jel mi može itko dati običan cs 1.6? :D baš mi se igra, a nemam ga na steamu. nisam voljan davati pare, čekam dobročinitelja :)
nemoj rec da nemas nista za zamjenu? il nabacit 50-80kn za igru -.-"
jel mi može itko dati običan cs 1.6? :D baš mi se igra, a nemam ga na steamu. nisam voljan davati pare, čekam dobročinitelja :)
nemoj rec da nemas nista za zamjenu? il nabacit 50-80kn za igru -.-"
Imam HL2 i HL Lost Coast, pošto sam to već odigrao, ima li nekog zainteresiranog za neku zamjenu?
jedno poprilično offtopic pitanje, volio bih saznati odgovor. frend je danas skužio da na steamu ima dotu2. jel moguće saznati od kada mu se ta igra nalazi na steamu, jer mu je naravno mail inbox pobrisan :D tak da nije uopće skužio da ima dotu, a steam nije palio od prošle godine... i napravio je acc na steamu samo da se prijavi za betu... znači zanima me kako to saznati, da mu se mogu smijat u facu ako igru ima već pol godine :D
issssssss ovo sam sinoć pijan pisa očito. ne sjećam se toga. my bad
issssssss ovo sam sinoć pijan pisa očito. ne sjećam se toga. my bad
pijan si to piso? nevidim nigdje pravopisnu pogrješku osim malog slova... i bit pijan petkom? da faq?
Ma stid ga je što je pokupio hrpu TD pa onda traži razlog da ne ispadne takvo kakvo je ispalo.
Ako netko ima neke steam tradeable igre nek mi se javi na pm mogu dati svasta u zamjenu :D
kako iskompleksirano zvuče ovi komentari, ne mogu vjerovati. negativna ocijena komentara mi ne znači apsolutno ništa. ne pokušavam glumiti fejkera i lagati u vlastitu korist da bi netko imao bolje virtualno mišljenje o meni... ne vidim potrebu zašto bih lagao? plus, na kraju svega, licemjerno postavljanje teze i izjava "biti pijan petkom" ne bi smjela biti čudna. nije pohvalno, ali nakon radnog tjedna, ima ljudi koji vole otići van i dati si malo oduška. kao da sam od jučer na forumu tako ste me uzeli na zub i prozvali lažovom. španjolska inkvizicija u elektronskom obliku
p.s. ja pijan očito ispravnije pišem nego mnogi ljudi na trijezno
peace out
pijan si to piso? nevidim nigdje pravopisnu pogrješku osim malog slova... i bit pijan petkom? da faq?
Napomena: Nemojte mjenjati nikoje ORGINAL igre za BETA accountove poput diablo 3, dota 2 itd..... te igre će izaći za nekoliko mjeseci, a vi čete izgubiti ORGINAL account jer ste se htjeli mjenjati za account koji ste mogli povremeno igrati tj kad je Blizzard htio (i ne govorim samo za Blizzard igre....)
Imam vecinu novijih igara za trade:
Black Ops 2
Sniper Elite v2 (preorder)
Counter Strike GO
ako tko hoce trejd ili kupit igru nek mi se javi na pm!
nudim mw3 za nesto... pm me
Black Ops 2
Counter Strike GO
Zainteresiran sam za trade (kupnju) igre ilas li jos sto osim navedenih ? Za kolko bi dao BO2?
Black Ops 2
Counter Strike GO
Zainteresiran sam za trade (kupnju) igre ilas li jos sto osim navedenih ? Za kolko bi dao BO2?
Imam svasta,mogu dobit bilo sto trejdanjem svojih igri samo reci koja ti treba,trenutno imam :
gore navedeno+
Binary Domain
Payday The Heist
DOTA2
Dead Space 2
Bastion
Alan Wake
i jos stosta...
:D
Javi mi se na pm
Imam za trade:
CS:GO i Bulletstorm
ako nekog zanima nek se javi preko pp.
Imam za trade:
CS:GO i ArcaniA: Gothic IV
ako nekog zanima nek se javi preko pp.
Šta će biti s ovom CS:GO betom nakon izlaska, ostaje li ako je tako da aktiviram?
Ne, pobrišu ti ga, to je beta.
Tražim nekoga ak bi bio voljan uzeti mi COH, na akciji je, ja uplatim na račun ili kak se već dogovorimo, nije problem.
nemam karticu a danas je na 80 % off 
Šta se može tražiti u zamjenu za CS:GO ... mislim ga stavit na trade na steam forumu.
Dobio sam Alan Wake na trade-u.
Imam nekoliko Dota 2 keyeva što sam dobio kao giveaway od jedne azijske stranice, mogu se samo aktivirati pomoću VPN-a pošto su za jugoistočnu Aziju, ako ima neko zainteresiran nek se javi na pp, dadnem ih za neku sitnu igru na steamu ili bilo šta.
Nudim Torchlight i Nuclear Dawn . Tražim ARMA II: Operation Arrowhead ili Combined Operations a razmatram i ostale ponude. Javit se na PM.
Jel uzeo netko AC1 sad dok je bio na popustu?
Nisam stigao kupiti ali mogu ponuditi neke giftove u zamjenu ako ima netko.
ako netko ima kupon ili arma 2 za gift neka mi se javi na pp
Nudim CS:GO ponude u pp
Nudim dotu2 za cs:go .
Kad se dobije gift od Steama, treba čekat 30 dana za tradable ili???
BTW Imam CS:GO, moguće ponude u pp.
Imam viška Just Cause 2 i Supreme Commander. Kupio Square enix paket pa mi te dvi ne tribaju. Ko bi se mjenjao PM.
ja imam kane and lynch 2 dog days key za steam od square enix packa sa amazona
pa ako netko želi trejd nek javi
Nudim Valve Complete 2011 Pack, tražim ARMA II Combined Operations ili ARMA X !
Ovo su igre koje imam za trade:
A.R.E.S. Complete Edition
Assassin's Creed 2 Deluxe Edition
Assassin's Creed® Revelations
Batman: Arkham City
Bulletstorm™
L.A. Noire
Mafia
Mafia II: Digital Deluxe Edition + ALL DLC's
ponude na PM
Nudim CS GO!!!
imam acc s aktiviranim dirt 3-om al mi se igra nije svidila( jednom sam ju pokrenuo)
mjenjam za BILO STA tako reci.