Bit će tu ekskluziva, ali će biti i cross-platform igara, definitivno.
Baš se onda pitam, npr. hoće li onda cijela franšiza God of Wara biti na PS5?
Ako PS5 neće podržavati PS3 i PS2 igre, onda ne. Mislim da je samo God of War 3 izdan na trenutnoj konzoli, od ovih starijih GoW igara. Ove ostale su dostupne na PS Now i možeš ih igrati tako preko streaming usluge, ali ne i nativno.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Ma jebote XBOX ta Forza je teško arkadno sranje to jedino Bitanga može igrat. Onaj HALO je tako dosadna igra za popizditi jedno veliko ništa opet će popuši od Sony-ja
Dizajn novog XBOX je isto pušiona izgleda ko toster.
Ma jebote XBOX ta Forza je teško arkadno sranje to jedino Bitanga može igrat. Onaj HALO je tako dosadna igra za popizditi jedno veliko ništa opet će popuši od Sony-ja
Najnovije Forze su daleko najbolje racing igre koje se mogu igrati. Horizon za casual publiku, a Motorsport za onu ozbiljniju. Sve ostale racing igre Forza seriji ne dolaze ni do koljena. To ne kažem ja, nego su to rekli broji recenzenti, a i portali koji se bave ekskluzivno trkačim igrama. Forzu Horizon 4 nije malo portala nazvalo najboljom arkadnom igrom dosad. Šteta je što nema nešto slične kvalitete na PS-u, nadao sam se sa će se Driveclub možda razviti u neki serijal.
To što se tebi dizajn ne sviđa ne znači da je loš. Meni definitivno zbog polica i svega ogovara tower dizajn koji je moderniji, funkcionalniji, zauzima manju površinu, a hlađenje kod takvih sistema je općenito bolje jer zrak i prirodno struji prema gore kroz konzolu, toplo se nadam da je i Sony napravio nešto slično, VCR dizajna iz 90-ih mi je već pomalo dosta.
No, vidi se da s tobom nema rasprave. Argumenti su, sranje, dosadno, popizditi, popušiti, pušiona. Očito je tebi samo Sony, Sony, Sony, Xbox sranje i tjt.
Forza Horizon 3 i 4 su nešto najbolje što postoji u svijetu arkadnih racing igara. Vrijednost koju dobiješ kupovinom igre i DLCova je nemjerljiva sa ostalim igrama iz tog žanra kojih nema previše.
Kad bi to došlo na playku siguran sam da bi se prodavalo kao vrući mirišljavi kesteni.
Da nemam dobar PC sto posto bih bio kupio Xbox One X u jednom trenutku samo zbog te igre, jer skoro i jesam. Ali na sreću sam se odlučio za bolju grafičku :-)
Halo se ne vidim da igram. Kao ni Gears of War. Ali također brijem da bi prosječni playstation gameri slinili i na to.
Ja to gledam na ovaj nacin, dokle god postoji jaka konkurencija mi korisnici profitiramo. Zamislite da postoji samo playstation, pa ne bi sigurno bile konzole ovako napredne, cim ima konkurencija guraju jedni druge da izbace sto bolje uredjaje, igre i usluge :)
Volim playstation, drazi mi je jer ga cijeli zivot skoro koristim, ali mi je i novi xbox vrh i drago mi je sto su obe konzole vrhunske la da svi korisnici mogu uzivati :)
Halo se ne vidim da igram. Kao ni Gears of War. Ali također brijem da bi prosječni playstation gameri slinili i na to.
Na stare Halo i Gears igre možda. Nove su čisti prosjek. Isto kao što se ne slini ni po Days Gone, The Order 1886 ili nekim takvim ekskluzivama. Solidne igre i nista više. Nije baš da se svaka Sony ekskluziva uzdiže u nebo.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Najnovije Forze su daleko najbolje racing igre koje se mogu igrati. Horizon za casual publiku, a Motorsport za onu ozbiljniju. Sve ostale racing igre Forza seriji ne dolaze ni do koljena. To ne kažem ja, nego su to rekli broji recenzenti, a i portali koji se bave ekskluzivno trkačim igrama. Forzu Horizon 4 nije malo portala nazvalo najboljom arkadnom igrom dosad. Šteta je što nema nešto slične kvalitete na PS-u, nadao sam se sa će se Driveclub možda razviti u neki serijal.
To što se tebi dizajn ne sviđa ne znači da je loš. Meni definitivno zbog polica i svega ogovara tower dizajn koji je moderniji, funkcionalniji, zauzima manju površinu, a hlađenje kod takvih sistema je općenito bolje jer zrak i prirodno struji prema gore kroz konzolu, toplo se nadam da je i Sony napravio nešto slično, VCR dizajna iz 90-ih mi je već pomalo dosta.
No, vidi se da s tobom nema rasprave. Argumenti su, sranje, dosadno, popizditi, popušiti, pušiona. Očito je tebi samo Sony, Sony, Sony, Xbox sranje i tjt.
Sry al Forza Motorsport nije za nist puno ozbiljniju publiku od Horizon-a. Fizika voznje je smijesna i nema nikakve veze sa realnosti niti blizu.
Online komponenta zaostaje debelo za naslovima kao iRacing, GTsport pa i sad od ACC. Pokusali su nesto sa zadnjim update-om gdje su dodali Penalty sistem kao onaj u GTsportu, ali je poprilicno los. I kad igras online vidis da vozis protiv djecurlije koja odustane od utrkivanja pa samo ceka da te skrsi kad ih prođes za jedan krug.
Offline dio ovisi o stazi jer AI na nekim stazama uopce ne zna vozit dok na drugim ce te rasturit.
Sry, al moje misljenje je da danas moras imat solidnu online komponentu.
Pusti recenzije nego gledaj prodaju i ono sto se igra. Nemres racing igre sudit po mainstream recenzijama jer vecina njih nit ne zna uopce vozit, a i te igre se konstantno odrzavaju zato GTsport je sad tu gdje je. Najigranija racing igra danas.
U zadnjih 7 dana GTsport na online komponenti ima preko milijun aktivnih igraca,a izasla je krajem 2017. godine
Za mene je Forza 7 na nekom cudnom polozaju. Previse je neozbiljna da bude uz bok nekim sim racing igrama dok s druge strane ak hoces arkadu pa onda igras Horizon
Nadam se da ce poradit na tome na iducoj igri pa cu je sigurno kupit na PC-u
Kad vidim da netko vadi Forza igru preko metacritica znam da ju zapravo bas i ne igra
Nije tema, ali najave su da se za Xbox priprema"Big sci-fi" igra, novi Fable i reboot (vjerojatno Halo).
Recimo da Obsidan napravi neku novu space sagu kao npr. Mass Effect. To bih igrao prije nego nekog Spidermana, God of War i TLOU.
Nekakva logična pretpostavka je da će nastaviti dalje sa Outer Worlds franšizom. U teoriji bi sad financije trebale biti manji problem nego kod prvog dijela. Znači da bi mogli dobiti pravo AAA iskustvo sa uključenim svim onim stvarima zbog kojih ljudi vole Obsidian.
Nekako se i dalje nadam New Vegasu 2 u nekom obliku, ali bolje išta nego ništa.
Nije tema, ali najave su da se za Xbox priprema"Big sci-fi" igra, novi Fable i reboot (vjerojatno Halo).
Recimo da Obsidan napravi neku novu space sagu kao npr. Mass Effect. To bih igrao prije nego nekog Spidermana, God of War i TLOU.
Nekakva logična pretpostavka je da će nastaviti dalje sa Outer Worlds franšizom. U teoriji bi sad financije trebale biti manji problem nego kod prvog dijela. Znači da bi mogli dobiti pravo AAA iskustvo sa uključenim svim onim stvarima zbog kojih ljudi vole Obsidian.
Nekako se i dalje nadam New Vegasu 2 u nekom obliku, ali bolje išta nego ništa.
Ma ne vjerujem da ce napravit New Vegas 2 kad nemaju prava za to, a ne vjerujem da ih Bethesda nesto voli sad nakon odlicnog Outer Worlds-a :)
I obsidianu to jednostavno ne treba
Ajde baš me zanima zbog kojih igara bi kupio Xbox?
Sve to ovisi o ukusu, ali zato što Microsoft svoje igre, kakve god bile, loše ili dobre, izbacuje na PC-u, definitvno su ispali više consumer-friendly po pitanju toga jer su eksluzive jedan najobičniji primjer anti-consumer prakse koji treba izumrijeti, Microsoft je tu napravio velik korak u budućnost kad je Xbox platforma postala više od same konzole već se prostire preko konzole, PC-a i streaminga online preko xClouda.
Znaš zašto ih izbacuje za PC zato što se nije prodalo dosta igra za XBOX pa su ih prepravili za PC da ih malo više prodaju.
Sony zarađuje dobro na igrama i nema potrebe za tim, a i politika prodaje im je dobra jer su svako malo sniženja za igre nove i stare.
A što se tiče Forze to je malo bolja vožnja od Need For Speed ustvari poboljšani Need For Speed samo klinci mogu uživati u toj arkadi.
GTSport je puno bolji.
Normalno da je recenzenti hvale kad su ih potplatili iz Microsofta da je hvale.
P.S. Gears of War isto nezanimljivo .
Znaš zašto ih izbacuje za PC zato što se nije prodalo dosta igra za XBOX pa su ih prepravili za PC da ih malo više prodaju.
Sony zarađuje dobro na igrama i nema potrebe za tim, a i politika prodaje im je dobra jer su svako malo sniženja za igre nove i stare.
A što se tiče Forze to je malo bolja vožnja od Need For Speed ustvari poboljšani Need For Speed samo klinci mogu uživati u toj arkadi.
GTSport je puno bolji.
Kolega, neću se raspravljati s vama jer to nema smisla. Ja mogu napisati apsolutno bilo što, ti ćeš uvijek odgovoriti, to je sranje, ovo je bolje, samo za klince, potplatili su ih ovi, Xbox su dizajnirali četnici i tako dalje. Ti ne želiš raspravu već svoj stav samo želiš projecirati na druge.
GTSport je puno bolji.
Kolega, neću se raspravljati s vama jer to nema smisla. Ja mogu napisati apsolutno bilo što, ti ćeš uvijek odgovoriti, to je sranje, ovo je bolje, samo za klince, potplatili su ih ovi, Xbox su dizajnirali četnici i tako dalje. Ti ne želiš raspravu već svoj stav samo želiš projecirati na druge.
E moj JozoBozo121što se uzbuđuješ ti si iznio svoje mišljenje ja svoje pa nije kraj svijeta imamo različito mišljenje i to je to.
Evo ti jedna prigodna.
E moj JozoBozo121što se uzbuđuješ ti si iznio svoje mišljenje ja svoje pa nije kraj svijeta imamo različito mišljenje i to je to.
Ne uzbuđujem se, ali tražiš nekoga da ti napiše zašto bi kupio Xbox ili nešto, što li je već bilo na prethodnoj stranici, ljudi ti na to napišu zašto, sviđa im se ova igra, ovo ili ovo, pa im ti odgovoriš to je sranje, ovo je bolje, to je za klinčuriju i tak 
Ma ne vjerujem da ce napravit New Vegas 2 kad nemaju prava za to, a ne vjerujem da ih Bethesda nesto voli sad nakon odlicnog Outer Worlds-a :)
I obsidianu to jednostavno ne treba
Naravno da neće imati Fallout u imenu, ali ne bih se bunio spiritualnom nastavku te igre. Zanimljiviji mi je taj setting nego ovaj svemirski. Ali manje bitno, glavno da to radi Obsidian.
A i brat bratu, slijedeće singleplayer Fallout igre nema nigdje na vidiku. Bolje bi bilo za sve da Bethesda dopusti Obsidianu da to napravi pošto su s manje resursa i manje vremena napravili bolju Fallout igru nego sve 3 Bethesdine zajedno.
Sry al Forza Motorsport nije za nist puno ozbiljniju publiku od Horizon-a. Fizika voznje je smijesna i nema nikakve veze sa realnosti niti blizu.
Online komponenta zaostaje debelo za naslovima kao iRacing, GTsport pa i sad od ACC. Pokusali su nesto sa zadnjim update-om gdje su dodali Penalty sistem kao onaj u GTsportu, ali je poprilicno los. I kad igras online vidis da vozis protiv djecurlije koja odustane od utrkivanja pa samo ceka da te skrsi kad ih prođes za jedan krug.
Offline dio ovisi o stazi jer AI na nekim stazama uopce ne zna vozit dok na drugim ce te rasturit.
Sry, al moje misljenje je da danas moras imat solidnu online komponentu.
Pusti recenzije nego gledaj prodaju i ono sto se igra. Nemres racing igre sudit po mainstream recenzijama jer vecina njih nit ne zna uopce vozit, a i te igre se konstantno odrzavaju zato GTsport je sad tu gdje je. Najigranija racing igra danas.
U zadnjih 7 dana GTsport na online komponenti ima preko milijun aktivnih igraca,a izasla je krajem 2017. godine
Za mene je Forza 7 na nekom cudnom polozaju. Previse je neozbiljna da bude uz bok nekim sim racing igrama dok s druge strane ak hoces arkadu pa onda igras Horizon
Nadam se da ce poradit na tome na iducoj igri pa cu je sigurno kupit na PC-u
Kad vidim da netko vadi Forza igru preko metacritica znam da ju zapravo bas i ne igra
Slažem se, Forza Motorsport 7 je malo ozbiljnija od Horizona koji je čista arkadica, ali ni blizu Project Cars 2, iRacingu ili Asseto Corsi. Bolja upravljivost volanima, fini forcefeedback, ali možeš razvaljivati aute po pisti i sjeći krivine kilometrima bez ikakve kazne u singleplayeru.
No više je simulacija nego arkada.
Multiplayer me uopće ne zanima, ali tu je sigurno GT Sport bolji, a za ostale konkurente ne znam, jer me stvarno ne zanima natjecati se s nolife pacijentima na netu.
No, ako gledaš konkurenciju Horizonu, poput Need 4 Speeda, The Crewa i sl. igara, mogu se samo sakriti.
Horizon 3 je stara igra već, a nešto najljepše što sam ikad vidio, a radi poprilično smooth. A Horizon 4 je bolji u svakom pogledu.
GTSport je puno bolji.
Vjeruj mi da sam se više zabavio uz samo jednu od Forza igara nego uz GT Sport, a odigrao sam u GT Sportu sve što se moglo u single playeru i par sati mulitplayera.
Čak su mi i F1 ili Project Cars zabavniji od GT Sporta, a nisu ekskluzive.
S druge strane nisam našao non-exclusive igru koja bi potukla Forza Horizon serijal npr.
GTSport je puno bolji.
Vjeruj mi da sam se više zabavio uz samo jednu od Forza igara nego uz GT Sport, a odigrao sam u GT Sportu sve što se moglo u single playeru i par sati mulitplayera.
S druge strane nisam našao non-exclusive igru koja bi potukla Forza Horizon serijal npr.
Svi na ovom forumu znaju da ti imaš jako rigorozan izbor igara koje ti se sviđaju poštujem to jer ne možemo svi biti isti.
GTSport je puno bolji.
Svi na ovom forumu znaju d ti imaš jako rigorozan izbor igara koje ti se sviđaju poštujem to jer ne možemo svi biti isti.
Nisam siguran da poštuješ, jer si me nazvao klincem iznad :-)
GTSport je puno bolji.
u gt sportu u sp nemaš pta ni radit praktički, položiš par licenci i odvoziš par najboljih krugova na stazama i to je to. Ali mp je nenadjebiv i tu je gt sport masu iznad forze, neusporedivo. Pogotovo kad dođeš u malo bolju grupu vozača kako s vremenom imaš sve bolju ocjenu u vožnji i sigurnosti vožnje. Kad uspiješ cijelu trku odvozit bez da te netko naguzi i razbije jer si ga prestigao, to u nijednoj forzi nemaš. Project cars 2 i asseto su još razina više, ali mislim da nisu igrivi na kontroleru do te razine ko gt sport. Još jedna velika prednost gt sporta je dai dalje na mjesečnoj bazi dodaju staze i aute i dalje. Za forzu je zadnji updejt bio skoro pred godinu dana i niš novog sadržaja, govorim o forza motorsportu, horizon mi nije toliko zanimljiv i mislim da nije usporediv sa gt sportom po onome što nudi, drugačija igra totalno.
Pa GT Sport je igra koja je bazirana na online dijelu od starta. Ne znam što si očekivao od offline dijela kad igra čak u startu nije ni imala neki offline content nego su ga naknadno dodali. Igra je znatno drugačija od starijih GT igara. Naravo da je Forza bolja offline.
dovoljan dokaz je i da kad instaliras gt sport sa dvda imaš još 80ak gb za skinut s neta, ono što na dvdu dođe je komedija, praktički demo, nije ni čudo da su je svi posrali kad je izasla
Pa GT Sport je igra koja je bazirana na online dijelu od starta. Ne znam što si očekivao od offline dijela kad igra čak u startu nije ni imala neki offline content nego su ga naknadno dodali. Igra je znatno drugačija od starijih GT igara. Naravo da je Forza bolja offline.
Ne kritiziram ja GT Sport, nego je on usporedio. Pa samo kažem da su to različite igre.
Ja kad sam kupovao na releasu sam dobro znao da kupujem prvenstveno multiplayer igru.
No eto, nije mi bilo zabavno čekati po 15-20 minuta na utrku pa sam vozio singleplayer najviše.
FH3 je zasigurno jedna od najboljih (racing) arkada prošlog desetljeća, baš kao i DriveClub s druge strane.
Konceptunalno jesu malo drugačiji ali cilj im je isti, pružiti što više zabave igračima.
Ne treba uopće napominjati kolko su oba dobri u tome...
GT je za plejku uz UC onaj ekskluzivni premium iznad svih ostalih.
Kad bi barem jedan od njih bil launch naslov, to bi bilo perfektno, no vrlo je izvjesno da ništa od toga.
PD-u je to premalo vremena da ga i sutra najave, a i Uncharted bi zasigurno već bil najavljen.
S druge strane, mislim da MS dosta brže realizira svoje projekte, a zna se da se radi na novoj FM igri, koja bi trebala biti neka zakretnica u serijalu.
Mogli bi sasvim lako doći i Gearsi 6 ali nisam tu baš previše optimističan.
FM vidim kao launch naslov, dok kod PS-a zbilja ne znam, mislim da ni jedan od povijesno najvećih.
Možda opet Killzone.
No Sony ima toliko širok izbor da i nije neki problem kvalitetno zaigrati - a to je važnije od svega ostalog.
Ja mislio ovo tema o PS5 i udjem da vidim ima li sta u vezi toga, a ono ipak GT vs Forza vec cijelu stranicu.
Ja mislio ovo tema o PS5 i udjem da vidim ima li sta u vezi toga, a ono ipak GT vs Forza vec cijelu stranicu.
Možete dalje o Bloodbourne 2, GTA 6 i TLoU 2 :-)