zas kriva tema pa pitam kak se spoji hd monitor na ps3 i jel trebam imat zvucnike
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zas kriva tema pa pitam kak se spoji hd monitor na ps3 i jel trebam imat zvucnike
Ova tema je sadrzajno povezana s jos dvije teme.
Jedna od njih treba tebi.
www.bug.hr/forum/topic/igrace-konzole/tutorial-spajanje-ps3-monitor/52861.aspx
trebao bi pomoc.mislim kupiti ps3 pa me zanima na ta da obrotim pozornost kod kupnje?jel ima modela koji su bolji,nekih serija ps koji su sa neko greskom,itd.
Potpisujem.
A mozes prelistati stranice u nazad, jer se to pitanje pojavljuje svakih 2-3 stranice
Jel ima mozda koja nasa stranica di mogu kupiti psn kartice putem paypala?
Pozdrav
Došao sam na varijantu da si spajam PS3 na LG W2240T pa me zanima pošto HDMI kabel spojim sa monitorom i imam sliku a dali mogu zvuk ikako riješit ? da nekako x530 spojim na ps3
ak ga oces jailbrejkat nesmijes ga updejtat
da,nije bitno kako si ga updejtao,ako si ga updejtao makar preko USB-a nemozes ga vise Jailbreak
ako ti je verzija sustava vise od 3.55 onda je gotovo nemos vise jailbreak osim ako ne kupis onaj neki flasher za 400kn,jer nije bitno na koji nacin si ga update
odneses u servis i ont ti downgrejdaju i jailbrejkaju imas na njuskalu
ma odnesi na servis u zg i oni ti sve naprave za 200-300kn
onda ga nemres modificirat jbg igraj orginale a i da ga modificiras nemres nove igre igrat
Meni sp3 fat model 40gb krene se upalit pocne puhat da ce slika doci i ugasi e kako to rijesit
Brzo pomoc ako neko zna
Gori zeleno svjetlo krene se upalit i pocne blicat crveno s to je to
To mi smrdi na RLOD. Red Light Of Death
Proguglaj. Vjerojatno ti mogu to u servisu privremeno pokrpati, ali moja ti je preporuka da pocnes skupljati novce za drugi PS3.
tvoj problem se zove YLOD, guglaj malo o tome
edit: dali je svjetlo bas crveni ili narancasto
najprije je crveno onda se pali zeleno i gori nekih 15 sekundi ps3 pocne puhat kao da ce se upalit i ugasi se u crveno i blicca
sumnjam,vise nemozes igrat nove igre makar imas modificirani ps3....najbolje je igrat originale i kupovat imas na njuskalu starije naslove po 50-80kn a ovak novije po malo visim cijenama...kad predjes igru ako ju neces u kolekciji mjenjas ju za neku drugu a ako pak oces nest novije igrat sparas malo vremena i kupis to kaj vec oces....ja trenutno imam 7-8 igara za ps3 ali sam ih presao mozda 20,ono sto nisam vise kanio igrat sam mjenjao dalje ili poklonio...