zna ko di se mirko nalazi ?
nigdje ga nemogu naći
zna ko di se mirko nalazi ?
nigdje ga nemogu naći
pa teška kategorija...probaj tamo..
Nadam se da mi bude neki PS3 vlasnik posudil igru
bacio preorder jucer.
jeste vidili onu glupost da sa igrom dobijes one-time kod koji ti treba za igrat ju online (dakle nemos online sa posudenom igrom)... retardirano
jeste vidili onu glupost da sa igrom dobijes one-time kod koji ti treba za igrat ju online (dakle nemos online sa posudenom igrom)... retardirano
To je fakat retardirano
igra je odlična nemam žabi..ama baš nikakvih..igra je predobra...
Veliki napredak u odnosu na ufc 2009 puno više fluidnosti i dinamike...
Danas izlazi u US i Kanadi a u europi izlazi 28.(potrazite na internetu da se nac) btw jednu stvar nisam skuzio pricali su da ce u igrici biti micanje glave (head movement) kao u stvarnosti kao Anderson Silva vs Forrest Griffin ja to nisam primjetio?!
kako nema..pa ima..stisneš na rb(r1) i flick sa lijevim stickom..
zasad avarege press score igre je: 9.0. najniži ign dao 7.8 radi nezgrapnih menija, repetitivnosti karijere, plitkog online-a... nezgrapni meniji - boli me qrac, repetitivnost karijere - daj mi jednu igru ovog tipa (dakle... fight night i undisputed lol) koja nema repetitivnu karijeru, plitak online - dok god je lag na podnošljivoj razini dobro je.
(Tnx na odgovoru za micanje glave) Nesto nevezano ,al da pitam ja nabavio ufc undisputed 2010 i ne radi,fred mi kaze da imam stari cip pa mi ne radi kao kad bi imo novi onda bi radio!? Te jest kupio sam xbox 360 proslog ljeta dal izaso taj neki novi cip i to?
zar se xboxovi moddaju sa chipovima jos (mislim da se sad sve softverski rjesi, odnesi ga nekom majstoru da ti to sredi za honorar ako ti se ne da samom)? zar je dopusteno pricanje o ovakvim stvarima?
zar se xboxovi moddaju sa chipovima jos (mislim da se sad sve softverski rjesi, odnesi ga nekom majstoru da ti to sredi za honorar ako ti se ne da samom)? zar je dopusteno pricanje o ovakvim stvarima?
Nezz sorry ak sam preskrsio pravila?!
Pitanje vezano za PS3 verziju igre:
Kako unijeti kod za online igranje? Kad se odabere opcija online u izbornicima igre, otvara se Playstation store s uobičajenom porukom da ova usluga nije dostupna u našoj zemlji. Ima li načina da se taj kod unese negdje na službenim web stranicama? Službeni forum igre nije od neke pomoći, a ja ne pronalazim link...
Evo nakon tjedan dana igranja igre non stop mogu reči da je stvarno odlična i zabavna jednostavno volim igrati carrier mod. Inače napredak je meni ogroman spram UFC-a 2009 koji je bio ipak prvi i ništa mu previše ne zamjeram, ali 2010 je veliki iskorak i stvarno se može nauživati. Uglavnom sada je sve kako je trebalo biti prošle godine i ako će biti UFC 2011 samo bi se trebalo orijentirati na gameplay jer ovi iz Ea Sportsa rade po meni u tom segmentu bolju igru jer nam nemogu ponuditi tako velik broj dobrih boraca. Tako da UFC-u 2010 nedostaje gotovo ništa osim par boraca kao Ben Rothwell ili Paul Daily no nema veze i još malo poboljšati dinamičnost za 2011 i igra će biti savršenstvo..
kako je fora sa GSP-om raditi zadnji kružni pa to je strašno..skoro svaki put pogodim....pogodim 8 od 10 puta...=D
Da istina carieer mode je ponekada pretežak, ali ima par caka na youtube-u kako biti dobar u carieer modu preporučam da pogledaš budem ostavio link sada nemam vremena...
Evo zanima me da li netko radi Caf-ove i posta ih na MMA caf.
Ako netko želi da ga namažem online nek se javi, baš mi treba malo kandidata za strgat pi*ku.
Jel mi netko moze reci RAZLIKU izmedu UFC 116,117,113... koja je razlika???
pa druge priredbe,...drugi match card..nerazumijem..sta je tebi to sve isto?
recimo na 116 je glavna borba bila Lesnar-Carwin - titula teske kategorije
117 Silva-Sonnen- titula srednje kategorije(tko god nije pogledao tu borbu neka odmah sad)
113 machida-shogun 2 -titula poluteske kateg.
pa druge priredbe,...drugi match card..nerazumijem..sta je tebi to sve isto?
recimo na 116 je glavna borba bila Lesnar-Carwin - titula teske kategorije
117 Silva-Sonnen- titula srednje kategorije(tko god nije pogledao tu borbu neka odmah sad)
113 machida-shogun 2 -titula poluteske kateg.
pls daj mi link od silva v sonnen
jeis u hrvatskoj??
ako jesi
http://gol.hr/clanak/rubrika/ufc/nevjerojatan-preokret-andersona-silve.html
jeis u hrvatskoj??
ako jesi
http://gol.hr/clanak/rubrika/ufc/nevjerojatan-preokret-andersona-silve.html
a nisam u bih sam :(