: BUG@DOTA-Klan

Jeste stara tema, ali me zanima igrate li još? Jeste li uopće organizirali išta?

Igram na eurobattle. Garena - previše leavera.

http://eurobattle.net/  dl tu

15 godina
protjeran
betmen kaže...

ja sam tek počeo igrati, pa bi bilo dobro kad bismo odigrali jednu partiju.

imam pirat verziju, i igram preko garene.

xD koja pirat verzija ...pirat verzija ne postoji xD igras preko garene kao i otali igraci i to je to xD 

MasterOdisasteR
14 godina
neaktivan

ali na Gareni igraci izadju cim krepaju 2-3 puta. Prakticki ih ne smijes ubijati da bi ostali u igri. Na ovom eurobattleu, dobiju ban 6 dana. Uvijek mogu napraviti novi account, ali onda gube statove (zamisli nakupis lijep score i 100-200 games i odbacis account).

14 godina
BUG@DOTA-Klan

CRO_zvir nick na gareni,,,22 lvl,,,zainteresiran sam,,igram vec 3 godine dotu :),,xfire nick zoharr

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vidim "nema kruha" od ovoga.   Točnije - ne mogu se ljudi dogovoriti za igranje.

Javite mi se (svi zainteresirani za igranje) privatnom porukom ili na msn.

Evo moja msn adresa : c3rb3rus_90@hotmail.com

Ako želite, možemo se okupiti na Xfire (instaliram i javim ime).

14 godina
protjeran
zoharbizo kaže...

CRO_zvir nick na gareni,,,22 lvl,,,zainteresiran sam,,igram vec 3 godine dotu :),,xfire nick zoharr

di ces ti igrat dote potrali te iz cro rooma jer si presakat....

Chemam{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice