pa skini si sa torrenta..
Imam pitanje za ufc na xboxu. Kako polugu kad mu radim sta trebam radit da mu je ucinim da odustane i kako se obranit od poluge i ako ima neki tut o potezima i to
zahvaljujem
Za poluge nemam pojma, jedino sam ih uspjel nekoliko primiti :)
Evo nekoliko skrinsa i jedan moj fajt:
VIDEO [PS3]:
Ja sam tu Evans
Još jednom hvala Zuri
kako da napravim "posture-up" iz ilo koje pozicije..thx
Imam pitanje za ufc na xboxu. Kako polugu kad mu radim sta trebam radit da mu je ucinim da odustane i kako se obranit od poluge i ako ima neki tut o potezima i to
zahvaljujem
Ma nemoj se ni trudit sa polugama preteške su za izvest protivnika je teško prisilit na predaju.
zahvaljujem
Ma nemoj se ni trudit sa polugama preteške su za izvest protivnika je teško prisilit na predaju.
znas li kako se obranit od poluge :D
zahvaljujem
znas li kako se obranit od poluge :D
P am oraš imat jaki submission defense i braniš se isto kako i napadaš vrtiš desnu gljivu u smjeru kazaljke na satu.
PS3 vlasnici igre; dal je moguće igrati online ili ne?
Vidim da su neki u temi pisali o nekom kodu za online (PS3) i da im ne radi...
Je to istina ili?
Imam UK acc, ak to pomaže.
Dosta mi je hitno, namjeravam kupiti taj UFC, možda već sutra!
EDIT: Pa i X360 Live nije dostupan u HR, kak onda Danny igra online?
A također treba kod.
Kaj nejde to sistemom da se taj kod unese gore pod Redeem Code?
Kak si ti to Danny riješil i dal znaš koga sa PS3 verzijom da mu radi?
Pretpostavljam da je ista stvar sa PS3.
Pretpostavljam da je ista stvar sa PS3.
Hvala, ipak čekam kraj ovog ili početak sljedećeg mjeseca i dolazak PS Storea u HR.
Bil sam inače danas u ZG, kod doktora na kontroli i navratil usput do Algoritma.
Štos je u tome kaj sam od jednog rođaka dobil novce za 1 igru.
Bil je tam i UFC i RDR ali su mi preskupi bili, tj. nisam htel "opelješiti" čovjeka.
Ja imam neke resurse ali čuvam to za još ne znam ni sam koju igru - pošto drugi mjesec izlazi F1, to me ipak previše vuče, kao strastvenog racing fana
No došlo bude vrijeme i za UFC, previše mi se sviđa da ga nebi nabavil.
Uz to, tek od prekjučer igram na 720p, cijelo virjeme (otkad imam PS3) bilo je nekak drugačije, lošije.
Koja je tek sad grafika, jao - ko da gledam UFC prijenos
BTW, navrati do ove teme za koju, pa da vidiš kaj sam kupil :)
Vjerojatno ce dolazak PS Storea tu biti za koji 5-6 godina, a kod mene za nekih 10
Evo koja fina akcija i "nabildana" verzija igre:
http://www.game.co.uk/PS3/Fighting/UFC/~r346595/UFC-2010-Undisputed-GAME-Exclusive-Special-Edition/
Samo da mogu naručiti, odma bi kupil!
Sorry za offtopic...
jel moze neko da preporuci neku igru kao s to je ufc (moze i box, kick box...) za PC?
LP
Raketa